- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Trendlyyyy
-
Düğün olup biteli 13 yıl olmuş...üstüne sizin de 3 evladınız olmus.Bu kadar zaman sonra bile dönüp dönüp düğünde takilmayan takının,alinmayan eşyanın lafını ederseniz kimse sizi dinlemez de ciddiye almaz da..eşinizle konusacaginiz "bu gününúz" olsun.Maas kartınızın esinizde olması sizin kendi hür iradenizle verdiğiniz bir karar diye algılıyorum..benim size tavsiyem ise maaşınızı sizin çekmeniz,gerekirse eşinize elden vermeniz yönünde...diğer türlü pek çok erkeğin "benim iki maaş kartım var" felsefesiyle yaşadıklarını gözlemliyorum.
Evet kafasının karışık olduğu kesin.... 2018 de 9 yıllık evli olduğunu söylediği başka bir konuya yorumu da var13 değil 2018 de ki konularında 8.yil demiş şimdi 9.yil olmalı :) :) kafası çok karışık olmalı konu sahibesinin
Var canım var hatta kiralanıp süslenen gelin arabasının kira parasını ödemiş insanım ben.Biz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam
Neden olmasın mesela ben varımBiz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam
Arkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
Ya sırf yorumlarda gereksiz üzerinize gelindiğini düşündüğüm için yazıyorum. Saldırı gibi yorum atıldığı için kendinizi ifade etmek yerine savunmaya geçmek zorunda kalmışsınız ve malesef bu yüzden anlasilamamissiniz bence .. yorum atan arkadaşlar muhteşem mantıklı, hayatları boyunca hiç hata yapmadan hep mantıklarıyla hareket etmiş kişiler sanırım. Türk örf adetlerine göre ailelerin durumu varsa düğünü yaparlar arkadaş insan evladı için çırpınıyor bu hayatta olmasi gereken bu . Yebi yuva kuran insanlarin uzerine bu sorumlulugu yukleyip evlilik hayatina adapte sureclerinde borc dusunmelerine sebep olmaya ne gerek var (durumları yoksa bilemem tabi). Ayrıca 20 yaşında evlenilir evet çünkü henüz olgunlasmamis insan bunun erken olduğunu farkedemez ki zaten siz şuan olgunlaşmış oldugunuz için bu yorumu yapıyorsunuz sizin hiç mi erken karar verdiğiniz ya da aceleci davrandığınız bir şey olmadi . Neden bu kadar eleştirel yaklaştığınızı anlayamadım hatalar insan için.. destek olalım birbirimize konu sahibi kendini açıklamaya çalışmaktan derdini unuttu. Hepinize iyi gecelerArkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
Ayrıca maaş kartının eşinde olması hoş değil bence evlilikte senin benim olmaz tabii ama yolu bu olmamalı. Esinlede acil konuşmalısın o bu sekilde sizi savunmamaya devam ettikçe sen ailesine kinleneceksin çünkü. Halbuki ondan bir hareket görsen için bu kadar dolmaz uygun bir dille sıkıntını rahatsız olduğun konuları açmalisinArkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
düğünü bırak kınaya kadar soydu beni eşimin ailesi..Biz ozaman koca koca insanlar degil 20 yaşında cocuktuk onu belirtmek isterim ayrıca aranızda dugunde yenilen yemeyin parasına kadar ödeyen yoktur sanirsam
Sen hiç değilse ayrısın hergun görmüyorsun ben içlerindeyim ve hergun bu haksizligi görüyorum ve üstelik benim ailemide sevmiyorlar bence abArkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
bence hiç abartmıyorsun aynisini ben görüyorum ve hergun dua etki ayrısın hergun görmüyorsun suratlarınıArkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
katılıyorum arkadaşım, insanlar yorum yazarken takındıkları sert üslubun farkında değiller sanırım.Ya sırf yorumlarda gereksiz üzerinize gelindiğini düşündüğüm için yazıyorum. Saldırı gibi yorum atıldığı için kendinizi ifade etmek yerine savunmaya geçmek zorunda kalmışsınız ve malesef bu yüzden anlasilamamissiniz bence .. yorum atan arkadaşlar muhteşem mantıklı, hayatları boyunca hiç hata yapmadan hep mantıklarıyla hareket etmiş kişiler sanırım. Türk örf adetlerine göre ailelerin durumu varsa düğünü yaparlar arkadaş insan evladı için çırpınıyor bu hayatta olmasi gereken bu . Yebi yuva kuran insanlarin uzerine bu sorumlulugu yukleyip evlilik hayatina adapte sureclerinde borc dusunmelerine sebep olmaya ne gerek var (durumları yoksa bilemem tabi). Ayrıca 20 yaşında evlenilir evet çünkü henüz olgunlasmamis insan bunun erken olduğunu farkedemez ki zaten siz şuan olgunlaşmış oldugunuz için bu yorumu yapıyorsunuz sizin hiç mi erken karar verdiğiniz ya da aceleci davrandığınız bir şey olmadi . Neden bu kadar eleştirel yaklaştığınızı anlayamadım hatalar insan için.. destek olalım birbirimize konu sahibi kendini açıklamaya çalışmaktan derdini unuttu. Hepinize iyi geceler
Neden kartınız eşinizde?Arkadaşlar biz evlendigimizden beri herşeyi kendimiz yapiyoruz eşimin ailesi bir kuruş destek vermedi ne maddi nede manevi evlat ayrımda yapıyorlar bariz bi şekilde eşime ve bana sanki uveymisiz gibi davranıyorlar ailede onlara en güzel biz davranıyoruz ona rağmen biz onlara gittiğimizde onlar bize geldiginde sürekli bi sürat asma iğneleyici laflar bunistidnasiz her görüştüğümüzde oluyor bi fırsatını bulsalar aramızı hemen bozacaklar buarada ben öğretmenim kartım eşimde evlendik evleneli her türlü desteği benim ailem verdi buna rağmen istemiyoruz eşim bunları göre göre Hiç ses çıkarmıyor hala görüşüyoruz ben eşimin yeri geldiğinde bizi savunmasını istiyorum ama bunu bile yapmiyor sizce bu durum normal mi benmi abartiyorum
Aferin size(!)Ayrıca sunuda belirteyim biz öyle sağda solda sevgili yapan sarmaş dolaş gezen kızlardan hicbir zaman olmadık görücü usulü evlendik sileler çok istediği icin
Ayrıca sunuda belirteyim biz öyle sağda solda sevgili yapan sarmaş dolaş gezen kızlardan hicbir zaman olmadık görücü usulü evlendik sileler çok istediği icin
Bu hiç hoş bir söylem değil. Sarmaş dolaş olmanın, sarılmanın, el ele tutuşmanın, öpmenin, masum duygularla aşk yaşamanın nesi kötü ve ne hakla aşağılayıcı tavır takınıyorsun ? Keşke sen de gezip tozup iyice tanısaymışsın, ortak zevkleriniz neler, hayat görüşünüz ile yaşam tarzınız benzer mi, aranızda sevgi saygı bağlılık var mı, flörtünün sana olduğu kadar ve diğer insanlara tutumu nasıl, ailesiyle ilişkisi nasıl, bağlı mı yoksa bağımlı mı bunları görseydin? Ailenin içine girseydin yemeğe gitseydin onlara, aile içi diyalogları gözlemleseydin. Sadece maddi konuları önemsememek ve sadece maddiyata takılmamak için görücü usulü evlenmek yerine sevgi usulüyle evlenebilmek için yeterli vakit geçirseydin. Şimdi burda böyle ağlanmazdın belki.Ayrıca sunuda belirteyim biz öyle sağda solda sevgili yapan sarmaş dolaş gezen kızlardan hicbir zaman olmadık görücü usulü evlendik sileler çok istediği icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?