- 7 Şubat 2018
- 193
- 67
- 18
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Sebepleri neler ? Mantıklı sebepleri var mı mesela? Ne diyorlar? Ben olsam oturur bunları düşünürdüm .
Genelde büyüklerin bir bildiği oluyor,
Bence büyüklerini ezmeden Gönüller’ini yapmaya alış ama olmuyorsa sebeplerini öğren
Tanısmıslardı o zaman bir olumsuzluk yoktuTanışıyorlar mı? Tanışmıyorlarsa tanısınlar fikirleri değişebilir
Anneniz nerden duydu yanlarında mı söylediTanısmıslardı o zaman bir olumsuzluk yoktu
Maddi manevi konularda olumsuz bir seyi yok erkek arkadasımın.
Sadece tartıstıgımızda saygısız birseyler söylemisti annem de bunu duydugu icin asla affetmemi istemiyor
Biraz genel oldu Aslına bakarsanız ama saygısızlık da önemli bir sebep. Neyse sonuc olarak siz razısınız ve istiyorsunuz. O zamn sabır etmelisiniz. Güzel yönleri ile görmeli es adayınızı. Tabi o da hatasını asla bir daha tekrar etmemeli. Güven olustugunda aileniz daha ılımlı yaklasabilir. Isınma sürecini uzun tutmalısınız, yapcak birsey yok.Bir ayrılık yasamıstık. tartıstıgımız sırada saygısızca birkac sey söylemisti. Bu yüzden ayrılmıstım. 1 yıl sonra barıstık ve ailem saygısızlıgından ötürü istemiyor
Ben de ondan korkuyorum ama ayrılacagım diyince hakaret etti ben de bunun üzerine ayrılmıstım 1 yıl ayrı kaldım. Simdi ne yapsam bilemiyorumAileni kesinlikle dinle derim evlendiğinde inan ki o saygısızlığı katlanıcak
Telefonla konusurken duydu.Anneniz nerden duydu yanlarında mı söyledi
Biraz genel oldu Aslına bakarsanız ama saygısızlık da önemli bir sebep. Neyse sonuc olarak siz razısınız ve istiyorsunuz. O zamn sabır etmelisiniz. Güzel yönleri ile görmeli es adayınızı. Tabi o da hatasını asla bir daha tekrar etmemeli. Güven olustugunda aileniz daha ılımlı yaklasabilir. Isınma sürecini uzun tutmalısınız, yapcak birsey yok.
Nasıl bir saygısızlıktı?
Yani benim anne babama küfür edilse ben unutamam
Haklısınız sonuna kadarSimdiden boyle dilini tutamayip hakaret ediyorsa evlenince bulbul gibi sakir... Ben senin yerinde olsam hakaret eden bir insanla asla evlenmezdim. Canimi sokakta bulmadim.
Haklısınız sonuna kadar
Ben de 1 yıl boyunca affetmedim
Ama unutamadım yeniden barısmak isteyince bu sefer dayanamadım
Ne dedi sizeHaklısınız sonuna kadar
Ben de 1 yıl boyunca affetmedim
Ama unutamadım yeniden barısmak isteyince bu sefer dayanamadım
Ben de korkuyorum evlenince de böyle bir tavır sergiler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?