- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
merhaba arkadaslar ben aileme 1 saat uzakta oturuyorum esimin haftada bir gun izni var oda bazen uyumak istiyor haklida gidemiyorum bazen 2 haftda bir aileme gidebiliyorum onlari cok ozluyorum yanliz kalincada agliyorumm evde ehliyetimde yok 2 kere sinava girdim alamadim bir kac puanla biraktim artik benimde derdim bu istee napalim
sagol canim
bayramlarda Allah nasip ettikce kesin gidiyorum onun haricinde eşimin işine bagli ne zaman izni olursa ozaman gidiyoruz ara sirada onlar geliyor sagolsunlar
evet canim ilk basta Allahtan baska dost yoktur ondan sonra aile tabi
1 saatlik mesafe sizi uzmesin arkadasim :86:
biz yurt disinda olanlar ne yapalim...ben annemi 2 yil aradan sonra gorebildim bir dusun...
o kadar uzun aradan sonra ailenin yanina gitmek o kadar degisik geliyor ki insana...sanki yabanci bir evdeymissin gibi hissediyorsun...
oraya alisinca bu sefer kendi evin sana cok yabanci geliyor...
off off yarama parmak basmayin yine aglatmayin :2:
suanki en buyuk sorunum bu desem yeridir yani...
biktim bu uzakliktan
bende anneme 3 saatlik yoldayım..bende çok özlüyorum,bazen 2 haftada bir bazen ayda bir gidebiliyorum.
9 ay önce de babamı kaybettim.2 bekar kız kardeşim var,o yüzden aklım hep orda...
kendini şöyle rahatlat,yada şöyle düşün;onların sağlığı yerinde olsun da ben hasret çekeyim..inan ben şimdi öyle diyorum ama artık bu babamı geri getirmez tabi...
allah rahmet eylesin canim uzuldum iste benim korkumda bu birine bise olsa elimden bise gelmez ancaa 1 saate ordayim kucuk kiz kardesim epilepsie hastasi allaha sukur bu son kac aylar olmadi ama dusunduruuyor ister istemez
1 saatlik mesafe sizi uzmesin arkadasim :86:
biz yurt disinda olanlar ne yapalim...ben annemi 2 yil aradan sonra gorebildim bir dusun...
o kadar uzun aradan sonra ailenin yanina gitmek o kadar degisik geliyor ki insana...sanki yabanci bir evdeymissin gibi hissediyorsun...
oraya alisinca bu sefer kendi evin sana cok yabanci geliyor...
off off yarama parmak basmayin yine aglatmayin :2:
suanki en buyuk sorunum bu desem yeridir yani...
biktim bu uzakliktan
Canim 1 saat ne ki.
Eminim ailesinden cok cok uzakta olanlar, keske ailemle aramda 1 saat olsaydi diyordur simdi.
Allah saglik versin yeterki. Ailen sana 5 dk uzaktada olsa hergün gitmezsin sonucta, gidermisin?
Anca haftada bir. Onuda zatan yapiyormussunuz cogu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?