Tüp Bebek Merkezleri Akarada tüp bebek kliniği arıyom arkadaşlar acill yardım edin bana ne yapsam?????

Evet canım ilk denememdi ama dondurulmuş embriyolarımla nisan ayında tekrar deneyeceğim insallah. zor bir tedavi değil aslında bebek sahibi olmak için

İnsallah her şey istediğin gibi olacak bir dahaki denemende ve bebeğini kollarına alacağın günler gelecek.

Bizde Mart ta başlamak istiyoruz Ankara İstanbul arası kararsızım Ankara'da Hs klinik ve centrum İstanbul'da da bruksel hoşuma gidiyor benim gözüm çok korkuyor ilaçlardan tedaviden filan değil ama beni korkutan sonrası

sonrası derken? hamilelik olduğunda yaşayacaklarınmı?anlayamadım canım neden korktuğunu

sonrası derken? hamilelik olduğunda yaşayacaklarınmı?anlayamadım canım neden korktuğunu

Ben benim şansımın düşük olduguna inanıyorum daha dogrusu buradaki doktorlar beni buna iyi inandırdi sonuc negatif olursa buyuk birumutsuzluga dusersem diye korkuyorum ben iki sefer hamile kaldım ve sonuc hüsran oldu tup bebek tedavisinden cok umutluyum ama ucuncu sefer hayal kirikligini nasil asarım bilemiyorum

Canım boşver doktorları, bazen gereksiz karamsarlığa sürüklüyorlar insanı, benimde trioid im var bana dedilerki sen düşük yaparsın, iyice araştırdım tedavi altındayım şuan ve hiçbir sorun yok. sen de trioid kontrolünü ihmal etme, ben düzenli check up yaptırdığım halde biranda çıktı. Ayrıca tedaviden 2 ay önce folik asit kullanmak faydalıymış, doktorum söyledi, hem bebek için hemde düşüğün önlenmesi açısından, ben folik plus diye bir ilaç kullanıyorum, hem folik asit hem calsium hemde d vitamini içeriyor. Ayrıca portakal suyu, badem, ceviz ve ananas da etkiliymiş. Maydanoz ve bitki çaylarından (özellikle adaçayından)UZAK DURUYORUZ. Allahın izni ile bu sefer tedavin sonunda bebişini belkide bebişlerini kucağına alacaksın tatlım

Dogru söylüyorsun canım troid bende de var ama onu sorun etmiyorum folik asit alıyorum ama kalsiyum düşünmemiştim tavsiyelerin için teşekkür ederim hemen yarın gidip alacağım seninle yakın zamanlarda tedavi olacağız ve inşallah burdan güzel haberleri paylaşacağız

dolunaycığım trioid i sorun etmiyorum derken, ilaç kullanıyorsun normal değer aralığında olduğu için sorun etmiyorsun değilmi????

dolunaycığım trioid i sorun etmiyorum derken, ilaç kullanıyorsun normal değer aralığında olduğu için sorun etmiyorsun değilmi????

evet ben 15 yasinda filandim teshis konuldugunda hashimato troidi, duzenli ilac kullanniyorum, her alti ayda bir gidip kontrol ettiriyorum son test sonuclari da iyiydi, o yuzden icim rahat. Bu arada gittim bugun vitamin haplarini da aldim :)

sen nasilsin?

iyi bakalım, rabbim şifa versin, arı sütünü araştırıyorum, çocuk sahibi olmak isteyenlere tavsiye ediyorlarmış, ama düşük ihtimalinimi azaltıyor, yumurtayımı kaliteli yapıyor anlamadım, onu araştırıyorum, vitaminlerin şifa olsun insallah, ama dediğim gibi folic plus aldın dimi? onun içinde folik asit , kalsiyum ve d vitamini var. ya burda dondurulmuşlarla ilgili yazılanları okuyorum, gitgide ümidimi kaybediyorum

Cnm dondurukmus transferi oluck anladigim kadariyla. Sana onerim transfer oncesi dogal gelisen yumurtani aldirip dollendirip donmuslarla transfer ettirmen. Bana dr. Um o yontemi uyguladi ve suan 4.ayima giricem hamisim. Ve bikactane basarisiz denemeden sonra. Ayrica ben dondurulmuslarin daha guclu olduguna inaniyorum cok kisinin tazelerle hamis olamayip dondurulmuslarla gebelik yasadigini okudum o yuzden bende dondurulmus ve taze istedim. Ortaya bi Karisik yani.. İnsallah sizede nasip olur bu duygular

canim ben yurt disinda yasadigim icin ayni markalari bulamiyorum hamile kalmaya calisanlar icin cesitli vitaminler ve folik asit iceren bir urun buldum onu aldim. Gecen gun ben de internette gezinirken royal jelly diye bir sey duydum sen ari sutu diye bahsedince baktim ari sutunun ingilizcesi royal jelly imis, anladigim kadariyla bu yumurta kalitesini artirmak icinmis, bulursam alip denemeyi dusunuyorum.

Galiba Bruksel tup bebek merkezinin yorumlarini okurken gormustum, bayagi bir kisi dondurulmus embriyolarla hamile kalmisti, ynz06, yeni uyemiz, de dondurulmusla hamile kalmis, bence sansin cok yuksek, lutfen moralini bozma, biliyorum arada bir insan ister istemez karamsarliga kapiliyor ama insallah yarinlarimiz bugunumuzden daha iyi olacak. bu arada soylemeden edemeyecegim, umarim kizmassin biraz ozel olacak, bu arada denemeye devam edin hazir vucudun hormonlarla yukluyken belki hala etkileri devam ediyordur ve dogal yollardan olur...

merhaba ynz06, aramiza hosgeldin, bir burda sadece uc bes kisiyiz, daha yeniyiz ve birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz. Hamile olmana cok sevindim, cok tebrik ederim, artik seni tatli bir telas sarmistir yolu yarilamissin neredeyse, darisi bizlerin basina :)

Merhaba kızlar hayıt tohumu aldım.kullanan varmı?yararını gördünüzmü?tadı berbat ben bunu nasıl içicem oy oy

ben de tam Nazyam ne yapti acaba diyordum, kacirmisim bu mesajini duydum hayit tohumunu ama kullanmadim kadinlar kulubunde bahsini cok duydum yasadigim ulkede boyle dogal malzemelerlen bitkilerden yapilan urunler satilan dukkan :) var oraya gittim neymis bu alayim diye tiroidim oldugu icin bana satmadilar, once doktorunla konus dediler bende sirf bunun icin doktora gitmeye usendim dogrusu, internetten baktim daha cok kadina ve ozellikle yumurta azalmazi ve menopoza dogru ilerleyen kadinlara yonelik gibi gorunuyor. Bilemiyorum kullanipta memnun kalan faydasini goren varmi?

canım çok sağol verdiğin bilgi için ilk defa duydum bu uygulamayı, yani yeniden yumurta toplama ve döllendirme işlemi yapsınlar diyorsun, ilk defa duydum bu uygulamayı, acaba senin doğal gelişen yumurtanmı tuttu, dondurulmuş olan embriyomu? insallah dediğin gibi ben de dondurulmuşlarla hamile kalanlardan olurum, Allahım sanada hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

sana özelden mesaj atmaya çalıştım ama mesaj kutun dolu olduğu için msj atamadım. canım sana bir konuda daha birşey danışmak istiyorum. 14 ocakta transferim yapılmıştı, 26 ocakta negatif sonucumu aldım, 30 ocaktada adet sence dondurulmuşlar iç in nekadar bekleyim, ya doktorum 1 adet geçsin 2. adette gel dedi, ama burda okuduklarım kafamı karıştırdı, en az 2-3 adet geçmeli diyor, çok kararsız kaldım, bilgin ve tecrüben varsa bu konuda yardımcı olabilirmisin

Merhaba dolunaycım kafam karıştı bendede tiroit yüksek çıktı bu arada bilmeden kullanmışım ve şu anda istanbuldayım doktorla görüştüm hemen tüp bebeğe başlıyalım dedi çok zor karar vermek ama herhalde burda deniyicem allah hepimizin yardımcısı olsun.

Nazyancim yeni mı teşhis oldun tiroidi kontrol altına almak o kadar zor değil, sadece biraz ilaçların etkisini göstermesini beklemen gerekiyor ki o da uzun sürmüyor. İstanbul da hangi klinikte yaptırmayı düşünüyorsun? Me zaman başlayacaksın? İnsallah hersey istediğin gibi olacak, moralini yüksek tut :)

ben HŞ Kliniikte Hakan hocayla tüp bebek tedavimi sürdürdüm. 3 gün önce pozitif sonucu aldım.Tüm ekibe teşekkür ederim. Ben çok zor bir hastaydım. FSH 22 AMH 0,14 ile pozitif sonucu aldım. Hiç ümidim yoktu neredeyse. Allah ortak kadari yaşadığım herkese güç kuvvet sabır versin. En kısa zamanda mucizelerinize ulaşmanız dileğiyle...

Twobi merhaba öncelikle güzel haberine çok sevindim, bana umut oldu çünkü benim de FSH yüksek. Bana öyle geliyor ki tedavi görenlerin cogu erkeğe bağlı nedenlerden FSH yüksek olan pek yok peki bunun tedavisi ayni mı? Biraz bilgi verirsen çok sevinirim

Arkadaşlar bende de hipotrioid var, tüp bebek tedavisine başladığımda 3.5 tu, negatif sonucu alınca doktorumla durum değerlendirmesi yaptık, mümkünse dahiliye doktorunla görüş tsh ı 2,5 a çeksinler dedi, gerçektende araştırdığım kadarıyla tüp bebek tedavisinde ve normal gebeliklerde tsh ın 2,5 olması öneriliyor, bilginizee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…