Ailesel ilişkiler elti , görümce vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortada sorun yok kavga da yok . Hiç konu falan açmayın aileye ya da eltiye . Hediyenizi altınınızı takın geçin bir de hayırlı olsun deyin bitti gitti.
Tabi k kavga yok kendisine zaten yüzüne söyledim kandırdın beni resmen , niye böyle yaptın hiç demeseydin bari sana o kadar teselliler verdim diye , bunu bir süre asamayacagim yeni bir şey eklenene kadar dedim kendisi de ben hamileyim bana kızmayın gibi tatli tepkiler verdi ama ben kendi içimde neden böyle yaptığını anlamlandırmaya çalıştım , tabi ki bir kaç güne de muhtemelen aşmış olacağım 🤣🤣

Tabi k kavga yok kendisine zaten yüzüne söyledim kandırdın beni resmen , niye böyle yaptın hiç demeseydin bari sana o kadar teselliler verdim diye , bunu bir süre asamayacagim yeni bir şey eklenene kadar dedim kendisi de ben hamileyim bana kızmayın gibi tatli tepkiler verdi ama ben kendi içimde neden böyle yaptığını anlamlandırmaya çalıştım , tabi ki bir kaç güne de muhtemelen aşmış olacağım 🤣🤣

İyi yapmışsın hamile kadına öyle hesap sorarak. Kadını bilerek kötü hissettirmişsin. Ne demek kandırdın beni demek. Ne kadar saygısızca bir şey yaptığınız. En tatlı zamanını mahvetmişsiniz.

Kadın hazırlanmış heveslenmiş cinsiyeti söylemiş. Siz ordan hooop hesap sormalar.

Başlıkta elti görümce vs yazmışsınız konuda görümce yok. O garibimin ne suçu var 😅😂😂
Foruma gireli fazla zaman olmadı ,ailesel konuların içinde diye onu da dahil ettim 😌😁 Daha önce de sağlıkla ilgili soru sormuştum bir tane cevap yoktu ama bu tarz konularda yargılamaya ve dövüşmeye daha istekli olduğu için insanlarımız insancıl ya da yargılayıcı cevaplar aldım ,, En azından cevap aldım 😌 🙂

Foruma gireli fazla zaman olmadı ,ailesel konuların içinde diye onu da dahil ettim 😌😁 Daha önce de sağlıkla ilgili soru sormuştum bir tane cevap yoktu ama bu tarz konularda yargılamaya ve dövüşmeye daha istekli olduğu için insanlarımız insancıl ya da yargılayıcı cevaplar aldım ,, En azından cevap aldım 😌 🙂
Bdv kısmı diğer bölümlerden daha aktif. O yüzden çok cevap gelmiştir.

Konu sahibi, arada bir yorumda eşinizin anneannesi çayına limon istemediği halde “istiyor” diye size söylemiş. O kişi bu bahsettiğiniz elti mi tam anlayamadım. Eğer öyleyse size bu konuda saçma şaka yapan birisiyle bence sandığınız kadar da yakın değilsinizdir.

Şöyle ki eltimle yakınız ,, kendisi ikinciye hamile, ilk çocuğu erkekti , bu cinsiyeti de öğrenmiş kendisi öğrendiği için biz de bize supriz şeklinde yapacaktık , balonla öğrenekim dedik bir türlü nasip olmadı biz de nasip olmayınca telefonda görüştük ve kendisi ciddi şekilde duyunca çok şaşırmayacaksın ve kuzenim hiç sevinmedi cinseyete dedi , yani bende büyük oranda erkek izlenimi verdirdi ve ben iki hafta boyunca bu şekilde dolaştım , nasip oldu ve bugün balon patlatarak öğrenme fırsatımız oldu ve kız çıkti ben de çok şaşırdim ve aldatılmış gibi hissettim , Kendisi onun yerine hiçbir söylemem o zaman söyleyeceğim deseyei daha güzel olmaz mıydı neden böyle bir ters köşe şaşırtma ihtiyacı hissetti ki kendimi aldatılmış gibi hissettim diyorum

Sana noluyor ki kiz olsa ne erkek olsa ne? Ne diye 2 hafta elalemin bebeginin cinsiyetiyle dolaştin. 😄 Iyi oluyo sizin gibi tiplere boyle yapmak bence.

Konu sahibi, arada bir yorumda eşinizin anneannesi çayına limon istemediği halde “istiyor” diye size söylemiş. O kişi bu bahsettiğiniz elti mi tam anlayamadım. Eğer öyleyse size bu konuda saçma şaka yapan birisiyle bence sandığınız kadar da yakın değilsinizdir.
Evet tam olarak o elti , kendisi 18 yaşında evlenms benden 6 yaş kucuk , o zaman 20 yaşındaydı bunu yaptığında biraz küçüklüğüne ve hinligine vermiştim, yaşına göre fazla uyanık ve akıllı olduğunu hep söylerim , ben ondan o kadar büyüğüm hala da onun kadar uyanık değilim , her zaman seffafliktan ve açıklıktan yana oldum hinlik dondurmem neyse o . İşte bu konuyu da ne anlamda yaptığını bilemedigim için yargılamak da istemedim forumda farklı fikirler almak istedim

Evet tam olarak o elti , kendisi 18 yaşında evlenms benden 6 yaş kucuk , o zaman 20 yaşındaydı bunu yaptığında biraz küçüklüğüne ve hinligine vermiştim, yaşına göre fazla uyanık ve akıllı olduğunu hep söylerim , ben ondan o kadar büyüğüm hala da onun kadar uyanık değilim , her zaman seffafliktan ve açıklıktan yana oldum hinlik dondurmem neyse o . İşte bu konuyu da ne anlamda yaptığını bilemedigim için yargılamak da istemedim forumda farklı fikirler almak istedim
Herkes gibi ben de bu konuda gereksiz alındığınızı düşnüyordum ama bu olayı görünce neden alındığınızı daha iyi anladım. Yine de kendinizi çok takmayın bu konuya yani kızın huyu böyle demek ki şaka takılmayı seviyor. Böyle klişe lafları da hiç sevmem ama büyüklük sizde kalsın zaten hamile birine de çok yüklenemezsiniz şu an

Herkes gibi ben de bu konuda gereksiz alındığınızı düşnüyordum ama bu olayı görünce neden alındığınızı daha iyi anladım. Yine de kendinizi çok takmayın bu konuya yani kızın huyu böyle demek ki şaka takılmayı seviyor. Böyle klişe lafları da hiç sevmem ama büyüklük sizde kalsın zaten hamile birine de çok yüklenemezsiniz şu an
Ya bu bir değil ki pek çok şey oldu ama hep küçüklüğüne verdim. Eşi de mesela kayınpederimin ütüleri olurdu (kayınvalidem yapmaz) ben sınır koyduğum için bana pek yap diyemediler ama eltim o ütüyü yapmış,bir kere eltimin eşi olan kaynım babasına bu ütüyü gelinin mi yaptı (beni kastederek ) hiç güzel olmamış demiş babasına,, o da hayır senin eşin yaptı demiş eltimi kastederek ,, yani eş olarak bazı garip şeyler yapıyorlar ama tamamen hiç koparmadim sadece öyle olduklarini bilip kendi çizgimi bozmadan devam ettim, dediğim gibi belki küçük yaşta annemi kaybetmem insanlarda sevgi ilgi arayisina soktu beni.. ama neredeyse otuzuma geldim .Simdi içe kapanma devri başlıyor gibi 🙂

Şekerim sen zaten bu konuyu takarak abartmışsın o bi gerçek ama benim takıldığım asıl konu o çay limon muhabbetinde elticiğinin yaptığı. Bence eltin tam bir sinsi( cinsiyeti farklı söylediği için demiyorum bunu). Çaktırmadan ufak ufak mesafe koyarsan iyi edersin anladığım kadarıyla eş ailesi onu sevsin bişe olursa o arada kalmasın düşüncesinde biri. Kendin ve çocuğun varsa onun dışında da kimsenin hakkını savunma böyle küçük oyunlar oynamayı bilen kendini de savunur hiç merak etme sen.

Şekerim sen zaten bu konuyu takarak abartmışsın o bi gerçek ama benim takıldığım asıl konu o çay limon muhabbetinde elticiğinin yaptığı. Bence eltin tam bir sinsi( cinsiyeti farklı söylediği için demiyorum bunu). Çaktırmadan ufak ufak mesafe koyarsan iyi edersin anladığım kadarıyla eş ailesi onu sevsin bişe olursa o arada kalmasın düşüncesinde biri. Kendin ve çocuğun varsa onun dışında da kimsenin hakkını savunma böyle küçük oyunlar oynamayı bilen kendini de savunur hiç merak etme sen.
Limon konusu ne

Yani duygunun ne olduğunu tam anlamadım ama o kayınpederimin akrabası, biraz hor görülür akraba diye ben de hep ailede kendim ve onun hakkını arayan bir tipim, ona bir haksızlık yapıldığında sesli söyleyebilen biriyim ,, ama o da biraz tatlı cadıdır ,, mesela Kürtçe bilmem ben o bilir , kayinvalidemgillerle yanımızda konuşmuştu bir gün, eslerimizin anaannesi benden çayına limon koymamami istemiş o da limon istiyormus diyip kadının çayına bana limon koydururken kayınvalidem yakalamıştı aman aman koyma o öyle demedi diye , ya da ben biraz gorumcmele mesafe koymuştum bir ara, o gorumcemi yoklar acaba bana da mı öyle gibisine ,yani biraz böyle yapıda tatlı cadi bir kızdır. Ben de acaba bizi mi yokladı ne tepki vereceğiz diye yoksa cidden mi şaşırtmak istedi acaba ikileminde kaldım anlam veremedim
Bildiğin fitne fucür biri tatlı cadı vs değil

Kardeş gibi saydigimiz eltim var ben 29 o 24 yaşında ama benden evvel evlenmiş , kendisi hamile , bebeğinin cinsiyetini öğrendi , bize söyleyecekti önce balon patlatarak yapalım dedik ama nasip olmadı ,, biz de o gün görüşünce sordum çok ciddi gibi öğrenince sasirmazsiniz (ilk çocuğu oğlan ) ve kuzenim hiç sevinmedi (kız istiyordu) dedi ,, nasip oldu ve balon yapabildik kız olduğunu öğrendik aldatılmış gibi hissediyorum kendimi normal mi , ben hamileyim şaka yaptım aldatmak için değil şaşırtmak için falan dedi ama insan niye böyle yapar ki ben mi garipsedim , biraz hin uyanık biridir tepki mi ölçmeye çalıştı ya da ben mi arandım anlamadım , siz ne hissederdiniz
32 yaşındayım aktif olarak 6 yaşından beri kitap okuyorum ama ilk defa okuduğumu anlamadım ya resmen 10 kere okudum yine de anlamadım offf

Kardeş gibi saydigimiz eltim var ben 29 o 24 yaşında ama benden evvel evlenmiş , kendisi hamile , bebeğinin cinsiyetini öğrendi , bize söyleyecekti önce balon patlatarak yapalım dedik ama nasip olmadı ,, biz de o gün görüşünce sordum çok ciddi gibi öğrenince sasirmazsiniz (ilk çocuğu oğlan ) ve kuzenim hiç sevinmedi (kız istiyordu) dedi ,, nasip oldu ve balon yapabildik kız olduğunu öğrendik aldatılmış gibi hissediyorum kendimi normal mi , ben hamileyim şaka yaptım aldatmak için değil şaşırtmak için falan dedi ama insan niye böyle yapar ki ben mi garipsedim , biraz hin uyanık biridir tepki mi ölçmeye çalıştı ya da ben mi arandım anlamadım , siz ne hissederdiniz
Bence siz ikincisi kız olmuş diye üzülmüşsünüz iki hafta mutlu mutlu gezmişsiniz o yüzden bi şok yaşamışsınız.
Korkunç..

Elti çocuğunun cinsiyeti size niye sürpriz oluyor onu anlamadım kadın size mi doğuruyor çocuğu? Ben 15. haftama kadar hamile olduğumu söylemedim hatta kaza yapıp hastaneye kaldırılmasaydım hiç bilmeyeceklerdi bile doktor söyleyince öğrenmiş oldular. Bir sokak arkamda oturuyor üstelik.

Evet biraz öyle yapıda biri , bu tavırları belki de beni sorgulatıyor neden böyle bir şey yapma ihtiyacı hissetti diye ya da gerçekten tüm bunlardan bağımsız bu kez cidden sasirtip mutlu etmek miydi amaci Allah bilir, bir de gerçekten sevdiğim biri ,, ayrıca kayınpederlerim akrabası olduğu için sesini pek cikaramiyor diye ses oluyordum kendimce işte ama haklısınız bunu öğrenmem lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X