ailesi yüzünden boşanıyoruz

bir de birşey daha soracağım size umarım zamanınızı almıorumdur.. eşimin ailesinin yaptıkları hakkında ne düşünüyorsunuz??

Kesinlikle orta yolu eşin bulmalı... ne aileden vazgeçilir ne eşten her iki tarafında yeri ayrı... zaten sorunlar bu yüzden çıkıyor erkek dengeyi kurabilse şu kayınvalide kayınpeder yüzünden boşanmalar yaşanmayacak...
Her erkek annesi illaki kayınvalidelik yapmak ister kimi bunu abartır kimisi tatlı tatlı bu işi becerir mühim olan erkeğin burdaki tutumu...
Benim eşim bu dengeyi kurabilmesi sayesinde ben hiç sorun yaşamadım aksine yıllar geçtikçe oğullarından çok beni tutmaya başladılar... konu sahibi arkadaş eşinin tutumu çok yanlış son bir kez konuş iş onda bitiyor eğer beceremiyorsa yol ver gitsin yapacak birşey yok... yaşadıklarınıza üzüldüm en güzel günleriniz zehir olmuş Allah yardımcın olsun

bir de birşey daha soracağım size umarım zamanınızı almıorumdur.. eşimin ailesinin yaptıkları hakkında ne düşünüyorsunuz??

Döndüm bir daha okudum...daha da gıcık oldum eşine...Aile tam olarak sana sahip çıkmamış...Çok tanıdık inan(

İstenmeyen GELİN mişsin zaten...Zahmet çekmemişler hiç...Poşette bohça saygısızlık,takılarda söylenen daha büyük saygısılık...
İşinle ilgili yalan söylemek...Sana oğlum senii seçti elimizden bir şey gelmedi demek...

Bu insanlar kendilerini ne sanmışlar?Sen yetimhaneden alınsan daha az yüklenirlerdi sanırım?

Çok taviz vermişsin.VE EŞİN BU SAYGISIZLIKLARA RAGMEN AİLESİNE TAM TESLİMİYET --BİAT İSTEMİŞ.Balık burdan kokuyor zaten...
İnsanlar cahil demişsin.Olur normaldir.Adet gelenek görenek,ifade tarzında ki suçlayıcılık-kabalık bile anlaşılabilir--aşılabilir şeyler...
AMA EŞİN DAHA BALAYI DÖNÜŞÜNDE BABASINI ISRAR EDİP PEŞİNİZE TAKAN O !
SENİ KUCAGINDA EŞYALARLA YOLCULUGA ZORLAYAN O !
ÜSTELİK BAŞKA AKRABANIZ DÖNÜYORMUŞ...
ORGANİK BAĞI AİLESİYLE KOPMAYAN,BÜYÜYEMEYEN EŞİN...
SENİ EZDİREN,KENDİSİ DE EZİĞİN ÖNDE GİDENİ O !

O aile başka türlü çocuk yetiştirse şaşardım.Ama eşin 30 yaşına kadar değişir-gelişebilirdi...Boş yaşamış...
BİR ERKEĞE EN ÇOK DA ÇARESİZLİK YAKIŞMAZ ! KARTALMIŞCASINA SARACAK KOLLARI YOKSA EŞİNİ VARSIN O ADAM KOCA OLMASIN ! DİK DURAMIYORSA-EMANETE HIYANET EDİYORSA AĞLAMASIN !

Son düzenleme:
Eşin ailesini tercih ettiyse eğer gitsin anasının yanında uyusun gitsin anası yapsın yemeği, sinirlendim gece gece.. Ac mahkemeyi bekleme onun gibi pasif adamla yaşanmaz şükretki çocugun yok annen bakar sana gül gibi, bi kaç gün kapat telefonunu girsin soğuk yatagada arayacak seni sakın açma o sana almadıgı ucak biletini alır gelir yanına istemiyorum diyip kov..

tam kitabın ortasından konuşuyorsunuz da ben bişi merak ettim özel olmazsa yaşınız kaç? Gerçekten böyle domra domra beğeniyorum sizin bu tavrınızı

37 :)) kafa yaşı...ruhumu sorma...ben ezelden beri yetişkinim(

ben pek boşanmalık bi durum görmedim

biraz ara verin, sonra daha sağlıklı zeminlerde devam edin derim

Konu sahibi arkadaşım sana boşan boşanma diyemem ama yaklaşık aynı duruma gelmiş biri olarak (boşanmanın lafı geçti,evi ayırmadık) şunu söyleyebilirim,barışsan dahi eşine güvenin kalmıyor.Kendi adıma konuşuyorum,eşim bana bu böyle yürümeyecek ben hayırsız evlat olmak istemiyorum,boşanalım dediği an içimden bir parça koptu gitti.Hee sonra oturduk konuştuk,aynı senin dediğin gibi benim en zoruma giden ayırma çabaları,patavatsızlıkları,baskılarını yaşatan bu insanlar için yollarımızı ayırma lafını duymaktı.O lafı duyduğumda anladım ki eşim hayırsız evlat olmaktansa hayırsız koca olmayı uygun görüyor.Hee ne oldu barıştık ama hala bir gözüm açık çünkü o güveni kırdı bir kere..Güven tek kullanımlık..Bazen lafı oluyor açıkça diyorum sen o lafı unuttum sanma,seni boşamayı bende bilirdim ki hakettin ama Allah şahidim ben seni boşarsam bu annen baban için olmayacak onlara o zevki tattırmam.Hee ama şuda var o dönem iki tarafın baskılarıyla bunalıp bana patladığını bilmesem yada ne biliyim sevgisinden zerre şüphe etsem selametle derdim.Ya bak sevgili,nişanlılık ve evlilik dönemi totalde 4-5 yıldır beraberiz biz daha ailesi dışında bir nedenden tartışmadık bile hesabını sen yap..

Takı,çeyiz olayına hiç girmiyorum anlatsam şoka girersin.Gelelim en can sıkıcı noktaya hadibi sinirle git boşanalım dedi bunu bi nebze anlayabilirim ama terör bölgesi olan yerde bir hanımı gecenin bi vakti iki valizi eline verip yolluyorsa üzgünüm ama adam sıfatını haketmez nazarımda..Sen gidicem diye kendini parçalasan aklı başında olan adam otur sabah alırız bileti gidersin der.Sonra günah çıkarır gibi yok gittinmi iyimisin diye telefon açıp kendi içini rahatlatmak için gereksiz çabaya girmez.Aileni arayıp özür dilemeye utanıyorda bu yaptığına utanmıyormu.Birde yemek yapmışsın ona zıkkım yiyesice evliliğinin başını yemiş birde yemeğini yesinler..Vallahi sen o adama döneceksen önce söyle ailesinden boşansın,sonra evlenin siz..

Bayıldım yorumlarınıza, bii alt konuyada el atıverseniz :) Güzel yorumlarınızı alayım bende :)))

Güldürdünüz beni beee:)) sanki kelin merhemi olsa...birinizde sormuyo bu saatte işin yok mu uyusana teyzeeee diye :))

bakim bacım...ben nickimi YETİŞ BACIM diye degiştireyim...aslında komiğim de konu feciii...

evet ya yemek yapmak ne demek. adam teröre rağmen gecenin bi vakti yolluyo karısını başına ne gelir diye düşünmüyo yollarda karısıda yemek yapıyo.

adamın kafasında beliren tek şey ''nezaman istersem gidip alabilirim tekrar geri. belliki hizaya getirebilirim hala benim için çabalıyo''

Güldürdünüz beni beee:)) sanki kelin merhemi olsa...birinizde sormuyo bu saatte işin yok mu uyusana teyzeeee diye :))

bakim bacım...ben nickimi YETİŞ BACIM diye degiştireyim...aslında komiğim de konu feciii...

Ve herkesin derdi kendine ağır, gerisinin dili lâl, kulağı sağır...

Ablacım yorum istediğim konum buydu ancak diğerine yaptığın içinde çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygıyla..

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/652015-evlenmeden-boyleyse.html

Telefonlarina cikmayin, neden cikiyorsunuz ki? Kolay mi nerden istanbula gelmek? Ya basiniza bi is gelseydi? Merak etmemis, simdi de annenizin babanizin yaninda merak etmesin.

Kendi basiniza donmeyin, ne kadar surer bilmiyorum ama ondan gelecek adimi bekleyin. Sonrasinda hep sen ciktin geldin der tepenize cikar iyice. Biraz burnunun surtmesi gerekiyor.

Donseniz bile bir sure daha kesinlikle cocuk dusunmeyin.

bazı ınsanlar değismedi mi değismiyor. bence sen yol yakınken vazgeç bu adamdan. barısıp 2 gun mutlu olup 3. gun kv. kp. araya girecekse hiç olmasın. kocan seni savunmuyorsa gıtsın annesıne istemediniz gönderdim diye yalakalık yapsın. cok gıcık oluyorum boyle adamlara ya. ayrıca cok da uzuldum sımdı. ya kolay bışery mi bi insanın hayat kurması veya yıkması. gıcık kaynanan ve kayınpederın varmış...

Ayrıl lina..Daha gencecik insansın bu insanlarla bir ömür geçmez..

Kaybolan senelerin birikmeden daha fazla yaralanmadan çiz yolunu seni 2 valizle kapı dışarı eden ve ardından utanmadan timsah gözyaşları döküp ''seviyorum ama olmuyor'' diyen adamdan ne koca olurdu ne de baba..

Dua et ki çocugun yok..Ya bir de olaydı bu insanlara daima bir taraftan bağlı olacaktın..

Gencecik insansın yaş kemale erdiğinde dönüp katlandığın senelerini heba ettiğin adamın buna değmediğini gördükçe dizlerine vuracaktın emin ol..

İnsanların kolay değiştiğine inanmayanlardanım ben..

Diğer bir ihtimal ;

Velevki pişman oldu sana dön diyor..Bu sefer de oturup baştan ayağı yeniden kuracağınız düzen üzerine derin derin konuşmanız lazım..Kurallarını koyup kartlarını açık oynacaksın..

Zor bir süreçten geçiyorsun biliyorum..Ama şu dünyaya bir kere geliyor insan be arkadaş..Anne ölür baba ölür ardından 3 gün gözyaşı döker içine atar yine tebessüm edebiliyorsa insan elin oğlu için nefes aldığı müddetçe yas mı tutacak ?

Yazık evet çok yazık etmişler sana..Ama unutma sen değerli bir bireysin..Kıymetini ayaklar altına alırsan bu süreci atlatamazsın..Sessiz ol duvar gibi ol..Umursama !

Kendine karşı duyarlı ol,eğlen,gül..Zor da olsa başar bunları..Hayat biliyorsun kısa

erkek müsveddesi....

Canım kötü bi durum. Eşin kendi kendine bi seçim yapma gereği duymuş nedense ailesini seçmiş. Eşimin ailesi yüzünden boşanıyoruz demen yanlış sana öyle geliyor. En büyük suç eşinde. Kimin hayatı dört dörtlük ? Kimin kayınvalidesi yada kayınpederi mükemmel ? Herkezin bence buna benzer sorunları olmuştur. Taaa nişanlıyken İstanbullu kız yok annen baban neden ayrıldı sorularına izin vererek yapmışsın bu hatayı. Bi set istemişsin takı arkasından yapılan gelen konuşmaları dinlemişsin. Sen hazırlamışsın bu sonu kendine. Eşin bu kadar dırdır ettirip orta yolu bulmak yerine ayrılığı seçmiş nedense kimin hayatı kolay ki? Hayatta hiç bişey senden önemli değildir. Bunu farkettiğin anda kazanırsın. Lafa laf dişe diş benim felsefem Kimseye beni saymıyo ve sevmiyoken saymak ve sevmek zorunda değilim olmamalıda insan.. Hiç üzülme hayırlısı deyip yoluna devam et. O kaybettiklerine üzülsün.

bence ailesi değil eşiniz problem; sizinle ailesi arasında kalmış ve ailesini tercih etmiş uğraşmayın derim..

ne taraftan bakarsan elinde kalıyor adamın her hareketi ofsayt..

değişirmi diye sakın düşünmeyin asla değişmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…