Sizin düğün seneye kalır. Evlenin oturun evinizde. Ailenizin tek derdi elalem bence, kızlarının mutluluğu için de milletin ağzını kapatıversinler. Düğün denen şey zaten çoğunlukla gereksiz gösteriş ve elaleme şov başka bir şey değil.
"Kadın artık bakire değil. Ne düğünü?!" tayfasını da unutmayalım
Açıkçası bekaret olayından bağımsız olarak bir çiftin nikahlı bir şekilde aynı evde bir sene yaşayıp sonrasinda düğün yapması bana da çok garip geliyor."Kadın artık bakire değil. Ne düğünü?!" tayfasını da unutmayalım
Bende böyle düşünüyorum.Açıkçası bekaret olayından bağımsız olarak bir çiftin nikahlı bir şekilde aynı evde bir sene yaşayıp sonrasinda düğün yapması bana da çok garip geliyor.
Açıkçası bekaret olayından bağımsız olarak bir çiftin nikahlı bir şekilde aynı evde bir sene yaşayıp sonrasinda düğün yapması bana da çok garip geliyor.
Aaa olur mu hic o kirmizi kuşak bele bağlanmadigi sürece dügün de neymiş ? Bana cok saçma geliyor "göbek atmak" takılardan medet ummak."Kadın artık bakire değil. Ne düğünü?!" tayfasını da unutmayalım
Aaa olur mu hic o kirmizi kuşak bele bağlanmadigi sürece dügün de neymiş ? Bana cok saçma geliyor "göbek atmak" takılardan medet ummak.
Evet ben de bunu arastirmistim süs olsun diye önceden renk renk kusak takilirmis. Sonra da gayret kusağı denmis evrile evrile de bekaret kusagı anlamına gelmişBizim kültürde kırmızı kuşak diye birsey yok. Ablamın düğününde kadınlar "ah niye kuşak yok" diyw konuşmaya başlayınca ağızlarını kapatmak bana düştübizim kültürümüzde gerçekten yok yani, neyin tartışması bu
İşte sonradan evleniyorlar ....öncesinde evli olmadıklarının bilincindeler yani..bizde nikah oluyor ,imam nikahı oluyor ,aynı evde neredeyse bir yıl yaşanıyor araba almaya karar verince düğün yapıyorlar .İki insanın hayatını aylar aylar önce birlestirmesini kutlamış olmak için değil daha önce bana takılan takıyı iade etmiş olmak için gidiyorum çoğunluklaBen Almanyadayim. Burda koca koca çocukları olanlar da sonradan evlenip düğün yaptığı için o kadar da garibime gitmiyor sanırım
İşte sonradan evleniyorlar ....öncesinde evli olmadıklarının bilincindeler yani..bizde nikah oluyor ,imam nikahı oluyor ,aynı evde neredeyse bir yıl yaşanıyor araba almaya karar verince düğün yapıyorlar .İki insanın hayatını aylar aylar önce birlestirmesini kutlamış olmak için değil daha önce bana takılan takıyı iade etmiş olmak için gidiyorum çoğunlukla
İşte sonradan evleniyorlar ....öncesinde evli olmadıklarının bilincindeler yani..bizde nikah oluyor ,imam nikahı oluyor ,aynı evde neredeyse bir yıl yaşanıyor araba almaya karar verince düğün yapıyorlar .İki insanın hayatını aylar aylar önce birlestirmesini kutlamış olmak için değil daha önce bana takılan takıyı iade etmiş olmak için gidiyorum çoğunlukla
Bak buna söyleyecek lafım yok1. evlilik yildonumu kutlamasi gibi dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?