- 10 Ekim 2018
- 1.065
- 1.517
- 133
- Konu Sahibi booksmoney
Yani enerjiyle elektrikle alakası basit bir kağısı hareket ettiriyor bunu telekenize sanıyorYapabiliyor mu peki gerçekten?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani enerjiyle elektrikle alakası basit bir kağısı hareket ettiriyor bunu telekenize sanıyorYapabiliyor mu peki gerçekten?
Almam dedi bilmiyorum. Açıkçası çokta ilgilenmek istemiyorum çünkü ben dedim defalarca ama yinede içim içimi yiyor işte.Şöyle, erkek cocuk sigarasız mı kalsın
Erkek cocuk arkadası yerken o baksın mı dıyecek
Para da vermeye sigara da almaya devam edecek.
Sen haklısın.Almam dedi bilmiyorum. Açıkçası çokta ilgilenmek istemiyorum çünkü ben dedim defalarca ama yinede içim içimi yiyor işte.
üzüldüm bu tip çocuklar laftan da anlamaz ki ne desen kulak arkası ederler ve kendilerinin çok akıllı olduklarını sanırlar maalesefAlmam dedi bilmiyorum. Açıkçası çokta ilgilenmek istemiyorum çünkü ben dedim defalarca ama yinede içim içimi yiyor işte.
O zaman 180 derece değiştirmeniz şart ona karşı olan tavrınızı sizin de annenizin de. Babanızı dinliyormuş, o nasıl yaklaşıyorsa o şekilde yaklaşın kararlı olduğunuzu anlasın ama süz böyle yapıp anneniz aman da oğluşum falan yaparsa bu rahatlıkta devam eder gider maalesefHep böyleydi. Babam ölünce hiç laf geçiremez olduk. Bi babamı dinliyordu.
Evliyim ben. Ama konu bana da yansıyor maalesef. Kavga gürültüden bekarken bıkmıştım evlendim yine kurtulamadım.Sen haklısın.
Sen calısıyor musun?
Madem bu konuda kendine inanıyor enerji uzmanlığı eğitimleri var.Kardeşinizi yönlendirerek enerji alanında kendini geliştirmesini ve burdan para kazanmasını sağlayabilirsiniz.Yani enerjiyle elektrikle alakası basit bir kağısı hareket ettiriyor bunu telekenize sanıyor
Anlıyorum olan biten senı sinir ediyor beni de ederdi inan.Evliyim ben. Ama konu bana da yansıyor maalesef. Kavga gürültüden bekarken bıkmıştım evlendim yine kurtulamadım.
Yatarak para gelmesini bekliyor.Saçma sapan şeylerle uğraşıyor telekenize yapıyormuş hareket ettiriyormuş nesneleri.
Hem çalışıyorum hemde kendi evimin işleriyle uğraşıyorum ama anneme bile yaranamıyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.Anlıyorum olan biten senı sinir ediyor beni de ederdi inan.
Ama madem evlisin, annen para vermeye devam ederse hıc karisma ve hayatına bak evlıııgıne kocana bak.
Ne gibi yaranamıyorsun, ne konuda?Hem çalışıyorum hemde kendi evimin işleriyle uğraşıyorum ama anneme bile yaranamıyorum gerçekten ne yapacağımı şaşırdım.
Her konuda beni suçluyor. Eşimi istemiyordu. Ama sanki her şeyin sorumlusu benim bırakıp gitmişim onları.Ne gibi yaranamıyorsun, ne konuda?
Evleriniz ayrı ve evli barklısiniz ya hani, ne konuda sucluyor sızı iste onu soruyorum.Her konuda beni suçluyor. Eşimi istemiyordu. Ama sanki her şeyin sorumlusu benim bırakıp gitmişim onları.
Hayır kesinlikle haksız. Onca yaptığı şeye rağmen anneme bir kere saygısızlık yapmadı.Evleriniz ayrı ve evli barklısiniz ya hani, ne konuda sucluyor sızı iste onu soruyorum.
Ne oluyor mesela size ne diyor?
Esınız kotu bırı mi peki? Haklı mı ıstememekte?
Defalarca söyledim ama annemler içsin nolucak dediler.18 yaşında ne sigarası..öğrendiğiniz an engel olacaktınız. .parka gittik kızımla. .16_17 yaşında kız sigara içiyor.büyük konuşmayayım ,üstü kokar, annesinin anlamamasına imkan yok..
Birde küçüklükten itibaren sorumluluk vermek lazım.yoksa sonradan herşeyi başkalarından bekliyorlar
O zaman annenin söylenmeye hakkı yok.sigara içsin ne olacak.çalışmasın ne olacak.okumasın ne olacak.sorumluluk almasın ne olacakDefalarca söyledim ama annemler içsin nolucak dediler.
valla haklısın 8 yaşındaki kızım bile bende youtube da fenomen olacağım enes batur gibi villa da oturacağım kapısı yukarı açılan araba alacağım diyorMadem işi gücü sacma sapan seyler , bır baltaya da sap olmayacak
Barı fenomen olsunnasıl olsa sacmalıklarla ugrasıyor. Gereksız vıdeolar ceksın işte
En azından 3 sene sonunda cıddı sekılde para kazanır