Ailenizin istemediği kişiyle evlenmek..

Sibelarslan21

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
193
67
18
Merhaba arkadaşlar ailem sevgilimle birlikte olmamı istemiyor. Fakat biz evlenmek istiyoruz.
Böyle bir durumda ailemi nasıl ikna edebilirim?

Sebepleri neler ? Mantıklı sebepleri var mı mesela? Ne diyorlar? Ben olsam oturur bunları düşünürdüm .

Bir ayrılık yasamıstık. tartıstıgımız sırada saygısızca birkac sey söylemisti. Bu yüzden ayrılmıstım. 1 yıl sonra barıstık ve ailem saygısızlıgından ötürü istemiyor

Bir ayrılık yasamıstık. tartıstıgımız sırada saygısızca birkac sey söylemisti. Bu yüzden ayrılmıstım. 1 yıl sonra barıstık ve ailem saygısızlıgından ötürü istemiyor
Biraz genel oldu Aslına bakarsanız ama saygısızlık da önemli bir sebep. Neyse sonuc olarak siz razısınız ve istiyorsunuz. O zamn sabır etmelisiniz. Güzel yönleri ile görmeli es adayınızı. Tabi o da hatasını asla bir daha tekrar etmemeli. Güven olustugunda aileniz daha ılımlı yaklasabilir. Isınma sürecini uzun tutmalısınız, yapcak birsey yok.

Nasıl bir saygısızlıktı?

Yani benim anne babama küfür edilse ben unutamam

Evet haklısınız bana da hakaret etti ilk kez böyle bir sey yaptı ve ben de ayrıldım. 1 yıl sonra affettim ama seviyorum be o da beni cok seviyor annem hicbir sekilde istemiyor

Simdiden boyle dilini tutamayip hakaret ediyorsa evlenince bulbul gibi sakir... Ben senin yerinde olsam hakaret eden bir insanla asla evlenmezdim. Canimi sokakta bulmadim.
Haklısınız sonuna kadar
Ben de 1 yıl boyunca affetmedim
Ama unutamadım yeniden barısmak isteyince bu sefer dayanamadım
Ben de korkuyorum evlenince de böyle bir tavır sergiler diye

Haklısınız sonuna kadar
Ben de 1 yıl boyunca affetmedim
Ama unutamadım yeniden barısmak isteyince bu sefer dayanamadım

Denenmisi bir daha denememelisin bence. Yine de kendin bilirsin tabi ama birsey olmayip bitmis. Tekrar oldurmaya calismak biraz zor olur. Hakkinda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…