Tüp Bebek Merkezleri Akarada tüp bebek kliniği arıyom arkadaşlar acill yardım edin bana ne yapsam?????

çok sağol canım, şimdi herkes diyorki üzülme birdaha yaparsın, diyorumki benden siz tüp bebek yaptırdınızmıda bukadar rahat konuşuyorsunuz.... inan varya o kadar ümitlenmişimki bir haftada kendime zor geldim, gerçi benim doktorumda benden ümitliymiş Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

hacer35 merhaba güzel haberlerini bekliyoruz inşallah olumlu olur. birde fiyat ne kadar merak ettim kib.

nazyam güzel haberleri inşaallah paylaşıcam :) 15 şubatı bekliyorum..fiyat şöyle ; ben ilk muayenemi hakan şatıroğluna oldum 250 tl muayene ücreti daha sonra tahliller falan yapıldı (biz yaptırdık 650 tl)ayrıntılıydı baya sonra bize en uygun aşılama dediler çünkü ALLAH A ŞÜKÜR SORUNSUZ Bİ ÇİFTİZ sebepsiz infertilite bizimkisi de ; aşılama paketi 750 tl bana çok ucuz geldi bunda sadece ilaçlar yok zaten ilaç olarak sa klomen kullandım ve 55 tl ye catlatma iğnesi aldım..eşimin değerleri dalgalı old. için proxeed verdi o pahalı bi ilaç tabi ayda 250 tl ye geliyo bize çünkü ayda 2 kutu kullanıo.bole yani ialçlar dışında bizden hiç bir ücret almadılar 750 tl ye herşey bitti :)

Canim nasilsin umarim biraz daha iyi hissediyorsundur kendini. Umitlenmemek ve sonunda uzulmemek mumkun degil hepimiz insaniz, hayallerimiz var tabi ki umitlenecegiz yoksa niye bu yola cikalim ki? bence duygularini bastirma agla, bagir seni ne rahatlatacaksa onu yap.

hacercim şimdi bende meraklandım inşallah hamile haberini buradan alırız.Kendini yorma fazla gezme banada normal hayatına devam et dediler ama öyle değilmiş arkadaşım test gününe kadar dinlenmek gerekiyormuş kib.

Merhaba kızlar hayıt tohumu aldım.kullanan varmı?yararını gördünüzmü?tadı berbat ben bunu nasıl içicem oy oy

canım keske çevremdeki insanlarda böyle düşünse, eşim bile "tüp bebeği tutmayan ilk insanmısın?ne gerek var bu kadar ağlamaya" diyor inan varya bu tedavi evliliğimi bile sekteye uğratacak

canım keske çevremdeki insanlarda böyle düşünse, eşim bile "tüp bebeği tutmayan ilk insanmısın?ne gerek var bu kadar ağlamaya" diyor inan varya bu tedavi evliliğimi bile sekteye uğratacak

Canim seni cok Iyi anlıyorum biz henüz tup bebek tedavisi görmedik iki yıl önce baslayacakken ben hamile kaldım doğal ama maalesef hic kalbi atmadı ve 9 haftalıkken alındı insan hiç ümit etmezmi 6 haftalıkken ultrasonda kalp atışı olmadıgı ortaya çıkmıştı ben belki gunünü yanlış hesapladim belki su oldu bu oldu diye bir hafta beklettirdim ümit iste aynı bahanelerle 9. Haftaya kadar geldim ve ameliyat gunü hastanede bekliyorum hala bir ümit son anda ortaya çıkacak hersey yolunda diye ama olmadı sonra doktorlar es dost sana istatistikler veriyorlar onca insan düşük yapıyor filan diye ama sen o an yaşadığını biliyorsun dünya yansa umurunda değil hatta yansında diyosun ümit emek ve sonrasında hayal kırıklığa uğramak çok ama çok kötü dediğin gibi evliliğide olumsuz etkiliyebiliyor ama biraz sabır ve yine dönüp dolaşıp aynı seye geliyoruz ümit ... Bizim için hersey bitmiş değil hala bir ümit var...

insallah miniklerimize kavuşuruzda onları büyütürken birbirimizden destek alırız...

Bu arada arkadaslar geçenlerde internette bir yerde okudum tupbebek denerken D vitamini alımı basarı oranını pozitif etkiliyormuş hatta araştırmayı yapanlardan biride turk bir doktordu yanlış hatırlamıyorsam. Zaten su kıs günlerinde güneş görmüyoruz faydası olur bence bir an evvel başlamak lazım

İnsallah canım. Bu senin ilk denemen miydi? Tekrar denemeyi düşünür musun?

Evet canım ilk denememdi ama dondurulmuş embriyolarımla nisan ayında tekrar deneyeceğim insallah. zor bir tedavi değil aslında bebek sahibi olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…