Akıl akıldan üstündür derler bir yardım lütfen.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.065
1.517
133
Kardeşim var 18 yaşında. Ne çalışmak istiyor ne okumak istiyor. Kısacası hiçbir şey yapmak istemiyor. İşe girdi 1 günde çıktı. Neymiş ayakta duramıyormuş. Benim annem 50 yaşında ayakta çalışıyor ama o ayakta duramıyormuş bu yaşta. Sigara içiyor birde annem sigarasını alıyor kabahat onda aslında birazda. Şimdi biz bu kardeşim için ne yapabiliriz? Gerçekten hiçbir şeye hevesi yok.

cinsiyeti nedir

Erkek mi kız mı kardeşiniz? Hazıra alışmış tatlı geliyor, sigarasını almak nedir ya? Annenize söyleyin kessin bunu yapmayı öncelikle. He bu tabiki yetmez illa ki para vereceksiniz, ondan artırır alır gene çalışmaz. Bir sorunu vardır belki psikolojisi bozuk olabilir ama hep mi böyleydi acaba?

erkek ve böyle devam ederse yakında kendi gibi boş gezenler tarafından uyusturucuya düşürülür

sonrada uyusturucu satıcısı olur

sigarasını almayın aslan gibi çalışsın

Hep böyleydi. Babam ölünce hiç laf geçiremez olduk. Bi babamı dinliyordu.

Ozaman annen ona uzgunum ama alacak sigarasını.
erkek çocukları ya okuyacak ya da küçükten başını ezip bir mesleğe sanata verilecek yoksa serseri olup ailenin başına bela oluyor bu tipler. bir de sigara içiyormuş utanmadan pesss

erkek çocukları ya okuyacak ya da küçükten başını ezip bir mesleğe sanata verilecek yoksa serseri olup ailenin başına bela oluyor bu tipler. bir de sigara içiyormuş utanmadan pesss
İnanın defalarca söyledim ama dinlemedi kimse beni. şimdi nasıl baş edeceğimizi bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…