ah cnm kıyamam sana bende senin gibiyim ne olursun üzülme cnm.
bende anneme belli aralıklarla gidebiliyorum..
neden üzülüyorsun kiii..
onlar sağlıklı olsun iyi olsun yeter..
ben alıştım artık cnm ne olursun üzülme kıyamam
tek derdin bu olsun canim...
ailen saglikli, sen saglikli mutluysan gerisi bir sekilde hallolur..
ailenin seni görmeye gelmiyor mu?
ay cnm yaa bide yeni hamilesin tabi hormonlarından oluyor bunlar dimi:))
bak bebişini düşün..o var senin yanında..
eşin işe gittiğinde seni yalnız bırakmayan bir bebişin var artık..
ne mutlu sana reyhannnn
ay bende sana kiyamam canim ya
nebilim birkeresinde babam demistiki birsey olmustu sanki cok gorusuyoruzda gibi birsey sanki ben istemiyormusum gibi geliyor
bende alistim 1 sene oldudaa burda hic bir arkadasim yok kolay kimseye isinmam ben eeh cok kazik yemis biri olarak kimseyle samimi olmuyorum sizler benim tek arkadasimsiniz desem yeridir yanliz internet gorustum birileri olarak degilde benim arkadasim bacilarim olarak goruyorum hepiniziii[/QUOTE
bak tatlım sonuçta hiç birşey istediğimiz gibi olmuyor.çok harika bir eşimiz yuvamız vardır kesinlikle
fakat bu seferde ailelerden uzak kaldık.
gülü seven tatlı dikenine katlanır:=))
fedakar olmamız gerek.babanda fazla düşünürek söylememiştir o kelimeyi cnm emin ol..
bnmde hiç kimsem yok ama bunu ben istiyorum çünkü herkeze güvenilmiyor
bu şekilde kafam rahat..bnde kkda çok tatlı bacular edindim:))
biliyorum ki kkdaki arkadaşlar bana bir derdim olduğunda en güzel yolu gösterecekler..
konu komşu pek fazla iyiliğimizi istemez..
sen üzülme sakın bebişini eşini düşün..yok birbirimizden farkımız!yalnız değilsin..
ayy o dogruu yaaama onuda hissetmiyorumki dahaa
biraz daha sabır Allahın iziniyle hissedeceğin günlere çok az kaldı
bi ömür boyu varlığını hissetmeye sadece iki üç ay var:=)
sen bu arada işini gücünü yapmaya çalış bebişin sağlığını tehlikeye atmadan tabi..
eşinle vakit geçiriyorsun kk ya giriyorsun dertleşiyorsun gez eğlenbi bakmışsın bebiş ilk hareketini hissettirmiş..
Canim 1 saat ne ki.
Eminim ailesinden cok cok uzakta olanlar, keske ailemle aramda 1 saat olsaydi diyordur simdi.
Allah saglik versin yeterki. Ailen sana 5 dk uzaktada olsa hergün gitmezsin sonucta, gidermisin?
Anca haftada bir. Onuda zatan yapiyormussunuz cogu zaman.
canim ben ailemden 5 saat uzaklikta oturuyorum sen bide bana sor o özlemi
Bir arkadasim var baska sehirden buraya gelin geldi, alisamadim dedi. Diger arkadasimda (oda baska sehirden buraya gelin geldi) cocugun olsun hemen alisirsin, bende senin gibiydim dedi. Cünkü anne olunca, anne babandan cok kendi cocugunu düsünüyorsun sürekli dedi. Karni tok mu, uykusu var mi, disari cikarsam mi vs vs. gibi seyleri düsünmekten, sira kendi anne babana gelmiyor dedi. Kac yillik evlisin bilmiyorum ama bebek düsünüyorsaniz belki sende cocugun olduktan sonra biraz rahatlarsin bu konuda.
oooy ağlama kıyamam
ailen senin mecburiyetten gelemediğini çok iyi biliyorlardır.
onları ne çok sevdiğini ve ailene düşkünlüğünü...
sen üzülme şimdi ya kafanı dağat kk da yada tatlı bir uyku uyu..
hiç birşey düşünme.güzel günler seni bekliyor...
nekadar aralikli gidiyosun peki allah sabir versin kendi ailenden yani anan baban bacin abinden baska kimseden fayda iyilik yok
ben bunu anladimsende yanliz degilsin bizler variz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?