Ailenle görüşmeyeceksin diyen koca?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz

Eşimle mahkemem var.. Boşanma. Ondan önce konuştuk ve bana 2mizde ailelerimizi silicez sadece benim belirlediği günde telefonda konuşacaksın ailenle diyor. Onun dışındaki sorunlarımızı beraber çözeriz diyor siz olsanız kabul eder miysiniz
esım boyle dese hoşt derdım ona
o yokken aılem vardı bak el adamı gıdıyor bıtıyor bosanmalara kalkılıyor yıne aıle yerınde duruyor
kendısı adam olsun önce

Aslaaaa... sorun basli basına aileyo benimseyememis olmak zaten nasıl aile olaksınız... ailenizin size yaptigi kotu bir yorum yoksa sizi etkilemiyorsa boyle birseyi dusunmeyin aileyi bulmaniz cok zor... ayni seyi cocugunuzun size yapmasi gibi dusunun lutfen

Aslaaaa... sorun basli basına aileyo benimseyememis olmak zaten nasıl aile olaksınız... ailenizin size yaptigi kotu bir yorum yoksa sizi etkilemiyorsa boyle birseyi dusunmeyin aileyi bulmaniz cok zor... ayni seyi cocugunuzun size yapmasi gibi dusunun lutfen
Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için

Ne münasebet
Hangi kapının iti oluyon sen derdim
Adam boşanma aşamasında söylediği lafa bak hele orta yolu bulacağına
Hiç düşünmeden boşa bunu boşaa

Bana bir sürü şry yaşattı daha önceden
e ozaman babanız adama kufur etmekte haklı
babanızın haksız oldugu tek konu ne soyleyeyım mı kufur ederken kadın uzerınden etmesı karı gıbı demesı
keske esınız bır kadın kadar duzgun olabılseymıs okadar bıle degıl benım gozumde esını uzen bır erkek yanı vasıfsız bos bombos kısılıksız demek ıstıyorum o anlamda

babanız sızı savunmus sahıp cıkmıs aılenızın ne sucu var esınızın agzına uyacaksınız yok aılenle gorusme falan allah allah ya bunu sıze soyleyememesı sızın bunu burda soramayacak kadar net olmanız lazım

Olay nasıl bu noktaya geldi?

Eşinizden hakaret işittiğiz için dava açan sizken nasıl böyle bir şart koşar, kendisi görüşmesin ama size gün belirlemek ne demek, asla kabul etmeyin böyle birşeyi.

Ailenizle görüşmeyince daha az sinirlenip daha az mı hakaret edecekmiş size? Düşünmeniz bile hata.

Aileyle görüşüp görüşmemek eşin ağzından çıkacak lafa bağlı olmamalı.

Son düzenleme:
Bir de soruyor musunuz? Biz tamam kabul et desek sizi büyütüp bu günlere getiren ailenizi sileceksiniz demek. Eşinize de hiç güvenmeyin siz tamam der kabul ederseniz birkaç ay sonra konu açarsınız burda eşim beni kandırdı kendisi ailesiyle görüşmeye devam ediyor diye ki bu forumda böyle bir konu okuduğuma eminim. Ayrıca benim belirlediğim günlerde telefonla konuşacaksın ne demek sizin sahibiniz mi o siz onun kölesi misiniz? Ne olursa olsun sebebi sizin ailenizle görüşüp görüşmemenize karışmak kocanızın haddi değil. Umarım haddini bildirmişsinizdir

esım boyle dese hoşt derdım ona
o yokken aılem vardı bak el adamı gıdıyor bıtıyor bosanmalara kalkılıyor yıne aıle yerınde duruyor
kendısı adam olsun önce
Inan basligi okuyunca bende icimden şöyle okkali bir hoosst dedim 😂😂

Back
X