- 10 Ekim 2018
- 1.065
- 1.517
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
-
cinsiyeti nedirKardeşim var 18 yaşında. Ne çalışmak istiyor ne okumak istiyor. Kısacası hiçbir şey yapmak istemiyor. İşe girdi 1 günde çıktı. Neymiş ayakta duramıyormuş. Benim annem 50 yaşında ayakta çalışıyor ama o ayakta duramıyormuş bu yaşta. Sigara içiyor birde annem sigarasını alıyor kabahat onda aslında birazda. Şimdi biz bu kardeşim için ne yapabiliriz? Gerçekten hiçbir şeye hevesi yok.
Bugün ona karar verdi çook şükür almam dedi sigarasını.Annen sigarasını almayı kesecek en basta. Sonrası corap sokugu gıbı gelir.
Erkek mi kardesın kız mıBugün ona karar verdi çook şükür almam dedi sigarasını.
Yatarak para gelmesini bekliyor.İdeali neymiş sordunuz mu?
Ne olmak istiyormuş?ya da neyin olmasını istiyormuş?
ErkekErkek mi kardesın kız mı
Erkekcinsiyeti nedir
Ozaman annen ona uzgunum ama alacak sigarasını.
Hep böyleydi. Babam ölünce hiç laf geçiremez olduk. Bi babamı dinliyordu.Erkek mi kız mı kardeşiniz? Hazıra alışmış tatlı geliyor, sigarasını almak nedir ya? Annenize söyleyin kessin bunu yapmayı öncelikle. He bu tabiki yetmez illa ki para vereceksiniz, ondan artırır alır gene çalışmaz. Bir sorunu vardır belki psikolojisi bozuk olabilir ama hep mi böyleydi acaba?
Nasıl yani?Ozaman annen ona uzgunum ama alacak sigarasını.
erkek çocukları ya okuyacak ya da küçükten başını ezip bir mesleğe sanata verilecek yoksa serseri olup ailenin başına bela oluyor bu tipler. bir de sigara içiyormuş utanmadan pesssOzaman annen ona uzgunum ama alacak sigarasını.
Yapabiliyor mu peki gerçekten?Yatarak para gelmesini bekliyor.Saçma sapan şeylerle uğraşıyor telekenize yapıyormuş hareket ettiriyormuş nesneleri.
İnanın defalarca söyledim ama dinlemedi kimse beni. şimdi nasıl baş edeceğimizi bilmiyoruz.erkek çocukları ya okuyacak ya da küçükten başını ezip bir mesleğe sanata verilecek yoksa serseri olup ailenin başına bela oluyor bu tipler. bir de sigara içiyormuş utanmadan pesss
Şöyle, erkek cocuk sigarasız mı kalsınNasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?