Ya yavrum üzülme değmez ben şimdi küfür edicem bu adama...
Ne demek sabaha kadar bekletseymiş...hemen mi postalamak istemiş?
Sen durmasan bile durdurmalıydı !!! Bende diyorum işte TERÖR var...O yüzden mi, saatler süren otobüse attı seni boş bir çuval gibi...
Ağlamış mış...özür dilemiş miş...Seni babandan anandan telinle duvagınla aldı Allah ın izniyle ---Nikah hakkı var...Sen ona emanetsin HEMDE ÖYLE BİR YERDE !
Maçası yememiş anneni babanı arayıp ben bu kadar beceriksiz ve bu kadar ezigim diyememiş...Yüzü yokmuş...ağlamasın...ağlamak insana dair.
Eşine gram saygı duymuyorum.Vallahi elime geçse parçalarım o derece kızdım.Ama bir o kadar sana kızdım.Ne demek yemek yapmak tatlısına varana kadar yapmak...
Senin verdigin mesaj ne biliyor musun...BEN DÖNECEGİM.SEN NE YAPARSAN ,CANIMI NE KADAR YAKARSAN YAK DÖNECEGİM!
Dönme kurban olayım,bu adama müsveddesinden çocuk felan yapma...Terörün oldugu yerde seni bu şekilde yola çıkarana ne adam demek geliyor içimden ne insan...EZİK...SADECE EZİK...
Dik tut başını ne olur? ve üzme kendini...
bir de birşey daha soracağım size umarım zamanınızı almıorumdur.. eşimin ailesinin yaptıkları hakkında ne düşünüyorsunuz??
tam kitabın ortasından konuşuyorsunuz da ben bişi merak ettim özel olmazsa yaşınız kaç? Gerçekten böyle domra domra beğeniyorum sizin bu tavrınızı
37 :)) kafa yaşı...ruhumu sorma...ben ezelden beri yetişkinim(
Bayıldım yorumlarınıza, bii alt konuyada el atıverseniz :) Güzel yorumlarınızı alayım bende :)))
Ya yavrum üzülme değmez ben şimdi küfür edicem bu adama...
Ne demek sabaha kadar bekletseymiş...hemen mi postalamak istemiş?
Sen durmasan bile durdurmalıydı !!! Bende diyorum işte TERÖR var...O yüzden mi, saatler süren otobüse attı seni boş bir çuval gibi...
Ağlamış mış...özür dilemiş miş...Seni babandan anandan telinle duvagınla aldı Allah ın izniyle ---Nikah hakkı var...Sen ona emanetsin HEMDE ÖYLE BİR YERDE !
Maçası yememiş anneni babanı arayıp ben bu kadar beceriksiz ve bu kadar ezigim diyememiş...Yüzü yokmuş...ağlamasın...ağlamak insana dair.
Eşine gram saygı duymuyorum.Vallahi elime geçse parçalarım o derece kızdım.Ama bir o kadar sana kızdım.Ne demek yemek yapmak tatlısına varana kadar yapmak...
Senin verdigin mesaj ne biliyor musun...BEN DÖNECEGİM.SEN NE YAPARSAN ,CANIMI NE KADAR YAKARSAN YAK DÖNECEGİM!
Dönme kurban olayım,bu adama müsveddesinden çocuk felan yapma...Terörün oldugu yerde seni bu şekilde yola çıkarana ne adam demek geliyor içimden ne insan...EZİK...SADECE EZİK...
Dik tut başını ne olur? ve üzme kendini...
Güldürdünüz beni beee:)) sanki kelin merhemi olsa...birinizde sormuyo bu saatte işin yok mu uyusana teyzeeee diye :))
bakim bacım...ben nickimi YETİŞ BACIM diye degiştireyim...aslında komiğim de konu feciii...
ama bileti internetten almaktan başka çaremiz yoktu gecenin bi vakti karar aldık ve ben kendim bileti buldum git der demez, kredi kartım yok.. bulundugumuz yerde merkeze giden otobüs, dolmuş hiçbişey yoktu.. lojman düşünün ve daha yeni gitmişiz kimseyle samimi değilim.. annemi arayıp üzmek istemedim. başka çarem yoktu.. terör var oralarda.. neden hayatımı tehlikeye atayım onun yuzunden.
ama diğer yazdıklarınızda kesinlikle çok çok haklısınız.. o an ki ruh halim çok değişikti, tartamadım hiçbişeyi.. annemi babamı arayamadıgını, onlardan çok özür dilediğini ve benden de özür dilediğini söyledi. ağladı karşımda hüngür hüngür. tersini yapamadım.. keşke de yapsaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?