Detaylar diğer yorumlarda var da. Merhaba diyecek yakın mesafede değiliz önceden 5 yıl oturduk yan yana binalardaMahkeme kapısına geldiği eş onu hak ediyorsa ailesine de hiç değilse bir merhaba merhaba fazla görülmemeli.
Gaza getirme kızSiz baya sonuna kadar haklısınız ya ne yapsaniz bin beterini hakediyorlarmis ne vefasız insanlar ya gıcık oldum eşinizin ailesine
Bakış açımı değiştirselerdi değiştirebilirdim evet. Bence siz aramalısınız veya bir mesajİşte ben de siz böyle deyince düşündüm yedik içtik gezdik tatil yaptık ama böyle durumlarda ben konuşmayı hiç beceremem ona karşı düşmanlık beslediğimden de değil. Onlar da öyle olabilir. Belki bakış açınızı değiştirirseniz kırgınlığınıza iyi gelir.
Umarım haklarında hayırlı olur şahsen ben arardim ki insanların ne yaptığına hiç karışan biri değilim . Diyeceğim cümle karariniza gerçekten üzüldüm umarım hakkınızda hayırlısı olur seni gerçekten seviyorum üzüntünü paylaşıyorum derim . Benim fikrimin onun kararına bir etkisi olacağından değil de bir yasanmisligimiz var ona kimseyi kotulemem kısa keserim (tabi ki karakteri düzgün bir insansa )Akraba dediğim eltim ama. Ki en sevdiğim eltimdir.
Ne diyeceğimi gerçekten bilemediğim için en azından şu an arayamam sanırım
Utanmak mı hayır tanıyorum onları utanmak bile aramamaya sebep değil. Utanılacak bişi olsa evli kalmaz çekişmeli boşanırdım.Esinizin hatalarindan dolayi ayrilma asamasina geldiyseniz belki utanip aramamislardir. Ayrilma sebebiniz neydi?
Valla getiririmGaza getirme kız
Konu sahibi eşiyle ne yaşadı bilmiyoruz. Eşi gidip ailesine ne anlattı onu da bilmiyoruz. Ailenin yaptığına iyi demiyorum ama eşi kadar üzmeleri mümkün değil. Eşini affedebildiyse ailesine de böyle keskin tavır koymasını yersiz buldum. Eşi de kısas yapmaya kalkmış, canlar sıkılmış. Bunun yerine temiz bir mesafe koymak her şeyi çözerdi.Rehberlerinden silmişler hemen. Beni silene niye merhaba diyeyim ? Hem dese de bu eşine yetecek mi ? Hep daha fazlası istenecek.
Onlarda sizinle görüşmek istemiyorlar demek ki. Eşiniz neyine sinirleniyor bunun?Hayır . Korona oldum o gün aradı annesi oğlu yanımda ya. Annesi eşime demiş ki aradım açmadı. Bu kadar adımdan sayarsanız buyrun sayın aradan 1 yıl geçmişti
Bakış açımı değiştirselerdi değiştirebilirdim evet. Bence siz aramalısınız veya bir mesaj
Afedersiniz yorumu yeni gördüm. Kızlarının arasına girmedler gerek kalmazdı çünkü görmcem kapı dışarı etti tek celsede bitirmek zorundaydı temizce bitti olması gereken oydu. İnsanlar tecrübelerinden ders alır kuldan bilinecek bir şey bile söylemediler ki . İyi olursa Allahtan derdim en fazla öyle değil mi ?İnsanların hayata bakış açıları bu şekilde olabilir. İyi olursa Allahtan, kötü olursa kuldan bilinir. Karı koca arasına girilmez vb sözlerden kendilerine ders çıkarmışlardır.
Kızları da boşanmış. Belki onların ilişkisine müdahale etmiş , sonrasında bu çabalarından dolayı suçlanmış da olabilirler.
İnsanlar tecrübelerinden ders alır. Bakın şu anda evliliğiniz devam ediyor ancak hiç karışmamalarını sorun edip bu nedenle evinizdeki huzuru bozuyorsunuz. Neden ?
Umarım haklarında hayırlı olur şahsen ben arardim ki insanların ne yaptığına hiç karışan biri değilim . Diyeceğim cümle karariniza gerçekten üzüldüm umarım hakkınızda hayırlısı olur seni gerçekten seviyorum üzüntünü paylaşıyorum derim . Benim fikrimin onun kararına bir etkisi olacağından değil de bir yasanmisligimiz var ona kimseyi kotulemem kısa keserim (tabi ki karakteri düzgün bir insansa )
Gündem de biraz konu eşim haftaya düğüne gidelim dedi gelceksin di mi diyor. Kuzenimin ve ablamın kaynının düğünlerine gittikte. Ona ne oluyorsa sanki kendi kırgın kızgın gibi karşıma getiriyor. Ben ne dedim dersiniz gideriz sen istersen kırmam dedim. Bakalım cumartesi düğün var kendi asla gitmez istemez uzak akraba görelim bakalım ben adım atmış oldumİnsanlara iyilik yaptığınızda karşılığında iyilik alacaksınız diye bir kural malesef yok. İnsan vefa olarak aramamı ben olsam arardım. Ama malesef bazı insanlar düşüncesiz oluyor. Sonuçta eşinizi afetmişsiniz onları da edebilirsiniz. Belli sınırlar çerçevesinde samimi olmadan arada gidebilirsiniz.
Inşallah haklarında hayırlısı olsun üzüldüm açıkçası belki geri barisirlar inşallah anlaşıp barisirlar . Bir de çocuk varmış iyi insanlar ayrılınca üzülüyorum ..Karakteri çok düzgün.
Eşimin abisi de çok düzgün.
Tamamen fikirsel ayrılıklar dolayısıyla medenice yollarını ayırmaya karar vermişler.
Bilmiyorum bir mesaj bir arama belki...
Sonuçta yeğenimi içinde bir şekilde irtibatımız olacak.
Valla getiririmilk başta dedim ki konuşabilirsin samimi olmadan ama yani beş yıl dip dibe yaşadığın insani da ararsın düşman değilse
5 yıl yan yana binalarda nerdeyse aynı evde yaşarcasına güzel geçinmemize rağmen mi banane derdiniz?
Daha fazlası istenmeyecek düzeye getiririm inş . Ama düğüne gidersek ilk karşılaşma olacakRehberlerinden silmişler hemen. Beni silene niye merhaba diyeyim ? Hem dese de bu eşine yetecek mi ? Hep daha fazlası istenecek.
Inşallah haklarında hayırlısı olsun üzüldüm açıkçası belki geri barisirlar inşallah anlaşıp barisirlar . Bir de çocuk varmış iyi insanlar ayrılınca üzülüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?