Ailesel Düğün Problemi

Bence 1.evlilik yildonumunuzu yakin arkadaslarinizla beraber kutlarsiniz,istediginiz bir yerde. Kuzenim de nisan sonu dugun yapacakti,nikahi yapip evine yerlesti. seneye teknede yemekli eglence yapacak 1. Yildonumu senlikleri diye makara yapiyordu hatta en son kulaga cok hos geliyor bence. Abuk dugun salonu olacagina teknede eglence cok daha cazip. Hem dugun havasi olmaz hem de şık bir davet olur bana gore. Siz de oyle dusunebilirsiniz.

Oğlan cocugunuz varsa sünnet düğünü yapın insanlar böyle gereksiz seylere cok önem veriyor
Tam darkmore lik bir fikir ..kabarık bir gelinlik giyer saçlarını bülbül yuvası şeklinde dağınık topuz yaptırır..davul ve zurna ekibi kapısının önünde küçük bir konser verir ..sonra üstü açık bir arabayla şehir turu

tum bunlari yaparsa bir ceyregi hak eder ama, ben gider takarim kk adina

ahuahua dark bunu yapsın bende göbek atarım o düğünde söz:))

koca koca yaşını başını almış insanlar evlenmeye karar veriyor ama aileler hala işin içinde? niye yani neden korkuyorlar sevişmenizden falan mı? hayret bişey. hele ki dayayıp döşediğiniz ev kiraysa yazık değil mi o paraya?

kıyın nikahınızı geçin evinize mis gibi. takmayın kimseyi.

Ya dügunu bekliceksin ya da düğünü unutucaksin tercih senin. Gelinligin hazirsa giy gelinligini kiy nikahini gec evine derim mis gibi. Zaten 5 saatin nasil gectigini anlanlmiyorsun bile. Ayni evde yasadiktan 1 yil sonra dugun yapmak çok sacma.

Ya da illa dugun isteniyorsa şimdi nikahini kiy..hazirana temmuza kadar bekle o zamana kadar zaten belli olur bu virus belasi. Baktin gecmiyor. Ayarlayin bir gun cik gelinliginle evinden gec yerles evine baska yolu yok gibi

Size katılıyorum. Bunu bu temalı her konuda yazıyorum ama benim de düğünüm iptal oldu. Nikah yapıp aynı eve geçtik. İnsan o kadar kendini hazırlamışken ve nikahlıyken neden beklesin ki. Aileniz o kadar düğün istiyorsa sonradan yine yapın düğün. Biz öyle yapmayı planlıyoruz. Nikahta gelinlik bile giymedim. Ne kadar saçma, aynı evde aylarca yaşayıp düğün yapmak derdim. Evet saçma olabilir veya ideali bu olmayabilir ama maalesef normal bir zamanda değiliz her şey elimizde değil. Sonradan düğün yapılmaz diye de bir kural yok. Bizim için en ön planda olan şey bir an önce ve en önemlisi kendimizi hazırladığımız belirlediğimiz tarihte artık birlikte yaşamaya başlayabilmekti. Nişanlım da "düğün bu işin eğlencesi, arkadaşlarla aileyle bir arada olmak, evlenmeyi kutlamak, sonra canımız istediğinizde yaparız" fikrindeydi. Ailelerimiz bir şey demedi bize bıraktılar. Yani biz tanıştıktan sonra bir sene içinde evlenmiş gibi bişey olacaktık zaten 1 sene daha belirsiz süre beklemek daha sonra düğün yapmaktan daha saçma gelmişti

Son düzenleme:
Virüs sonrası nikah yapıp, salon çıkışı davetlilerin altın takması sonrası kaçabilirsiniz. 6 ay idare edin, ailenin de nazı çekilmiş olur. Nikah sonrası kokteyl verebilirsiniz. Belediyeler çok uyguna hallediyor.

Ahahahaha koltuktan dusuyordum bak
Nasil da iyi tanimis beni

Yalnız üstü açık araba değil ata binmesi gerekiyor hatanız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…