Ailesine düşkün koca

Yani öncelik sizin sizi ihmal ediyor belli ki. Burda aile de acaba oğlum sürekli gelme karinla vakit geçir hamile diyorlar mıdır bence burda sürekli giden eş suçludur.Ustelik inatlaşır gibi bu ne demek. Hamile olmasanız ayrılmayı düşünüyorum bu şekilde devam edersen derdiniz şu an sizin için çok zor ama yine de güçlü durun
Koskoca herife bunu söylemeye gerek var mı? Kendi aklı fikri var sonuçta evlenip çocuk yapmayı biliyor da karısıyla vakit geçirmesini mi bilmiyor da birileri söyleyecek

Hamileyim şu an bu konu yüzünden sürekli kavga ediyoruz senin asıl ailen benim artık ama sen böyle görmüyorsan onları seçip istiyorsan onlara git diyorum onları seçiyorum diyor kalkıp gidiyor ben ne yapacağımı şaşırdım artık sorun bende mi diye düşünmeye başladım
Bebek olunca kırar dizini oturur yanımda diye mi düşündünüz? Çocuğu da alır gider ya da sizi başbaşa bırakır yine gider. Boşansaydınız belki size değer veren sayan seven biriyle yeni hayat kurardınız. Çok mu vazgeçilmez biri kocanız? Suçsuz insanlara kinlenmenin anlamı ne, onlar mı eve gelip kocanızı götürüyorlar? Kocam bana vakit ayırmayıp yanlarına gittiği için onlardan nefret ediyorum kafasından çıkarsanız daha sağlıklı düşünürsünüz.

Kocam ailesine o kadar düşkün ki haklı ya da haksız sürekli onları savunuyor sürekli onları önceliyor. Bana bir şey yapmadılar ama eşimin bu tavırları yüzünden artık onlardan nefret etmeye başladım görüşmek istemiyorum artık tahammül edemiyorum bu tarz bir durum yaşayan var mı daha önce çok mu tepki veriyorum sizce
Bu tarz bir durum yaşamayan var mı desen daha doğru olacak.

Kocam ailesine o kadar düşkün ki haklı ya da haksız sürekli onları savunuyor sürekli onları önceliyor. Bana bir şey yapmadılar ama eşimin bu tavırları yüzünden artık onlardan nefret etmeye başladım görüşmek istemiyorum artık tahammül edemiyorum bu tarz bir durum yaşayan var mı daha önce çok mu tepki veriyorum sizce

Düzelmezse ne yapacaksın?

Üzgünüm eşiniz hiç değişmeyecek. Boşanmayacaksanız bu duruma alışmanız gerek.
İnşallah aynı binada değilsinizdir.

Yetmez işte iki üç dört

Ya bu insanlar hiç korkmuyorlar mı adam benimle normal karı koca ilişkisinde değil ilgi göstermiyor çocuk olunca iyice uzaklaşır diye. Ben çocuk yapma çalışmalarına başlamadan önce ikisinde de ödüm kopuyordu nasıl yapacağım nasıl olacak ya her şey kötüye giderse diye çok zor ikna olup yaptım

Ya bu insanlar hiç korkmuyorlar mı adam benimle normal karı koca ilişkisinde değil ilgi göstermiyor çocuk olunca iyice uzaklaşır diye. Ben çocuk yapma çalışmalarına başlamadan önce ikisinde de ödüm kopuyordu nasıl yapacağım nasıl olacak ya her şey kötüye giderse diye çok zor ikna olup yaptım
Ben kocamdan ilgi görmesemde yaşarım mutlu olmayı beceririm ama çocuğum babası onunla ilgilenmezse mutlu olamaz
Bu bile durdurmuyor insanları

Eski eşimin sadece annesiyle sorun yaşadım.

Çözümü boşanmakta buldum.

Ne kadar suredir evlisiniz

Şimdi akışa geri dön, rasgele üç konudan biri zaten dediğinin aynısını yaşayan insanlarla dolu.

Bence bir derdim varın alt konusu olmalı aileci erkekler. Orda toplanırsınız.

Yapacak bir şey ablacım böyle bir adamla evlenmişsin her şeye rağmen çocuk yapmışsın. Aileci erkek değişmez. Sus ve katlan

Ben sizi çoook iyi anlıyorum 😊 aynı durum bende de vardı. Eşimle çok tartışırdık hep savunur ailesini çok sık görüşmek ister. Bende nefret etmiştim. Sakin zamanda oturup konuşuyodum eşimle düzgünce ama nafile. Böyle olunca şimdi bi karar aldık kendisi gitmek isterse gidecek ben arada bir gideceğim. Benim kayınvalidem de iyidir ama laf sokmaları var bi de eltimle çok kıyaslar beni eltime düşkündür kendisi. Bu durumlardan rahatsız olduğum için gitmek istemiyorum tabi eşimin ailesi gidecek.
Bence sen hamilesinde hormonlar tavan yapmış durumda öncelikle kendin ve bebeğin için sakin kal kendine odaklan sağlığına dikkat et. Eşinde de sıkıntı var onu söylüyüm. Eşim hamile diyip anlayışla yaklaşması lazım ailesinde de çok iş var onlarda oğlum karını ihmal etme üzme diye destek olmalılar Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Back
X