Ailenle görüşmeyeceksin diyen koca?

Herkes kendi ailesiyle gorussun eşinin ailesiyle hiç gorusmesin.
Madem kocani seviyorsun bunu teklif et bakalım.
Mahkeme sürecinde oldugun biri için aileni silmeyi düşünmen garip.

Galıba boşanma sebeblerini' içinde ailelerde var eğer gerçekten ailelerin yarattığı bir sorunda evet derdim nasıl erkekler ailesini siliyor çok okuyoruz evlerimiz için kendi ailemizden uzak durabilirim silelim demiyorum.

Galıba boşanma sebeblerini' içinde ailelerde var eğer gerçekten ailelerin yarattığı bir sorunda evet derdim nasıl erkekler ailesini siliyor çok okuyoruz evlerimiz için kendi ailemizden uzak durabilirim silelim demiyorum.
Sadece telefonda haftada 1 kere 5 dk konuşursun diyor

Aslında inatlık değilde görüştürmez.. Sanırım
Sanirim diyorsunuz çocuklarınız var mı yada kaç yıllık evlisiniz erkekler bazıları çok kinci olur. Ama bazıları öyle gibi davranır bence eğer eşinizi seviyorsanız deneyin derim

Sadece telefonda haftada 1 kere 5 dk konuşursun diyor

Böyle bir şey mümkün olmadığına göre, neyi tartışıyoruz?
Koca çok. Ana-baba bir tane.
Kendi isterse hic görüşmesin
Ama size bu şekilde bir kısıtlama getiremez.
Bunu size teklif dahil edememeli.
Bu ne cürret

Sanirim diyorsunuz çocuklarınız var mı yada kaç yıllık evlisiniz erkekler bazıları çok kinci olur. Ama bazıları öyle gibi davranır bence eğer eşinizi seviyorsanız deneyin derim
Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?

Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?
Tabiki edilemez bir insan esine bunu nasıl yakistirir. Pıslık adam ben sadece bu konuda sıkıntınız varsa halledersin demiştim ama eşiniz sağlıklı değil galiba. Bir arkadaşım vardı yeni evli eşi sizin dediğiniz kelime ile seslenir ailesine her küfürü eder ve hep haklı çıkardı kadını döverdi kız bosanacagom derdi. BİZ tayin çıktı. Kız şuanda hamile ve cok mutluyum ddi beni arayıp şok oldum. İnsan unutamaz o kelimeleri ama kabullenenelerde var. Ben tasvip etmiyorum. Kesinlikle kabul edilemez. Bir erkek bunu esine yakistiiyorsa kendide başka bisey dır

Tabiki edilemez bir insan esine bunu nasıl yakistirir. Pıslık adam ben sadece bu konuda sıkıntınız varsa halledersin demiştim ama eşiniz sağlıklı değil galiba. Bir arkadaşım vardı yeni evli eşi sizin dediğiniz kelime ile seslenir ailesine her küfürü eder ve hep haklı çıkardı kadını döverdi kız bosanacagom derdi. BİZ tayin çıktı. Kız şuanda hamile ve cok mutluyum ddi beni arayıp şok oldum. İnsan unutamaz o kelimeleri ama kabullenenelerde var. Ben tasvip etmiyorum. Kesinlikle kabul edilemez. Bir erkek bunu esine yakistiiyorsa kendide başka bisey dır
Evet böyle hakaretler ediyor kimseyi bende üstün tutamazsın evden habersiz çıkamazsın zamanla aşarız bunları falan diyor sizce ne yapayım

Evet böyle hakaretler ediyor kimseyi bende üstün tutamazsın evden habersiz çıkamazsın zamanla aşarız bunları falan diyor sizce ne yapayım
Ben ilişkinizi Tam anlamıyla bilmiyorum kaç şenlik evlisiniz. Çocuğunuz var mı bu baskı altında yaşamak çok zor zamanla asılacak şeylerde değil

Bu adam için mi ailenizi geride bırakacaksınız, yiyin küfürleri, hakaretleri oturun tabi, koca önemli!

Ben olsam bir kez değil iki kez boşarım. Zira bir az gelmiş. Hala kafa yerinde değil. Babanız dediyse de haklıdır. Bu lafından sonra ben bile aynı düşündüm. Size gelince o kadar çektirmiş ve sizce ne yapmalıyım diye hala düşünebiliyorsanız babanız yanlış kişiyi korumuş. Eşinizle kalmaktan üzüm üzüme baka baka kararmış. Hiç ağır söz değil bu söylediğim. çünkü konunun içindeki mesajlarınız çok sinir bozucu...

Back
X