Akbabalar

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı ödedi sadece.Dayak atmadı hiç bize. Ama laflarıyla dövdü. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın için terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak için başka tarafa kafanı çevirmişsin, sen anne ol göreyim nasıl evlat yetiştircen. Gönderilirime beni suçlayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini öpmezdik.3kardeşiz. Kendinden öyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına öyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana düşman. Çünkü babamı küçüklükten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Üniversite kazandım, göndermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kötü yola düşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız çocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini söylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden çıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın önünü kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tüm akraba dediklerim böyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor

Düğün takı meselesinden tamamen bağımsız olarak..

Bu kadar saygısız ve sizi aşağı çeken insanlarla gerçekten iletişimde olmak zorunda mısınız?
Sosyal medyada ekli olmak zorunda mısınız?

Şımardı dediler mesela.. Evet şımardım, çok güzelmiş size de tavsiye ederim diyemiyor musunuz?

Biraz kendinizi toplayın.. Siz dik durmazsanız daha çok konuşurlar.

Bu kadar saygısız ve sizi aşağı çeken insanlarla gerçekten iletişimde olmak zorunda mısınız?

Şımardı dediler mesela.. Evet şımardım, çok güzelmiş size de tavsiye ederim diyemiyor musunuz?

Onlar arkamdan konusuyor. Kulagıma geliyor. Ya da wp a durum atıyor. Halamı engelledım faceden mesela

Halamin affedersin agzinin payini veririm. Bi b** bilmeden ötmesin öteden. Don yikamakta merakliysa buyursun. Babani senden daha uzun taniyor🐔
Valaa laf dalaşına girsem daha da büyür. Ona göre hayırsız evladız.Babam annem 9 aylık hamileyken evli kadın kaçırdı, hapiste yattı. Başka şehirde halam. Ordan bos bos konusuyor. Baktım dün saçma yorum atmış direk engelledim

Valaa laf dalaşına girsem daha da büyür. Ona göre hayırsız evladız.Babam annem 9 aylık hamileyken evli kadın kaçırdı, hapiste yattı. Başka şehirde halam. Ordan bos bos konusuyor. Baktım dün saçma yorum atmış direk engelledim

Hic ciddiye almayin. Herkes hayirsiz akrabasini birilerine kakalamaya calisiyor. Bakti anneniz kendini kurtariyor bu sefer size ssardi. Aslinda acik acik altina yazmak lazim: Ona yanin gittigi kadinlar baksin diye. O zaman rahatlar ancak.siz susdukca zayif bellemis. Iyi yapmissiniz engellemekle

Adam babalık yapmamış sen neden evlatlık yapacakmışsın? Engelle gitsin. Bir de utanmadan fotoğraflarına yorum mu yapıyorlar? Bu kız babası o kadar şey yaşatmışken kendi hayatını kurdu helal olsun diyecekleri yerde yaptıklarına bak. Terbiyesiz insanlar hiç kafanı yormana değmez.

Ben olsam ciddiye almam
Kpimin sosyal medya fotolarima sacmasalak yaptigi yorumlardan sonra ben de yoruma kapadim fotolarimi ;) size de tavsiye ederim. Yazamasinlar kudursunlar

+1

Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı ödedi sadece.Dayak atmadı hiç bize. Ama laflarıyla dövdü. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın için terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak için başka tarafa kafanı çevirmişsin, sen anne ol göreyim nasıl evlat yetiştircen. Gönderilirime beni suçlayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini öpmezdik.3kardeşiz. Kendinden öyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına öyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana düşman. Çünkü babamı küçüklükten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Üniversite kazandım, göndermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kötü yola düşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız çocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini söylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden çıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın önünü kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tüm akraba dediklerim böyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor
Neden engellemiyorsun bu firsati onlara veriyorsun benimde kontagim yok hala amca uzak dursun teyze dayi olmaz olsun cikar hayatindan

Engelle her yerden gorusme.

Sana 10000000 kez baba tarafini davet etme yazdik, beklenen sonuc olmus iste. Davet etme dedik be kuzum.

Baba tarafini toptan sil, hepsi cop. her yerden enegelle hepsini huzurunu bozmasinlar. Yengene de engellemeden once mesaj yaz, beni rezil ettin aç karı yaz. Amcana da senin takina ihtiyacim yok geber yaz. Sonra da engelle. Konularini okuyup su insanlarla hala gorustugunu gormekten icimiz sisti bize bir iyilik yap engelle bunlari :ruh:

Canımyırumları kapat ama onlarıda cıkarma gorsun mutlu oldugunuzu, kudursunlar. O akbaba gibi akrabalar bızdede var ne yaparsan yap batıyor onlara kıskançlık babanada söylecegım cumle Rabbım islah etsın. Okadar sız mutlu olun gerısını bosverin cok meraklıysa kardesıne baksın.

Onlar arkamdan konusuyor. Kulagıma geliyor. Ya da wp a durum atıyor. Halamı engelledım faceden mesela
E tamam işte aynen devam edin.. Sizi üzen insanlarla komple kesin iletişimi. Ben öyle yapıyorum, en fazla hayırsız terbiyesiz derler. Çok da fifi diyeyim en kibar halimle..

Back
X