- 19 Mayıs 2020
- 47.404
- 212.970
- 598
Çok gereksiz şeyler yaşanıyor. Konu sahibi tavır almakta haklı ama bu kadar keskin bir tavra gerek yoktu. Mesafeli davranır, her işlerine koşmaz, kızları değil gelinleri olurdu, kocası ile de aile yarışına girmezlerdi.Eşi de , konu sahibinin kendi ailesine ; onun adamın ailesine davrandığı gibi davrandığı için.
5 yıl yan yana binalarda nerdeyse aynı evde yaşarcasına güzel geçinmemize rağmen mi banane derdiniz?Benim ne gelinimizle nede eşimin ailesi ile bu derece bir samimiyetim yok. O yüzden kardeşim bu aşamaya gelse bende aramam. Banane kocaman insanlar der geçerim. Hele ki gelinle hiç muhattap olmam. Biliyorum ne desem suçlu olurum. Kardeşim bir şey anlatmadan sormam. onunla da az muhattap olurum. Boşanma iptal olursa hayırlısı olsun der geçerim.
Kendi ilişkime kimseyi muhattap kabul etmem. Aramadi diye takılmam, benim için önemli olan eşinin tutumu.
Teşekkür ederim .Bence aramalari gerekirdi.Biz araniza girmek istemiyoruz ama cok uzgunuz demeliydiler
Ben sizi haklı buldum demek ki gerçekten evli kalmanızı istemiyorlarmış e onlar istemiyorlarsa sizde onlarla iletişim kurmak zorunda değilsiniz onlar iki yıldır neden aramıyor
Bu kadar iyi niyetli birine gerek var. Herşeylerine koşmuş hak etmiyorlar onu. Beni yok sayanı ben de yok sayarım, demek herşey menfaat içinmiş.Çok gereksiz şeyler yaşanıyor. Konu sahibi tavır almakta haklı ama bu kadar keskin bir tavra gerek yoktu. Mesafeli davranır, her işlerine koşmaz, kızları değil gelinleri olurdu, kocası ile de aile yarışına girmezlerdi.
Gereken bence de buydu ama ben bu kadarını beklemedim hayırlısı kızım hakkını helal et gibi tek kelamKendimi şu an yerinize koydum evet ben de alınırdırdım. Ailesine hep iyi davranmışsınız aranızda sorun yokmuş. Ayrılık gibi bir durumda arayıp niye böyle olduğunu sorabilirlerdi. İlla olumlu veya olumsuz yanıt değil ama en azından dinleyebilirlerdi.
Yakın akrabanız karar verme aşamasındalar orası onları ilgilendirir. Yapabileceğimiz bir şey var mı yakın ya hani… Hiç yoktan nasılsın her zaman yanındayım diyebilirsiniz. Veya üzgünüm yolun açık olsun hayırlısı karışmam istemem ihtiyacın olursa ara lütfen gibi konuşmalar yakın akrabaya bile yapılabişir bence. Kaldı ki ben davaya gittim dava ertelendi aile gibi yaşadık yıllarca vedalaşmadık bile kırgınım bu kadarYok ya.
Maalesef şu anda çok yakın bir akrabamız anlaşmalı şekilde boşanma kararı verdi.
Nasıl olacak nasıl bitecek bilmiyorum ama karar verme aşaması kendilerine ait bizim söyleyeceğimiz bir cümle onu değiştirmez. E haliyle ne deyip arayalım? Oysaki sevdiğim de birisi çok da üzüldük verdiği karardan dolayı ama ne diyeceğimi bilmediğim durumlarda ben de arayamam.
Tebrik ederim özsaygı bunu gerektireBenim kardesim gelinimizden boşanacak olsa bu ise karismamam kesin bir dille belirtilse yinede arar siz bosansanizda sen benim yegenlerimin anasisin hep oyle kalacaksin benim icin degerlisin derim.
Mahkeme kapısına geldiği eş onu hak ediyorsa ailesine de hiç değilse bir merhaba merhaba fazla görülmemeli.Bu kadar iyi niyetli birine gerek var. Herşeylerine koşmuş hak etmiyorlar onu. Beni yok sayanı ben de yok sayarım, demek herşey menfaat içinmiş.
Barışma sonrası aile görüşmek için bir adım atmış mıydı?Yakın akrabanız karar verme aşamasındalar orası onları ilgilendirir. Yapabileceğimiz bir şey var mı yakın ya hani… Hiç yoktan nasılsın her zaman yanındayım diyebilirsiniz. Veya üzgünüm yolun açık olsun hayırlısı karışmam istemem ihtiyacın olursa ara lütfen gibi konuşmalar yakın akrabaya bile yapılabişir bence. Kaldı ki ben davaya gittim dava ertelendi aile gibi yaşadık yıllarca vedalaşmadık bile kırgınım bu kadar
Yakın akrabanız karar verme aşamasındalar orası onları ilgilendirir. Yapabileceğimiz bir şey var mı yakın ya hani… Hiç yoktan nasılsın her zaman yanındayım diyebilirsiniz. Veya üzgünüm yolun açık olsun hayırlısı karışmam istemem ihtiyacın olursa ara lütfen gibi konuşmalar yakın akrabaya bile yapılabişir bence. Kaldı ki ben davaya gittim dava ertelendi aile gibi yaşadık yıllarca vedalaşmadık bile kırgınım bu kadar
Haksızlık tam olarak neredeHaksızlığa uğratan Herkesi Allaha havale ediyorum.
Akrabamizi aramasakta gelinimizi ararız . Bu aileler iki yüzlü davranışları beni bozuyor . Suya sabuna dokunmaya gerek yok ki böyle olsun istemezdik üzüldük karariniza diyebilirlerdi en kırıcı olanı beş yıl karşılıklı binalarda oturmuşlar birlikte tatillere gidilmiş had hudut bilmek bosanirken mi insanların aklına geliyor bir tek ? Ben hiç iyi niyetli olduklarını düşünmedim . Sizin durumunuzu anlıyorum akrabada insan karışmayabilir ama gerçekten aile oluyorsak ben boşanma yaşasa gorumcemi ,eltimi ararımYok ya.
Maalesef şu anda çok yakın bir akrabamız anlaşmalı şekilde boşanma kararı verdi.
Nasıl olacak nasıl bitecek bilmiyorum ama karar verme aşaması kendilerine ait bizim söyleyeceğimiz bir cümle onu değiştirmez. E haliyle ne deyip arayalım? Oysaki sevdiğim de birisi çok da üzüldük verdiği karardan dolayı ama ne diyeceğimi bilmediğim durumlarda ben de arayamam.
Rehberlerinden silmişler hemen. Beni silene niye merhaba diyeyim ? Hem dese de bu eşine yetecek mi ? Hep daha fazlası istenecek.Mahkeme kapısına geldiği eş onu hak ediyorsa ailesine de hiç değilse bir merhaba merhaba fazla görülmemeli.
Hayır . Korona oldum o gün aradı annesi oğlu yanımda ya. Annesi eşime demiş ki aradım açmadı. Bu kadar adımdan sayarsanız buyrun sayın aradan 1 yıl geçmiştiBarışma sonrası aile görüşmek için bir adım atmış mıydı?
Akraba dediğim eltim ama. Ki en sevdiğim eltimdir.Akrabamizi aramasakta gelinimizi ararız . Bu aileler iki yüzlü davranışları beni bozuyor . Suya sabuna dokunmaya gerek yok ki böyle olsun istemezdik üzüldük karariniza diyebilirlerdi en kırıcı olanı beş yıl karşılıklı binalarda oturmuşlar birlikte tatillere gidilmiş had hudut bilmek bosanirken mi insanların aklına geliyor bir tek ? Ben hiç iyi niyetli olduklarını düşünmedim . Sizin durumunuzu anlıyorum akrabada insan karışmayabilir ama gerçekten aile oluyorsak ben boşanma yaşasa gorumcemi ,eltimi ararım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?