- Konu Sahibi bluewihte1801
Kızlar bir yılı geçen bir ilişkim var ve erkek arkadaşımla uzak şehirlerde olmamıza rağmen birgünden bir güne sorunumuz olmadı. Ta ki ailesi erkek arkadaşımın evlenmek istediğini öğrenene kadar. Farklı memleketlerdeyiz benim ailem bunu sorun etmemesine rağmen onlar dinimden başlayıp (belirtmek isterim sırf izmirliyim diye bunu bahane ederek) eğitim durumuma kadar (ben de üniversite mezunuyum bankacıyım ancak erkek arkadaşım çok iyi bir üniversitede okumuş ve aynı kurumda benim amirim konumunda)problem ettiler. Sebep birbirimize uymayacağımızı düşünmeleri ! kültür farkımız varmış ayrı yerlerde farklı kültürlerde yetişmisiz... sevgilim bunun çok saçma olduğunu bir türlü anlatamadı onlara... çoğu zaman da bunaldı ve ayrılmamız gerektiğini söyledi onlar yüzünden tam üç kere ayrıldık ! hem de gülüm balım diye diye ağlaya ağlaya... telefonda birbirimizi nasıl unutacağımızı düşündük durduk... seviyoruz aşk bitecek diyorlar ne dersek bir bahaneleri var abisiyle konuştum karar kardeşimin diyor ama herbiri ona öyle baskı yapıyor ki düşün taşın ayrıl diyorlar bana resmen diyor... ben çok yoruldum, sabredin demiş Rabbimiz diye dayanıyorum onun beni çok sevdiğini bildiğimden affetmeiştim onu ki ben onsuz bir hayat düşünemiyorum... onun bir gülüm deyişine dünyayı elimin tersiyle iterim gözümde yok... ama keşke sevgilim bana beni bırakmayacağını hissettirse ve iradeli olsa... şimdi yaşamıcaz bi daha o günleri diyor ama korkuyorum çünkü onu destekleyen kimse yok... evleneceği insan memleketlerinden olsunmuş, ben seni istiyorum ne daha kariyerlisini ne de memleketlimi diyor ama ilişkimiz de çok zedelendi. zamana bıraktık şimdi bir süre ailesiyle bu konuyu konuşmucak huzurumuz kaçmasın diye ama nereye kadar onlar böyle devam edecek... yorumlarınızı bekliyorum..