Akıl akıldan üstündür.

Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Adam bosanacak olsa çoktan bosanirdi. Sizle zaman geciriyor biraz gerçekçi olun.

Bosan da gel demiş boşanmadan olmaz. Erdem mi bu? ya bir yuvanın yıkılmasını beklemek her ne kadar adam aramız bozuk dese de kadının haberi yok? Bunu demek bile aşağılık bir hareket.

Okusaydınız, gayet açık yazdım.
Çok güzel okudum , evli adama karından boşan gel diyen kadına, tek suçlu sen değilsin diye olayı hafifletiyorsun.. Siz benim mesajımı iyi okuyun
Sadece kadın bir kalıba sokulmadı, adamın sahtekar, yalancı, ahlaksız olduğu da yazıldı.. Tüm bu yazılanlar adamın kart zampara, kadının da metres olduğunu değiştirmiyor
Sizin yazdığınız gibi kadın az suçlu , evli olduğu için erkek daha çok suçlu diye birsey yok!!! Erkek burada zaten ahlaksız, ahlaksızlığa çanak tutan kadın bin kat daha suçlu!! Daha doğrusu bir ahlaksıza prim veren kadın yada erkek farketmez herkes daha çok suçludur!!!

metres Fr. maîtresse
a. Evli bir erkekle nikâhsız yaşayan kadın, kapama, kapatma, zamazingo.

metres, 6 karakter ile yazılır. Ayrıca, m harfi ile başlar, s harfi ile biter. Tüm karakter dağılımı ise, 'm', 'e', 't', 'r', 'e', 's', şeklindedir.
metres kelimesinin tersten yazılışı sertem diziliminde gösterilir.

Evli oldugunu ögrendigin! Anda bitireceksin! Hadi sevgilin şerefsizin teki kusura bakma da! Sen bu adamın karakterini anlamayacak kadar safmısın.... Adamın Nikahı bitmemiş hala.... Evlii... İlk önce bunu bir kafanıza soksanız bir algılayabilseniz keşke!! Belki karısıyla tekrar barışır..... Siz hiç yuva yıkmaktan korkmuyormusunuz ya... Nikahı hala devam eden adama bulaşmayın.... Yuva yıkanın yuvası olmaz... Bitir hemen bu ilişkiyi... Metresi olma şöyle öküzlerin

evli olduğunu öğrendiğiniz adamlardan uzak durarak işe başlayabilirsiniz

Eğer evli olduğunu öğrendiğim anda bıraktım deseydiniz bu hikayenin masumu olurdunuz şimdi hikayedeki metressiniz.
Saçma salak Türk dizilerini izleye izleye eşinden fiziken ayrı ama kağıt üstünde evli adamlarla çok aşığım diyerek ilişki yaşamayı normalleştirdi insanlar.

Konu sahibi cevap vermiyor ki heyecanı yok
Ben bunu hep dile getiriyorum, aninda linc ediyosunuz, daha da arkasina bakmadan kaciriyosunuz, insan az sabreder, az tatli dille incigini cincigini sorar öğrenir, sonra cok istiyosan hobi olarak gene lincle, ama yoook son vapura yetisir gibi bi bombardiman, sonra konu sahibini ara ki bulasin, taktik yanniş şekerim

Yeniler bilmez
Eskiden bi metres vardı
Herkese çaat çaaat aşkını savunmuştu
Çıldırmıştık ekran başında
Herkese verecek cevabı vardı
Aşkı karşısında dimdik durmuştu (kendi çapında)
Sahi noldu acaba ona? Karısıyla 22627 yıldr sevişmeden duran sevgilisini boşattı mı?

Nerden bulcan o kadar cengaverini her seferinde

Hangi metres acaba? Çok geldi geçti de. Hepsi de arsızdı. Gerçi bu konu sahibi çok düşünceli onlar gibi değil naif pamuk gibi kalbi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…