ailesinden uzak oturan ve cok ozleyenler

Bende aynı dertten muzdarbim.Geçen sene 8 saat uzaklıktaydım.Bu senede 4 saat...Heleki benim şöyle de bi durumum var.Eşimin işi nedeniyle her sene farklı şehirlere taşınıyoruz.Hiç arkadaşımda yok.bu şehre yeni alıştım, yeni arkadaşlarım oldu derken yaz geliyor gene taşınıyorum.Sürekli yanlızım evdeyim,uzun süreli olamayacağı için işede giremiyorum.Napalım bi şekilde zaman geçirmeye olumlu yönlerden düşünmeye çalışıyorum artık.

Son düzenleme:
çok sevindim adına cnm..ama ailesinden uzakta olanları bi düşün 3-4 ayda hatta yılda bir kez görebiliyolar birbirlerini..
belki zamanla kendi başına yollar sıkma canını..bacılarınla yapacaklarınız düşün mutlu ol cnm..

Son düzenleme:
ah keşke bende aileme 1 saat uzaklıkta olsaydım neler vermezdim 10 saat uzaktayım 2,5 senelik evliyim hala zor geliyor çok özlüyorum çocuk olunca alışırsın zorlanmassın dediler bebeğim oldu 3 aylık bu seferde vicdan azabı duyuyorum ilk torunlarının sık sık göremiyorlar büyüdükçe her hallerini göremiyorlar diye daha çok üzülüyorum çok ama çokk özlüyorum dayanamıyorum

sekerparem senin isin daha zormus ay ben cekiliyim kac saat uzakta olan var wallaha allah sabir versin benimde bebisim yoldaa bi dogsaydiiii

sekerparem senin isin daha zormus ay ben cekiliyim kac saat uzakta olan var wallaha allah sabir versin benimde bebisim yoldaa bi dogsaydiiii

evet reyhan benim durumum daha zor alışılmıyor bebek olunca dahada zor oldu benim için ama ne yapalım nasip böyleymiş sağlıklı olsunlar da tek tesellim bu seninde bebeğin hayırlı olsun inş sağ salim kucağına alırsın yavrunu hayırlı bir evlat olsun inşallah

Cok tesekkür ederim canim iyi dileklerin icin insallah dedigin gibi olur öyle zorki zaten hep aklimda annem birde rüyamda falan görürsem iyice takiyorum kafayi Allah bizlere sabir versin gurbetlik cok zor

otobüsle gitme durumun yok mu?
sabah git akşam gel mesela. 1 saatten 2 saatçik eder.
ben 13 saat uzaktayım. seneye doğuya gidersem 24 saat bile olabilir....

keske bende aileme 1 saat uzakta olsam

Keske bende aileme 1 saat uzaklikta olsaydim. Yurt disindayim, yilda birkez Turkiye'ye geliyoruz. Zaten tatilimiz 2 hafta filan onunda 1 haftasi kayinvalideme, 1 haftasida annemlere. Eskiden hep hayal kurardim gidip 1-2 ay kalicam diye ama olmadi. Ilk baslarda cok zor geliyodu simdi biraz alistim.

ahhh kızlar ahhh bende 5 ay önce evlendim 1.5 ayda bazen 2 ayda gidebiliyorum ve şuan görmeyeli 1.5 ay oldu ne kadar zormuş hasret (( eşim istersen göndereyim diyo ama şimdilik onuda yalnız bırakmak istemiyorum kaldım arada

aynı evin içinde bile annesini özleyen biri olarak uzak düştüğümde depresyona girerim galiba. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…