Ailesinin tavırları çok soğuk geldi

canım takip ettim konunu,hiç canını sıkma sen,oğulları seni beğenmiş sevmiş nasıl isterlerse öyle davransınlar,ama akrabalarının yaptığı çok ayıp, sende ilerde na göre mesafeli olursun olur biter,sen sevdiğinle mutluluğuna,huzuruna bak:71:

neden babanne ziyaretine gittiniz anlamadım. siz ne oluyorsunuz ki gittiniz? sıfatınız belli olmadan tanışınca böyle köşede kalırsınız tabi ki.

ilk tanisma icin hic uygun yer ve zaman olmamis:19:
bir düsün senin annen hastanede üzüntülüsün oglun geliyor gecmis olsun icin kiz arkadasinla hem tanismaya hem gecmis olsuna :31:olmicak diye bir kayide yok tabikii ama hekesin anlayisi farkli oldugunu göz önüne alarak senin o durumda yok yeri zamani degil hele bir ilk tanisa olsun ancak öyle ailenin icine girip gecmis olsuna gitmek uygun olur deseydin onun ailesinin gözünde daha güzel bir izlenim birakirdin.
uygun zamanda tanissaydiniz baska düsünceler üzüntüler olmadan tanisma simdi seni böyle kafan karisiklik icine somicakti

ya ben eleştirme amacıyla yazmıyorum ama bırakın da sevdiğinz kişinin ailesi sizi istemeye geldiklerinde görsün.öyle arada hiçbişey yokken kızlar gidiyolar karsı tarafın ailesine tanısıyolar hatta temizlik bile yapan kızlar var.ya ağır olun azıcık tanısmayıverin merak etsinler sizi.kızlar böyle yapınca erkek tarafı kendini kıymete bindiriyo.kızın bi kıymeti kalmıyo.bence bu böyle...

ya ben eleştirme amacıyla yazmıyorum ama bırakın da sevdiğinz kişinin ailesi sizi istemeye geldiklerinde görsün.öyle arada hiçbişey yokken kızlar gidiyolar karsı tarafın ailesine tanısıyolar hatta temizlik bile yapan kızlar var.ya ağır olun azıcık tanısmayıverin merak etsinler sizi.kızlar böyle yapınca erkek tarafı kendini kıymete bindiriyo.kızın bi kıymeti kalmıyo.bence bu böyle...
evet aynen katılıyorum:34:

yoluna kırmızı halı mı bekliyordun. hastane ortamında hemde. sen oraya geçmiş olsun değil de kendini gösterme amacıyla gitmişsin belli ki. yanlış yerde yanlış zamanda tanışmak istemişsin.

kendini sevdirmeye de çalışma. ne kadar o yönde çalışırsan o kadar kötü olur senin için :55:

azıcık kilo al :33:
arkadadaşım hakaret dolu yorumuna anlam veremedim sanırım canın bişeye sııldı acısnı bu tarz yorumlarla benden çıkardın söylediğin gibi bir insan değilim ben kilo alırım veya almam seni hiç ilgilendirmez yardımcı olcak ya da düzgün eleştirilerel yorum yapacaksan yaparsın yapmayacaksan benim konularımı bir daha okumazsın zira tanımadığım bir insanın ağır hakaretlerini dinlemek zorunda değilim

Back
X