- 29 Temmuz 2010
- 288
- 272
- 103
Biz zor devirde mi doğduk hep mi böyleydiben allahtan başka kimseye güvenmiyorum .... ondan başka gidecek kapim yok
Biz zor devirde mi doğduk hep mi böyleydi
İşte düzgün birilerini bulmak lazım da nasılhayir zor devir değil yaninda seni destekleyen insan olmazsa böyle oluyorsun ... kendine kendin el uzatiyorsun
İşte düzgün birilerini bulmak lazım da nasıl
Özür dileyerek soruyorum kendinizi yalnız hissetmiyor musunuz? Kaderde olması gerektiği gibi sıralı ölüm varsa önce annelerimiz ölecek eş dediğimiz beşer şaşar. Böyle kötü bi olasılıkta tek başınıza kalmayacak mısınız. Bi de benim eşimle paylaşmak istemediğim annemi de üzmemek için söyleyemediğim şeyler olur sizde olmuyor muAslaaa guvenmiyorum hic kimseye!!! Esim ve annem bunlar hayatimda tek arkadaslarim...
AA cümleniz Harika, bende güvendiğim insan sayısı az , konuyu beğendim atladım. Aynen cümlenizi cidden kenara not alıyorum, hayatta herkes kendini sağlama almaya uğraşıyor, birde mutluluk pozları vermeyecek zengin görünmeye.güveniniz ne ile alakalı?
yanımda olan çok az kişi var demişsiniz peki ya onlar?
benim hayatımda ailem dışında çok az arkadaşım vardır dertleştiğim hatta bir kız arkadaşım vardır tüm detaylarımı anlattığım.
eşim de bunun dışında.
hayatta herkes kendini sağlama almaya uğraşıyor canım bir de mutluluk pozları vermeye, zengin görünmeye.
Bunlardan arınmış insanlarda çok nadir, sarıl onlara :) bir kişi bile olsa.
ve evet güvenme zaten başına türlü türlü şey gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?