Mutsuz olmak için harcadığınız çabanın farkında mısınız ?
Kadın evleniyor , sizi de bizzat aramış; çünkü yengesisiniz, 7 kat el değilsiniz. Telefonu açmayınca elinize ne geçti ?
•Çok sert girişler bayağı tecrübelisiniz anlaşılan bu kulüpte.Şöyle devam edeyim yazdıklarınıza. Biz görümce olacak kişiyle altlı üstlü oturuyorduk. Evliliğinde yaşadığı sorunlar kavgaları duyar kimseye söylemezdim. Bazen benim yanıma kaçar gelirdi dertleşirdik. Eşinin eski eşinin ağzının payını vermişliğim de çoktur. Üzerimde ne beğense isterdi her zaman tek seferde verirdim. Alamadığından değil ondaki alışkanlık. Boşanma evresinde hep yanındaydım alır arabaya istediği yere götürürdüm. Şahit olur musun dedğinde dava da evet dedim. Görümcem artık görümce olacak kişi oldu. Anlatabildiğimi düşünüyorum.
"Görümcem olacsk kişi aradan geçmiş 1,5 yıl kendine birini bulmuş evlenecek."
Neden böyle bir cümle kurma ihtiyacı hissettiniz ? Hangi kısımda sorun var burada. Sizin deyiminizle "görümceniz olacak kişi" mutlu olmayı hak etmiyor mu ? "Kendine birini bulmuş" olmasındaki sorun nedir ? Neden birisiyle tanışmış değil de , bulmuş diyorsunuz mesela ?
Kendine birini bulmuş, biriyle tanışmış, aracı olunmuş aşık olmuş, görücü usulü olmuş ,eski iş arkadaşıymış bunlar aynı anlamları taşıyor.
Yeni eşinin çevresine, "gelinimiz böyle , ne yapalım" der geçerler en fazla.
Öyle yapmak durumunda kalmışlardır zaten. Şöyle demezler sanmıyorum. Biz gelinimizin zor zamanında aramadık bi hakkını helal et bile demedik o yüzden konuşmuyor kırgın bize demezler sanmıyorum.
Görümceniz ve sizin çocuklarınız var mı ? İkimizinde cocuğu yok.