ailesi yüzünden boşanıyoruz

Ne kadar güzel anlatmışsınız..Evet olmuyor bir daha

Ah canım benim kıyamam sana
Bende sen gibi 2. evlilik dedim direndim canı cehenneme herkesin
İsterse 5. evlilik olsun yine ayrılırım ana kuzusu kişiliksiz karaktersiz erkeklerden

Ah canım benim kıyamam sana
Bende sen gibi 2. evlilik dedim direndim canı cehenneme herkesin
İsterse 5. evlilik olsun yine ayrılırım ana kuzusu kişiliksiz karaktersiz erkeklerden

valla aynen öyle.takmıyorum keyfıme bakıyorum.kader deyıp oturmayı düşünmüyorum.analarıyla mutluluklar

çok şey denemişsin olmamış olmamış..

ailesiyle anlaşamıyorsun olmuyor..

en önemlisi de kocan sana..ben aileme karşı senin yanında yer alamam,:26: arayı sen bul.., deyip seni bir karmaşanın ortasında yalnız bırakıyor..

son olarak da eline valizini verip yolluyor..

boşaaaaa gitsin.....kimse vazgeçilmez değil.. mahvolmuşsun daha da beter olacaksın belki..değer mi bir erkek için?..............

Kimi kimsesi olmayan insanlar bile şu aşamada ardına bakmazdı

Dağ gibi ailen var arkanda neden vazgeçemiyorsun ?

Giderken bile tatlısına kadar hazırlamak nedir yahu zıkkım yesin der insan

merhaba arkadaslar uzun zamandır giremedim yazdıklarınızı okudum.. suan kendisi benim bulundugum şehirde. bikaç gayrimenkulu vadı onları satmıs : ) gelirken de bana msj attı ''ben geliyorum istedigin bi eşya var mı '' die.. ben de ''zamanı gelince herşeyimi aldırtıcam senden bi eşya da istemiyorum yuzunu gormek de '' dedim.. ondan beridir ses seda yok.. ist'daymış.. malum arabasıyla gelemedi oradan, canı tatlı ben gibi otobüsle de gelmedi.. burada da arabası olmadıgı için benim tarafımdan bi aile dostumuzdan arabasını istemiş devamlı onunla göüşüyor falan.. o da sormuş ne olacak böyle hata yapıyosun vs vs die.. anlaşamıyoruz yapacak bişey yok, ailemi kabullenemedi demiş.. hala beni suçluyor yani.. o aile dostumuz da son kez konuşturmak istiyorum sizi falan dedi çünkü senelik izninin kalanını kullanmış bi süre daha burada. ne yapmalıyım bilmiyorum.. konuşsam da bi işe yaramayacak ki.. barışmak istemiyorum, annem de istemiyor.. ama o kendi ailesine söylememiş hala çünkü geçen gün görümcem aradı.. kesin onun tarafındakler bişilerden şüphelendi kendileri de arayamadıgı için görümceme aratıyolar.. bu sanırım kendince onu bi yola getireyim burnu sürtsün modunda.. böyle işte son gelişmeler bunlar..

bence seninle boşanmayı kafasına koymuş baksana gayrimenkul satıyor boşanma olursa ortak çıkmasın diye....

mutluluklar dilerim cnm. en kötü günün böyle olsun. bitti geçti herşey çok şükür.

Kadının fendi erkeği yendi:) sevgiler

görüşmeye gitme cnm. istiyosa o gelsin evine görüşmeye. kapına dayansın.

aynen cnm yaaa anlamıyorum bu erkekleri. evlenmeden ailesini hiç tınmazdı. hatta bana ailesini sevmediğini bile söyledi. annesiymiş babasıymış umursamazdı. evlendik bulunmaz hint kumaşı oldular. ailemde ailem diyo başka bişi demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…