- 14 Ağustos 2018
- 20.990
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.409
- 598
e siz nikahı kıyın geçin evinize hayatınıza devam edin, bu olaylar bitince yapın düğünü bir çok insan öyle yapıcak.Herkese merhaba. Sizlerden bir fikir almak istiyorum kızlar. Şöyle ki benim Haziran ayında düğünüm var aslında bugün nikahım olucaktı ama Perşembe gününe aldık yani 2 gün sonra kıyılacak nikahımız. Biliyorsunuz ki ülkece geçtiğimiz şu zor günlerde düğünler vb organizasyonların ne olacağı belli değil. Eğer bu şekilde devam ederse ve Haziran temmuz ayına kadar bekleyip eğer bu yasaklar kalkmazsa biz nişanlımla evimize yerleşiriz diye düşünüyoruz. yani mesela bu yasaklar seneye kadar devam ederse o kadar bekleme taraftarı değiliz. 2 yıldır nişanlıyız ve zaten Perşembe de nikahlı olucaz. Ama ailem bu duruma çok karşı çıkıyor işte düğün olmadan evlenilir mi seneye kadar denilirse seneye kadar beklersiniz gibi. nişanlımın ailesi siz bilirsiniz diyor. düğünde gelecek olan takı falanda bizim hiç umrumuzda değil açıkçası düğünün en büyük amacının o olduğunu düşünüyorum benim için aslolan nikahtir nişanlım içinde bu böyle. ama ailem sorun yapıyor dediğim gibi ve boşu boşuna evimiz herseyimiz hazırken sırf takılar için 1 yıl daha beklemek bana çok mantıksız geliyor. sizin bu konuda düşünceleriniz neler? tabiki bizde isterdik eğlendiğimiz güzel bir düğün yapalım ama kısmet yani elimizden birseyde gelmiyor. gelinlik bile hazır fotoğraf çekimi yine yaptırıcam hayalini kurduğum şeyleri gerçekleştirmiş olucam. ama yine de ailem yüzünden kafam baya karışık. fikirlerinizi bekliyorum