Akıl akıldan üstündür derler bir yardım lütfen.

Almam dedi bilmiyorum. Açıkçası çokta ilgilenmek istemiyorum çünkü ben dedim defalarca ama yinede içim içimi yiyor işte.
üzüldüm bu tip çocuklar laftan da anlamaz ki ne desen kulak arkası ederler ve kendilerinin çok akıllı olduklarını sanırlar maalesef

Hep böyleydi. Babam ölünce hiç laf geçiremez olduk. Bi babamı dinliyordu.
O zaman 180 derece değiştirmeniz şart ona karşı olan tavrınızı sizin de annenizin de. Babanızı dinliyormuş, o nasıl yaklaşıyorsa o şekilde yaklaşın kararlı olduğunuzu anlasın ama süz böyle yapıp anneniz aman da oğluşum falan yaparsa bu rahatlıkta devam eder gider maalesef

Yani enerjiyle elektrikle alakası basit bir kağısı hareket ettiriyor bunu telekenize sanıyor
Madem bu konuda kendine inanıyor enerji uzmanlığı eğitimleri var.Kardeşinizi yönlendirerek enerji alanında kendini geliştirmesini ve burdan para kazanmasını sağlayabilirsiniz.
Herkes öğretmen yada kasiyer olacak diye bişey yok.
Çocuk bu alanda ilgiliyse bu alanda ilerleyebilir.
Benim fikrim bu tabiki sevmek zorunda değilsiniz

Evliyim ben. Ama konu bana da yansıyor maalesef. Kavga gürültüden bekarken bıkmıştım evlendim yine kurtulamadım.
Anlıyorum olan biten senı sinir ediyor beni de ederdi inan.
Ama madem evlisin, annen para vermeye devam ederse hıc karisma ve hayatına bak evlıııgıne kocana bak.

Yatarak para gelmesini bekliyor. 😅 Saçma sapan şeylerle uğraşıyor telekenize yapıyormuş hareket ettiriyormuş nesneleri.

Madem işi gücü sacma sapan seyler , bır baltaya da sap olmayacak
Barı fenomen olsun 😂 nasıl olsa sacmalıklarla ugrasıyor. Gereksız vıdeolar ceksın işte
En azından 3 sene sonunda cıddı sekılde para kazanır

Her konuda beni suçluyor. Eşimi istemiyordu. Ama sanki her şeyin sorumlusu benim bırakıp gitmişim onları.
Evleriniz ayrı ve evli barklısiniz ya hani, ne konuda sucluyor sızı iste onu soruyorum.
Ne oluyor mesela size ne diyor?
Esınız kotu bırı mi peki? Haklı mı ıstememekte?

18 yaşında ne sigarası..öğrendiğiniz an engel olacaktınız. .parka gittik kızımla. .16_17 yaşında kız sigara içiyor.büyük konuşmayayım ,üstü kokar, annesinin anlamamasına imkan yok..
Birde küçüklükten itibaren sorumluluk vermek lazım.yoksa sonradan herşeyi başkalarından bekliyorlar

18 yaşında ne sigarası..öğrendiğiniz an engel olacaktınız. .parka gittik kızımla. .16_17 yaşında kız sigara içiyor.büyük konuşmayayım ,üstü kokar, annesinin anlamamasına imkan yok..
Birde küçüklükten itibaren sorumluluk vermek lazım.yoksa sonradan herşeyi başkalarından bekliyorlar
Defalarca söyledim ama annemler içsin nolucak dediler.

Madem işi gücü sacma sapan seyler , bır baltaya da sap olmayacak
Barı fenomen olsun 😂 nasıl olsa sacmalıklarla ugrasıyor. Gereksız vıdeolar ceksın işte
En azından 3 sene sonunda cıddı sekılde para kazanır
valla haklısın 8 yaşındaki kızım bile bende youtube da fenomen olacağım enes batur gibi villa da oturacağım kapısı yukarı açılan araba alacağım diyor :halay:

Back
X