Merhaba herkese. Bir süredir aklıma takılan bir konu var, ben çözüm getiremedim ve çözüm olabilecek bir fikir önerisi duymak için buraya yazıyorum. Bir süredir beraber olduğum bir erkek arkadaşım var. Aynı şehirde yaşıyoruz, ikimizin de aylık 10 bin liranın üzerinde gelirimiz var. Konu şu ki biz henüz flört aşamasındayken erkek arkadaşım ailesi için 500 bin kredi çekti, ailesi bu paranın üzerine yine para ekleyerek ev aldı. Bu krediyi ailesi her ay erkek arkadaşıma gönderiyor. Erkek arkadaşımın çekme sebebi hayat sigortasının erkek arkadaşım çektiğinde daha düşük çıkması. Biz henüz flört döneminde olduğumuz için ben bu konuda bir şey söylemeyi ayıp olarak gördüm, karşı çıkmadım. Ancak şimdi inanılmaz kafama takıyorum. Ailesinin de geliri yüksek ödeme güçleri var biz ödemeyeceğiz borç benim değil diyor ama vadesi 10 yılın üzerinde. Ben bu konuda ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum. Ailesine laf arasında krediyi erken kapatmayı düşünüyor musunuz ben de ev almak isteyebilirim ileride demiş belli olmaz gerekirse biz senin için çekeriz dert etme demişler. Ben ne yapabilirim bu konuyla ilgili. Bazen başımı bile ağrıtıyor. Biz yaklaşık bir yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz, bu arada kendisi evlilik teklifi etti ben de kabul ettim.