- 7 Mart 2016
- 2.102
- 5.226
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esım boyle dese hoşt derdım onaEşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Ailelerimiz istemiyor evliliğimiziBoşanma sebebiniz ailelermi , böyle sorarsanız ne anlayabilirizki konudan .
Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun içinAslaaaa... sorun basli basına aileyo benimseyememis olmak zaten nasıl aile olaksınız... ailenizin size yaptigi kotu bir yorum yoksa sizi etkilemiyorsa boyle birseyi dusunmeyin aileyi bulmaniz cok zor... ayni seyi cocugunuzun size yapmasi gibi dusunun lutfen
esınız naptı kı tovbe yarabbım yaBabam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için
Ne münasebetEşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
Bana bir sürü şry yaşattı daha öncedenesınız naptı kı tovbe yarabbım ya
e ozaman babanız adama kufur etmekte haklıBana bir sürü şry yaşattı daha önceden
Inan basligi okuyunca bende icimden şöyle okkali bir hoosst dedimesım boyle dese hoşt derdım ona
o yokken aılem vardı bak el adamı gıdıyor bıtıyor bosanmalara kalkılıyor yıne aıle yerınde duruyor
kendısı adam olsun önce