• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesiyle konuşmuyorum

Onlarda sizinle görüşmek istemiyorlar demek ki. Eşiniz neyine sinirleniyor bunun?
Adım atmış, aradaki soğukluğu gidermek için birşey yapmış da değiller. Neticede zor bir dönemden geçmiş olan sizsiniz.
Bende böyle düşündüm eşime de söyledim görüşmek istemediler ki arayıp sormadılar beni istemememişler hiç bunu cok iyi anlattılar dedim zamanında!

Ya öyle gerçekten.
Onlar uzun zamandır düşünüyorlarmış uğraşıyorlarmış aşamadık bazı şeyleri dediler.
Kayınvalidem bir süre önce bi farklılık hissettiğini söylemişti yok değildir anne demiştim kadıncağız haklı çıktı. Şimdi yurt dışında gelince haberi olacak çok üzülecek. Bir dde en sevdiği gelini idi kendisi. Gerçekten bağlarımız da bu kadar güzelken...
Haklarında en güzeli olsun inşallah iki kişi anlasamayinca da yapacak pek birşey kalmıyor malesef

Bilmiyorum. Ben o derece samimiyet düşünemiyorum. Ama ilişkiler iki kişiliktir. Siz karar verdiyseniz arayıp yapmayın etmeyin mi desinler. Ben bilmiyorum ne denir iki insan boşanma karari almışsa.

Sadece boşanma iptal olunca arayabilirlerdi.
İptal oldu aranmadım

Ben bu olayın tek taraflı olduğunu düşünmüyorum, eşinin ailesine sorunca onların da kendince haklı sebepleri vardır. Kaldı ki boşanma konusundan once zaten problem yaşayıp yan binasından taşınmışsınız. Bu olay da bahaneniz olmuş. Sizin zorunuza giden bence eşinizin onlara gidip gelmesi.

Ben bu olayın tek taraflı olduğunu düşünmüyorum, eşinin ailesine sorunca onların da kendince haklı sebepleri vardır. Kaldı ki boşanma konusundan once zaten problem yaşayıp yan binasından taşınmışsınız. Bu olay da bahaneniz olmuş. Sizin zorunuza giden bence eşinizin onlara gidip gelmesi.
Baştan sonra yanlış söyledikleriniz. Diyecek bir şey yok bu sebeple kusura bakmayın lütfen

Barışmadan önce sana tekrar saygı duymamı, seninle evliliğimi sürdürmemin doğru bir karwr olduğunu, boşanmaktan vazgeçtiğim içib pişman olmak istemiyorum bunlsr için ne yapacaksın dedğimde aylarca süren çabası oldu ve unutturdu. Eşimin ailesini unutrum ben eşimle aramda bir muhabbet geçti görmeye gidip gelip alevleniyor konu . Bu sebeple unutturmuyorlar
Eş ailelerinden gördüğüm genel görüş hatalı bile olsalar eş kişisine dolup boşalıp dışarıya da hiçbir şey olmamış gibi davranıyor olmaları..

Eşinize oraya giderken söyleyin: "Eskiye dönmemizi istemiyorsan bilenip bilenip gelip de huzurumuzu bozma"..

Ve bence size yansıtması dahi eşinizin hatası..

Eş ailelerinden gördüğüm genel görüş hatalı bile olsalar eş kişisine dolup boşalıp dışarıya da hiçbir şey olmamış gibi davranıyor olmaları..

Eşinize oraya giderken söyleyin: "Eskiye dönmemizi istemiyorsan bilenip bilenip gelip de huzurumuzu bozma"..

Ve bence size yansıtması dahi eşinizin hatası..
Sana ne oluyor diyorum bu cümleler senin diyeceğin sözler değil . Böyle diyince neye uğradığımı şaşırdım ben birinden akıl alacak biri miyim ? Belki öyle belkş değil ama her insan alttan alta içten içe dolabilir diye düşünüyorum bu kadar basit. Ben niye barışayım ki ! Eğer konuşursak ne olacak ki konuşacağız ben anlamadım!

Sana ne oluyor diyorum bu cümleler senin diyeceğin sözler değil . Böyle diyince neye uğradığımı şaşırdım ben birinden akıl alacak biri miyim ? Belki öyle belkş değil ama her insan alttan alta içten içe dolabilir diye düşünüyorum bu kadar basit. Ben niye barışayım ki ! Eğer konuşursak ne olacak ki konuşacağız ben anlamadım!
Koca adam bu kadar dolup size taşıyorsa boşanmama kararınıza sizi de pişman eder.

Ailesi dolduruyorsa onları durduracak kişi eş lakin eş de onlara uyuyorsa siz hiç kazanamamışsınız bu adamı 🤷‍♀️

Afedersiniz yorumu yeni gördüm. Kızlarının arasına girmedler gerek kalmazdı çünkü görmcem kapı dışarı etti tek celsede bitirmek zorundaydı temizce bitti olması gereken oydu. İnsanlar tecrübelerinden ders alır kuldan bilinecek bir şey bile söylemediler ki . İyi olursa Allahtan derdim en fazla öyle değil mi ?

"5 yıl yan yana binalarda oturduk; yeri geldi beraber tatil yaptık , bir evde kaldık" diyorsunuz. Eşinizle en az 8 yıl belki de daha fazla süredir berabersiniz.

Belki de eşiniz yani oğulları , "siz karışmayın , bu bizim kararımız dedi" olamaz mı ? Bu ihtimali neden yok sayıyorsunuz ?

İster sevgili , isterse eş olsunlar insanların ilişkilerine dışarıdan müdahale etmek çok risklidir. İyi niyetle söylenen söz bile yeri gelir yanlış anlaşılır. İnsanız , o an kafamız dalgın olur , söyleneni yarım kulak dinleriz ; söyleneni yanlış anlayabiliriz.

Eşinizle barışmışsınız , üzerinden 2 yıl geçmiş ve şu anda olmayacak bir nedenle kendi huzurunuzu bozuyor gibi görünüyorsunuz.

Tamamen haklisiniz inanin bende esimle nisanliyken bir donem yüzük atyorduk o donem kayinvalidemin beni hergun aramasinu unutamıyorum benden cok ağlıyordu onlar olmasa belkide cokdan ayrılmıştık diyebilirim anne babanin yapici rolu cok onemli bence iliskinize karisma anlamindaa degil ama iyileştirme anlaminda bence adim atmalilar.
Boyle durumda aramaliydilar ne haldesin kizim iyimisin seni marak ediyorum uzgunum insallah herseyi toparlarsiniz sorunu senden de dinlemek istedim demeliydiler.ama tamamen ömür boyu bu meseleden kus kalinmaz bence

Eş ailesi böyledir ama ne kadar kızları da olsanız canları da olsanız öz çocukları olmadığınızı kulağınıza küpe edin. Böyle bir durumda sizi sevseler bile kendi oğulları önemli olur. Ama eşinizle maden barıştınız kendinize kinlenecek konular bulmayın bana kalırsa

Eş ailesi böyledir ama ne kadar kızları da olsanız canları da olsanız öz çocukları olmadığınızı kulağınıza küpe edin. Böyle bir durumda sizi sevseler bile kendi oğulları önemli olur. Ama eşinizle maden barıştınız kendinize kinlenecek konular bulmayın bana kalırsa
Tamam desem size. Nasıl orta yol bulunacak peki ilk adım nasıl olacak nasıl nerden başlasam bilmiyorym eşim netliğimden emin o yüzden hep iğnelemeleriyle kalıyor

Tamamen haklisiniz inanin bende esimle nisanliyken bir donem yüzük atyorduk o donem kayinvalidemin beni hergun aramasinu unutamıyorum benden cok ağlıyordu onlar olmasa belkide cokdan ayrılmıştık diyebilirim anne babanin yapici rolu cok onemli bence iliskinize karisma anlamindaa degil ama iyileştirme anlaminda bence adim atmalilar.
Boyle durumda aramaliydilar ne haldesin kizim iyimisin seni marak ediyorum uzgunum insallah herseyi toparlarsiniz sorunu senden de dinlemek istedim demeliydiler.ama tamamen ömür boyu bu meseleden kus kalinmaz bence
Ömür boyu küs kalmak istemem. Ama nasıl barışılacak ki ne olacak bir fikrim yok

Back
X