Ailesi sorun çıkarıyor

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var yaşım 26 bu sene ciddi bişeyler olsun dedik erkek arkadaşımla 1 ay önce böyle konuştuk şimdi ailenle konuştun mu diyorum yok daha zamanına var yok babam hasta bekle falan diyor bahane yani bence ailesi sorun çıkarıyor ve dahası anlamak istemediğim bir durum daha var benim birkaç parça eşyam erkek arkadaşımda kalmıştı annesi bunları ne zaman vercen falan diyormuş kadının gözüne 1 poşet batıyor heralde anlamadım gitti yardım edin akıl verin bana lütfen

İstenmeyen gelin olmak çok zordur , ben göze alamazdım beni istemeyen bir ailenin oğluyla evlenmeyi.
Çektirirler adama :20:
Moralini bozmak gibi olmasın ama sen kendini en kötü ihtimale hazırla , erkek arkadaşın olumsuz şeyler söyleyebilir..

Bence sakince bekleyin erkek arkadaşınızın dediği süreye kadar. Veya ağzından laf almaya çalışın çaktırmadan sence ailen bu olaya nasıl bakar, nasıl bir gelinlerini olmasını isterler gibi şeyler sorun çok fazla sıkmadan.

Dilerim herşey gönlünüze göre olur mutlu olursunuz

arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim var yaşım 26 bu sene ciddi bişeyler olsun dedik erkek arkadaşımla 1 ay önce böyle konuştuk şimdi ailenle konuştun mu diyorum yok daha zamanına var yok babam hasta bekle falan diyor bahane yani bence ailesi sorun çıkarıyor ve dahası anlamak istemediğim bir durum daha var benim birkaç parça eşyam erkek arkadaşımda kalmıştı annesi bunları ne zaman vercen falan diyormuş kadının gözüne 1 poşet batıyor heralde anlamadım gitti yardım edin akıl verin bana lütfen
Bazı insanlar sevmez evinde başkasının bir şeyin olmasını, ona ağırlık verir o, ben evlenmeden önce (nişanlılık süresince) eşimin bir çantası vardı bende, içinde bir kaç parça eşya, annem tutturdu hadi götür bunu ver bunu
Ama kararı verecek olan sensin, babasının hastalığı ne? Şeker kalp gibi geçmeyecek türdense ve bekle diyorsa bahane uyduruyordur, veya başka basit bir şeyse...
Garanti birer işiniz gücünüz var mı? Maddi açıdan hazır mısınız? Evliliğin sorumluluğunu alabilecek kadar güçlü müsün manevi açıdan? Bunları bir düşün, anlarsın zaten durumu, belki de gerçekten evlilik için yanlış zaman

Erkek arkadaşın kız tarafı sen ise erkek tarafı olmuşsun bence artık ondan vazgeçebileceğine dair mesajlar ver ki fazladan onurun,gururun yıkılmasın!

Poşet konusunda cemreeylul'e katılıyorum.:7:
Şahsen ben nefret ederim evimde başkasına ait eşyaların bulunmasından.
Diğer meseleye gelince, erkek arkadaşınız bekle diyorsa beklemelisiniz,ağırdan almalısınız,ısrarcı olan erkek tarafı olursa daha iyi olur ilişkilerde.:61:

Bu Kadar Israrcı, Evlenme Meraklısı Gibi İz Bırakmayın Onlarda..
Birde Annesi Poşetten Rahatsız Olduysa Bu Size Niye Söyleniyor??
Bunu Hiç Anlamadım..

Back
X