Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu gebelik başlığına açmışsınAilemle hiç anlaşamıyoruz yani bazen az bı süreliğine iyi anlaşsak bile yine başa dönüyoruz psikolojik olarak iyi değiller hâliyle ben de tabii.
Ben ayrı eve çıkmak istiyorum buna da karışıyorlar ama artık dayanılacak gibi değil ne yapacağımı bilmiyorum
Ahahsdldld hic farketmemistim cok güldüm simdiKonuyu gebelik başlığına açmışsın![]()
Maddi imkanın var mı ayrı eve çıkmak için ? Çalışıyor musun ?Ailemle hiç anlaşamıyoruz yani bazen az bı süreliğine iyi anlaşsak bile yine başa dönüyoruz psikolojik olarak iyi değiller hâliyle ben de tabii.
Ben ayrı eve çıkmak istiyorum buna da karışıyorlar ama artık dayanılacak gibi değil ne yapacağımı bilmiyorum
bizim evde de herkes deliydi ama bir harmoni tutturmustukher gün birinin psikoloğa götürülmesine karar veriyorduk
evlenip ayrıldıktan sonra özler oldum o kaosu
kendi sağlığınız için ayrı eve çıkabilme imkanınız varsa çıkın. dinlemeyin onları. ama tabii ki bunu gercekten gecerli sebeplerinz oldugunu düsünerek söylüyorum.
Maddi imkanın var mı ayrı eve çıkmak için ? Çalışıyor musun ?
O zaman sabırOnları inlemekten ziyade aslında imkanım yok,
desem daha doğru olur öyle bı isteğim ve gerekçem var ama imkan yok maalesef ki...
Evet sabır artık duymaya tahammülümün kalmadığı tek kelime...pflddosdldmsmdpO zaman sabır