Ailesine aşırı bağlı insanla olur mu?

Erkek arkadaşınıza çok çok üzüldüm. Nasıl bir çocukluğu olmuştur Allah bilir. Umarım kurtarır kendisini. Sorunuzun cevabı ise bence olmaz bu iş

Bir arkadaşım vardi kaynanam yokdiye cok sveinmsitim esimin annesi erkenden ölmüş demişti hay dilimi esek arisi soksun dedi sonra
Megerse kaynanadan beter teyze varmış
Teyze bakmis esime
Okadar beter kaynanalik yaptı ki keske anasi yasasaydi demis 😂
Sizinki tam bagimlilik kurtulmasi mümkün degil

Kendisini teyzeye borçlu hissediyor muhtemelen
Ekonomik bağlılığı da var.
Teyze ile aranız nasıl ?
Bence de yardım almalı.
Yanımda kız arkadasım var bile diyemiyorsa o iş baştan sakat

Yalnız bu anlattıklarınız aileye aşırı bağlılık değil ya. Bağlılık dediğimiz şey büyük çoğunlukla duygulardan ibarettir. İhtiyaç duydukları zaman ailenin yanında olursun, iletişimi koparmazsın ama kendine ait bir hayatın da olur, öyle uşakları gibi a'dan z'ye tüm işlerine koşmazsın. Sevgiliniz gönül borcu hissediyor, sonuçta anne&baba yerine koyduğu bir insan olmuş teyzesi. Ve teyze de bu durumu güzel su istimal etmiş, ediyor. Sonuçta ortaya çok sağlıksız bir ilişki ve oldukça pasif bir adam çıkmış. Bu şartlar altında evlenirseniz ruh hastası olursunuz, kim olmaz ki? Sevgiliniz bağımsız bir birey değil ve ciddi anlamda yardım almadıkça da olamaz bence.

Ben olsam evlenir, baska sehire yerlesir herkesle iletişimini kestirir böylece çocuğun hayatini kurtarmis olurdum. Ne kadar kötü insanlar cocugu resmen kullaniyorlar. Gormuyor mu bunu sevgiliniz? Biraz çıtlatsaniz bunun normal olmadığını bakalim tepkisi ne olacak

Ben en çok eşşek kadar adamın 6 yaşındaki kızla uyuması kısmına takıldım ne alaka yani o kadar istismar olayları varken yıllar önce annem abimlerle odamı ayırmıştı 7 yaşında falan oda diyorum

Ol-maz!! Erkek evlendikten sonra bağımsız bir aile babası olacağını bilmeli. Teyzesine de yardımcı olur tabi ama belki maddi olarak. Kendi ailesi olacağını idrak edememiş galiba tam olarak. Hemen öyle oda hazırlamak istemeler falan. Sizin de çocuğunuz olacak. Siz hiç ayrı bi aile olamayacak mısınız? Boşanmayla biter kendini düzeltmeden evlenirseniz. Tecrübe ve gördüklerim bunlar

kesinlikle olmaz. orası sizin ev omayacak teyze bu kdar emek harcadım diye kaynanalığın kralını yapar benden söylemesi.

Kendisini teyzeye borçlu hissediyor muhtemelen
Ekonomik bağlılığı da var.
Teyze ile aranız nasıl ?
Bence de yardım almalı.
Yanımda kız arkadasım var bile diyemiyorsa o iş baştan sakat
Ekonomik olarak hiçbir destekleri yok. Sadece kendisine bir oda verilmiş evde ve yemeğini yapıyor teyzesi. Bunun dışında iki senede herhangi bir konuda yardım ettiklerini görmedim. Örnek vermek gerekirse, borcu oldu ailesinden gizledi, ben ödedim. Ki teyzesi çok zengin.
Hiçbir fayda görmezken kendinden bu kadar ödün vermesi zaten beni çıldırtan.
Teyzesini sevmiyorum. Açıkçası yanındaki insanı sömürmesinden dolayı kadına sempati besleyemiyorum.

Ben en çok eşşek kadar adamın 6 yaşındaki kızla uyuması kısmına takıldım ne alaka yani o kadar istismar olayları varken yıllar önce annem abimlerle odamı ayırmıştı 7 yaşında falan oda diyorum
Benim çok canımı sıkıyor bu konu. Çocuk kendi annesinden çok erkek arkadaşımla zaman geçiriyor, beraber uyuyorlar. Bunun o çocuk için de hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ancak konuyu açamıyorum yanlış anlarsa diye.

Herkese çok teşekkür ederim.
Ben cevabımı aldım, aklımda soru işaretleri vardı, artık yok. Kendisine bu durumu açtım ve kırmadan güzel bir şekilde konuşmaya çalıştım. Ancak kendi hayatının benimkinden farklı olduğunu, bu konuda kendisini asla anlamayacağımı, hayatından memnun olduğunu söyledi. Üstelik ailesiyle arasını bozmaya çalıştığımı ima etti. Onu düşünürken ben suçlu oldum anlayacağınız.
Bu durumda yapabileceğim bir şey yok.

Herkese çok teşekkür ederim.
Ben cevabımı aldım, aklımda soru işaretleri vardı, artık yok. Kendisine bu durumu açtım ve kırmadan güzel bir şekilde konuşmaya çalıştım. Ancak kendi hayatının benimkinden farklı olduğunu, bu konuda kendisini asla anlamayacağımı, hayatından memnun olduğunu söyledi. Üstelik ailesiyle arasını bozmaya çalıştığımı ima etti. Onu düşünürken ben suçlu oldum anlayacağınız.
Bu durumda yapabileceğim bir şey yok.
mantıklı olanı yapmissin

Ekonomik olarak hiçbir destekleri yok. Sadece kendisine bir oda verilmiş evde ve yemeğini yapıyor teyzesi. Bunun dışında iki senede herhangi bir konuda yardım ettiklerini görmedim. Örnek vermek gerekirse, borcu oldu ailesinden gizledi, ben ödedim. Ki teyzesi çok zengin.
Hiçbir fayda görmezken kendinden bu kadar ödün vermesi zaten beni çıldırtan.
Teyzesini sevmiyorum. Açıkçası yanındaki insanı sömürmesinden dolayı kadına sempati besleyemiyorum.
Bu konuda fikirlerini sordunuz m mu ?
Neden bu kadar bağlı hissediyormuş kendini teyzeye karşı ?
Bir sebebi olmalı
2 senedir böyleyse biraz zor gibi

Bacım sana Allah’ın hakkı üçtür diyerek 3 kere mi şans verildi gözünü seveyim kaçarak uzaklaş ha dünyaya çile çekmeye geldim ben diyecek olursan o ayrı.. delikanlı belli ki teyzesini anne yerine koymuş ona layık olmanın derdinde ama bu hikayede yanan sen olursun haberin olsun harcarlar seni..:işsiz:

Back
X