Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece telefonda haftada 1 kere 5 dk konuşursun diyorGalıba boşanma sebeblerini' içinde ailelerde var eğer gerçekten ailelerin yarattığı bir sorunda evet derdim nasıl erkekler ailesini siliyor çok okuyoruz evlerimiz için kendi ailemizden uzak durabilirim silelim demiyorum.
Çok mu inat eşiniz mesela esim bana hiç kıyamaz hani erkek aklı yani bişeyler yapamazmisiniz zamanlaSadece telefonda haftada 1 kere 5 dk konuşursun diyor
Aslında inatlık değilde görüştürmez.. SanırımÇok mu inat eşiniz mesela esim bana hiç kıyamaz hani erkek aklı yani bişeyler yapamazmisiniz zamanla
Sanirim diyorsunuz çocuklarınız var mı yada kaç yıllık evlisiniz erkekler bazıları çok kinci olur. Ama bazıları öyle gibi davranır bence eğer eşinizi seviyorsanız deneyin derimAslında inatlık değilde görüştürmez.. Sanırım
Sadece telefonda haftada 1 kere 5 dk konuşursun diyor
Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?Sanirim diyorsunuz çocuklarınız var mı yada kaç yıllık evlisiniz erkekler bazıları çok kinci olur. Ama bazıları öyle gibi davranır bence eğer eşinizi seviyorsanız deneyin derim
Tabiki edilemez bir insan esine bunu nasıl yakistirir. Pıslık adam ben sadece bu konuda sıkıntınız varsa halledersin demiştim ama eşiniz sağlıklı değil galiba. Bir arkadaşım vardı yeni evli eşi sizin dediğiniz kelime ile seslenir ailesine her küfürü eder ve hep haklı çıkardı kadını döverdi kız bosanacagom derdi. BİZ tayin çıktı. Kız şuanda hamile ve cok mutluyum ddi beni arayıp şok oldum. İnsan unutamaz o kelimeleri ama kabullenenelerde var. Ben tasvip etmiyorum. Kesinlikle kabul edilemez. Bir erkek bunu esine yakistiiyorsa kendide başka bisey dırEşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?
Evet böyle hakaretler ediyor kimseyi bende üstün tutamazsın evden habersiz çıkamazsın zamanla aşarız bunları falan diyor sizce ne yapayımTabiki edilemez bir insan esine bunu nasıl yakistirir. Pıslık adam ben sadece bu konuda sıkıntınız varsa halledersin demiştim ama eşiniz sağlıklı değil galiba. Bir arkadaşım vardı yeni evli eşi sizin dediğiniz kelime ile seslenir ailesine her küfürü eder ve hep haklı çıkardı kadını döverdi kız bosanacagom derdi. BİZ tayin çıktı. Kız şuanda hamile ve cok mutluyum ddi beni arayıp şok oldum. İnsan unutamaz o kelimeleri ama kabullenenelerde var. Ben tasvip etmiyorum. Kesinlikle kabul edilemez. Bir erkek bunu esine yakistiiyorsa kendide başka bisey dır
Ben ilişkinizi Tam anlamıyla bilmiyorum kaç şenlik evlisiniz. Çocuğunuz var mı bu baskı altında yaşamak çok zor zamanla asılacak şeylerde değilEvet böyle hakaretler ediyor kimseyi bende üstün tutamazsın evden habersiz çıkamazsın zamanla aşarız bunları falan diyor sizce ne yapayım
Bu adam için mi ailenizi geride bırakacaksınız, yiyin küfürleri, hakaretleri oturun tabi, koca önemli!Evet böyle hakaretler ediyor kimseyi bende üstün tutamazsın evden habersiz çıkamazsın zamanla aşarız bunları falan diyor sizce ne yapayım
Eşim bana o.. Gibi ağır küfürlere ediyor kavga ettiğimizde sizce bu kabul edilebilir birşey mi?
Evet böyle hakaretler ediyor kimseyi bende üstün tutamazsın evden habersiz çıkamazsın zamanla aşarız bunları falan diyor sizce ne yapayım
Dinle o babayı.Babam eşime karı gibi kıvırıyosun dedi onun için