Akıl akıldan üstündür derler bir yardım lütfen.

Sonra böyle kendine hayrı olmayan sorumsuz içkisi sigarası olan erkekler girdiği işte durup bi tarafını sıkmayan tipler birde bakabilecek gibi evlenip cocuk yapiyor sonra sorunlar silsilesi..

Şöyle, erkek cocuk sigarasız mı kalsın
Erkek cocuk arkadası yerken o baksın mı dıyecek
Para da vermeye sigara da almaya devam edecek.
Önce ironiyi anlamadım nasıl yani dedim
Ama anne zaten kararlı olsaydı bu duruma gelmezdi diye düşünüyorum. Erkek çocuğu aman nolacak diye değil erkek çocuğu ilerde ev bark sahibi olacak sorumluluk almayı öğrenmesi lazım diye yaklaşılsaydı belki farklı olurdu.

Aynen oyle, ama malesef erkek cocuk dıyıp sigarası alınıp harclıgı verilecekmıs gıbı hissediyorum bu konuda.

Eşinle arası nasıl. Erkek tavsiyesi daha etkili olabilir. Arkadaşlık kurabilirlerse iyi gelir ona. zaman içinde duzeltir kendini.
18 yaşında yani. Bu kadar abartmayın, burnunu surtmeler falan. Babasını kaybetmiş çocuk. Hayatında erkek figürüne ihtiyacı var. Eşinden yardım iste bence. Zıtlasmak durumu daha da kötüleştirir.

Annenız hiç bır masrafını karşılamasın, annesıde olsa başkasının üzerinden Asalak gibi yaşamaya alıstırmayın.yoksa değişmez. Sorumluluk alsın bıraz

Konuşuyor, dinliyor. Ama bir süre sonra yine aynı. Annem bu sefer istikrarlı olursa sigara konusunda biraz düzelir diye umuyorum.

Net küçükken hiç bir sorumluluk verilmemiş çocuk profili. Bu saatten sonra sorumluluk verilmesi bişey değiştirmez. Psikologlara sorun belki bi yöntemi vardır ama maalesef sanmıyorum. Kişi kendi değişmek istemedikçe çok Zor

Maddi olarak hiçbir şey yapmayın parasız kalsın ozaman çalışır kimsenin ona bakmacağını anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…