Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar. Evet ailesi için terkedildim. 1,5 yıl süren ve birbirimize deli gibi sevgi ile bağlı olduğumuzu düşündüğüm ama aslında olamayan bi ilişkim bitti. Çok sevdim çok aşık oldum ilk defa bi adamla evlenmek istedim ve onun oldum herşeyimle çok güzel zamanlar geçirdik beraber her sorunumuzu aşıp birbirimize sıkıca sarıldık ama hersey bi anda tuzla buz. Annesiyle tanıştım ve hiçbir kusurum saygısızlığım olmamasına rağmen ailesi beni istemedi. Annesiyle tanıştıktan sonra 4 gün boyunca hiçbir problemimiz yokken buluşup gezip birlikte yemeğimizi yemişken eve gitti ve 1 saat boyunca hiçbirşey yazmadı ve sonrasında aynen annesinin bana söylediği daha çok küçüğüz diyerek (o25ben22) yapamadığını daha sonra üzülmektense simdi üzülelim diyerek benden vazgeçtiğini söyleyerek bitirmek istediğini anlattı o anlık sinirle engelledim ve hemen ardından o da heryerden engelledi sonra gece kapıma gelip arabada öylece bekledi ve gitti insan sabahtan akşama nasıl değişebilir. Ben onu herşeyden çok severken o kaçıp gitmeyi tercih etti yapayalnız bıraktı beni ortada napıcaģımı bilmiyorum bazen nefes alamayacak gibi oluyorum ağlamaktan yüzüm gözüm şiş kilo verdim toparlayamıyorum bir türlü kendimi.
Valla bazı anneler çok etkili bu konuda size de öylesi denk gelmiş, geçmiş olsun .. Her şeyde bir hayır var , evlensenizam bu kadın sizi daha çok üzerime bu kadar oğlu lafını dinliyorsa hele.. yarın öbür gün boşalır bile maşallah.. siz kendinizi üzmeyin o hatasının farkına varacak ama o güne kadar siz kendi hayatınızı düzene sokun. Kariyerinine odaklanın kendi paranızı kazanın, hayat neler getirir belli olmaz daha çok değişecek durumlar inanin bu sadece böyle bir dönem. . Her şey olacağına varır deyip zamana bırakın en güzeli. .