Aileye isteme konusunu açma

Biz de 6.yıldayız fakat varlığından bile haberdar olmadıkları damatlarını öğrenince her şeyine (yaş iş eğitim aile) itiraz edecekler adım gibi eminim malesef.çok zorlu bir süreç bekliyor bizi.
Bunu da söylüyorum ki hem bana da dua edin hem de kendinizi bir nebze iyi hissedin,daha az endişelenin, bakın neler var. Gerçekten hele ki aileyi kırmak üzmek istemeyenler için zor süreçler
Allah ikimizin de yardımcısı olsun. İnşallah siz de en az sorun ile mutlu sona erersiniz. 🙏🏻

Merhaba sevgili hanımlar 😊
5 yıldır bir ilişkim var. Artık nişan olsun istiyoruz lakin annemi bu nişana ikna nasıl edebilirim veya siz nasıl söylemiştiniz ailenize istemeye geleceklerini kafam çok doldu artık stres içindeyim 😔😔
Benim ailem görüştüğümü biliyodu. Evlenme teklifi aldığımda yüzüğümü gösterdim ve evlenme teklifi aldığımı söyledim. İkna etme durumunda kalmadım çünkü seviyodu ailemde. Sonra isteme tarihini eşimle kararlaştırdık tekliften tam bir ay sonra istediler

Ben kaçarak evlendim ama bu devirde birde 5yıllık bi ilişki yani biraz cesaretlenip kendim söylerdim senin yerinde olsam ailene söyle tanıştırmak istiyorum sizi artık niyetimiz ciddi diye anlat yani ilk başta kızsalarda sen kararlı ve emin durursan hemen ikna olurlar

Back
X