- Konu Sahibi BenOnaResmenAsigim
-
belki yanlış anlamışımdır ama çok tek taraflı anlatmışsınız gibi geldi..sanki yeşilçam türk filmi izliyomuşum gibi..melek gelin,cadı kaynana..anlattıgınız kadarıyla en ufak bi kusurunuz olmamaış hatta fazla iyisiniz onlara karşı ama kayınvaliden neden öyle konuşsun durduk yerde..herşey karşılıklı bence..belki hatalılar ama siz sıfır hatalı anlatmışsınız gibi geldi..en ufak cümlelerden çok şey çıkarıyosunuz arabada sıkışma konusu gibi..bide sizin ufakta olsa yanlışlarınızı duysak
Herkese merhaba
Esimle birbirimize cok asik olarak evlendik.
Ona o kadar cok guvendim ki.
Tanistik, birbirimizi anladik, 8ayda sozlendik, 2ay sonra nisanlandik ve 3,5 ay sonra sahane 2 dugunle evlendik
Oturacagimiz sehirde normal bir salon dugunu, esimin ailesinin memleketinde yemekli orkestrali palyacolu bir dugun yaptik. Burdakini benim ailem ordakini biz odedik.
Evimizin tum mobilyalarini kendimiz aldik.
Mutfak ve yatak odamin perdelerini annem aldi.
Halilarimizi kendimiz.
Dugun setimi kendimiz.
Igneden iplige hicbir konuda maddi desteklerini almadik.
Agizlari cok dualidir. Kimseye kotuluk yapamazlar derdim. Cok severdim.
Yurt disinda calistim. Donusumde herbirine ayri hediyelerle geldim. Aileme neyse 2.aileme de onu aldim asla ayirmadim.
Esim kizardi yeter artik her seferinde ne gerek var diye.
Ablasinin esiyle problemleri vardi. Cocuklar mahsundu. Kiyamazdim. Ben de bolluk icinde buyumedim ama mutlu bir ailem vardi. Onlar da mutlu olsun istedim
2saat mesafedeler sik sik gorusuyoruz demedim her ay sonu solugu orda aldik. Esim evlenmeden once bayramdan bayrama gidermis halbuki.
Yetmedi. Benim onlari ailem gibi gormem, yeri geldiginde kendime almayip gorumcemin cocuklarina almam, her gidisimizde gezdirilen olmak yerine gezdiren olmam...
Bir tesekkur beklemedim aylarca hatta yil oldu.
Ne zaman ki Zeynep hep veren taraf olmaktan cikip ufacik birsey istedi, ic yuzler ortaya cikti.
Agzindan kotu soz cikamaz, bagirmayi bile bilmez dedigim annemden beddua duydum.
Kalp kirmayi beceremez dedigim babam sirtini cevirip vedalasmadan gitti evimizden.
Kendi cocugum gibi ilgilendigim yegenim hediyelerime burun kivirir oldu.
Hele gorumcem. En temiz kalplileri odur derdim meger mutfak kapisi her kapandiginda kazan bizim icin kayniyormus.
Ne yuzlerini goresim ne ellerini opesim kaldi.
Seviyor muyum?
Hani insan ne kadar fena olursa olsun evladina kiyamaz sirt ceviremez ya.
Oyle bir sevgi var icimde.
Cok kirginim.
Esim etrafimda dondukce gozleri kaliyormus meger. Gec ogrendim.
Annem uyarirdi. Hemen herkese guveniyorsun mesafeni yavas yavas azalt acele etme derdi.
Onlar artik ailem derdim baska sey demezdim.
Lohusaligimda annemi evimden gonderdiler. O zaman anladim.
Anladim ki cahillik basa belaymis.
Her agzi duali olan kalp kirmaz zannetmemek lazimmis.
Bazen en alasini onlar kirarmis.
Simdi ben bayramda nasil gideyim. Nasil opeyim ellerini. Nasil guleyim yuzlerine.
Baktikca annemi gonderisleri gelir aklima.
Baktikca oglumun bebek mevlidini kavga cikarip bogazima dizisleri gelir...
Baktikca kenarinda yuzlerce altini dururken taktiklari 2 tel gibi bilezik gelir.
Ogullarini aglatmalari, beni aglatmalari gelir...
lohusalıkta canımı baska bi sebeple se cok sıktı.
biz evimize çocuk gelse bile hiçbirşey kaldırmayız çok sakınmayız.
kayınpederime el feneri vermiş gece ışığı açma rahatsız olup kızıyorlar diye.
bir gece bir baktım adam el feneriyle abdest alıyor.
anne ne alakası var ya kapımızı kapar da yatarız siz rahat olun dedim. düşünüyorum da kadın duramıyor birilerini fişeklemneden ya
olayı bir de karşı taraftan dinlesek çok farklı düşüneceğiz bence.
objektif anlatmadığını düşünüyorum. içimde öyle bi his oluştu nedense...
yok bunlar harfiyen doğru, eksiği de yok fazlası hiiç yok dersen bile, kayınvaliden çok korkunç biri değil.
anneni evden kovan olmamış. eşinin kuzenin saçmalaması yüzünden kayınvalidene hırslanman çok anlamsız.
bir de gönül almak için aradığında, bir yanda karşı tarafın tüm hatasına rağmen anneciğim böyle olmayalım düzelsin herşey diyen yüce gönüllü bir gelin,
diğer yanda aynı konuşma sonrası telefonu kapatırken yerde parçalayan biri... ikisini birbirine pek bağdaştıramadım.
çok fazla kafana takma küçük şeyler bence, mutlu olmak hiç zor değil...
valla güzelim bana cok normal geldiiii ben bu konu sahbi arkadas kadar iyi gönülle bile davranmazdım herhalde bence cok iyi niyetli davranmıs kadın arip garip konsmus yok oglumu aldın sende yaşa vs diyeee telefon kırmak normal bencee
doğrudur, sana öyle gelir bana böyle
bi de Zeynep sitem etmişsin ama ben öyle hissettim dedim... rahat yazmışsın demişsin ne yapayım ? rahatsız bi şekilde nasıl yazayım istersin? farklı yorumlar bakış açıları öğrenmek için açmadın mı konuyu?
kırıcı bişey yazmadığımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?