Ailesi için terkedildim

Valla bazı anneler çok etkili bu konuda size de öylesi denk gelmiş, geçmiş olsun .. Her şeyde bir hayır var , evlensenizam bu kadın sizi daha çok üzerime bu kadar oğlu lafını dinliyorsa hele.. yarın öbür gün boşalır bile maşallah.. siz kendinizi üzmeyin o hatasının farkına varacak ama o güne kadar siz kendi hayatınızı düzene sokun. Kariyerinine odaklanın kendi paranızı kazanın, hayat neler getirir belli olmaz daha çok değişecek durumlar inanin bu sadece böyle bir dönem. . Her şey olacağına varır deyip zamana bırakın en güzeli. .

Konu neydi ?
Düzeltme: alinti yapilmis gördüm :)

Valla bazı anneler çok etkili bu konuda size de öylesi denk gelmiş, geçmiş olsun .. Her şeyde bir hayır var , evlensenizam bu kadın sizi daha çok üzerime bu kadar oğlu lafını dinliyorsa hele.. yarın öbür gün boşalır bile maşallah.. siz kendinizi üzmeyin o hatasının farkına varacak ama o güne kadar siz kendi hayatınızı düzene sokun. Kariyerinine odaklanın kendi paranızı kazanın, hayat neler getirir belli olmaz daha çok değişecek durumlar inanin bu sadece böyle bir dönem. . Her şey olacağına varır deyip zamana bırakın en güzeli. .[/QUOTE]

Madem annesinin sözünü dinleyecekti neden 1,5 yıl boyunca benimle birlikteydi neden aklimda o kadar çok neden var ki ama bütün cevaplarım onda kaldı

Madem annesinin sözünü dinleyecekti neden 1,5 yıl boyunca benimle birlikteydi neden aklimda o kadar çok neden var ki ama bütün cevaplarım onda kaldı[/QUOTE]

Konu içeriğinin silinmiş evet ben alıntı yapmıştım orada var :) demek ki sevgiliniz kendinden ve sevgisinden de emin değilmiş. Demek ki kafasını karıştıran şeyler vardı annesinin tavrı da belirleyici oldu bu durmda

Konu içeriğinin silinmiş evet ben alıntı yapmıştım orada var :) demek ki sevgiliniz kendinden ve sevgisinden de emin değilmiş. Demek ki kafasını karıştıran şeyler vardı annesinin tavrı da belirleyici oldu bu durmda

İnanın sevgisinden o kadar eminim ki 1 gün önce bana her ne olursa olsun seni bırakmam kim için olursa olsun bırakmam dedi ama bıraktı

1.5 yıl uzun bi süre değil. Ayrıca erkekler 25 yaşında tabiri caizse HİÇBİRŞEYdir.
İstisnalar vardır tabi mesela ailesini geçindiren yokluk görmüş merhamet sahibi insanları ayrı tutarım. Annesi konuşmuştur tabi ondan şüphem yok. Ama inanın ki yaşlarınız çok küçük. Seni birden terk ettiyse bide engellemeler falan işte asıl yüzü budur onun. Ayrılmak varsa bile adabıyla olur. Değil mi? Ağlama sana yapılan haksızlığa sinirlen ve kendini koru lütfen

Annesi istemediği için ayrılmışsa annesinin sözüyle karar alıp yaşayan bir erkektir. 25 yaşına gelmiş koca erkek olmuş ama daha adam olamamıştır. Bunu düşünün bol bol. Kendi hayatı hakkında bile kendi sözü geçmeyen, kendi yanlışı ve doğrusu olmayan basiret yoksunu bir karakterle sevgili kalmaya devam etseniz heleki evlenmiş olsanız ne kadar mutlu olabilirdiniz ?

İlk yazdığınız yazıdaki "herşeyimle onun oldum." Lafınız o kadar itici ki. O kadar önemliyse evlenmeyi bekleseydin. İnsanlar ayrılabiliyor, boşanabiliyor. İlişkiler bitiyor.
Ne yeminler, ne sözler bozuluyor. Bu kadar arabesk olup, hayal aleminde dolaşacağınıza kendinize sahip cıksaydınız bence. Bir ilişki bittiğinde üzülmeniz doğal, o ilişki içinde birşeyleri yaşamış olmanızda doğal ama kalkıp sonradan vay onun oldum, vay söz verdi olunca iş itici boyutlara geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…