- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi Sibelarslan21
-
Aileni dinle. Daha yanılanını görmedim hep haklı çıkıyorlar.Bir ayrılık yasamıstık. tartıstıgımız sırada saygısızca birkac sey söylemisti. Bu yüzden ayrılmıstım. 1 yıl sonra barıstık ve ailem saygısızlıgından ötürü istemiyor
Nişanlanalım diyordu ben de ileri bi tarih diyince evlenmek istemediğimi düşündü ve tartıdırken ilk kez hakaret ettı yani küfretti.Hakaret ne boyuttaydı, ailenize küfür mü etti defalarca sorulmuş cevap yok ... Affedilir bişey değil galiba yazmadığınıza göre. Ailenizi dinleyin..
anladık canım hakaret etti diyosun da biz ne dediğini soruyoruz yazarsan yorum yapılırNişanlanalım diyordu ben de ileri bi tarih diyince evlenmek istemediğimi düşündü ve tartıdırken ilk kez hakaret ettı yani küfretti.
ben de bunun üzerine ayrılmıstım 1 yıl sonra barıstım
Söyledim az önce küfrettianladık canım hakaret etti diyosun da biz ne dediğini soruyoruz yazarsan yorum yapılır
Telefonla konusırken dedi annem de yanımda duydu.insan biraz bulundugu ortamı düşünür biz affedebiliyoruz ama aile önünd eolduysa onlar ömür boyu unutmuyır ben istedim diye kabullendiler ama bu sefer daha çok azıttı nasılsa affediliyor diye
Ne gibi bir Saygısızlık ? Kötü bir kelime mi küfür mü aldatma mı ?Bir ayrılık yasamıstık. tartıstıgımız sırada saygısızca birkac sey söylemisti. Bu yüzden ayrılmıstım. 1 yıl sonra barıstık ve ailem saygısızlıgından ötürü istemiyor
Büyük sözü dinle. Tabi olayı ayrıntılı bilmiyoruz aileni de arkadaşını da sen tanıyosun.
Ne gibi bir Saygısızlık ? Kötü bir kelime mi küfür mü aldatma mı ?
Bir daha küfür etme ihtimalini göz önüne alıyorsan evlen.Küfür etti. Onu bırakacagımı düsünmüs. Nisanlanmak istiyordu ben de erteleyelim diyince deliye döndü telefonda küfretti. 1.5 yıl boyunca hicbir saygısızlıgı olmamıstı. İlk ve sondu ben de ayrılmıstım bunun uzerine
Aslında göz önüne alamıyorum beni bu da düsünüyor. Brnim için kati konular bunlar o yüzden de direk ayrılmıstım fakat unutamadım simdi yeniden 5 aydır birlikteyiz wn ufak bi saygısızlıgı olmadıBir daha küfür etme ihtimalini göz önüne alıyorsan evlen.
5 ayda hiç kavgalarınız olmamıştır ve ilk zamanlar diyedir.Aslında göz önüne alamıyorum beni bu da düsünüyor. Brnim için kati konular bunlar o yüzden de direk ayrılmıstım fakat unutamadım simdi yeniden 5 aydır birlikteyiz wn ufak bi saygısızlıgı olmadı
Su anda yine tartısma oluyor ama hic bi saygısızlık uapmadı5 ayda hiç kavgalarınız olmamıştır ve ilk zamanlar diyedir.
Yoksa küfür etme onun alışkanlığı ise devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?