Akıl akıldan üstündür.

Hiç kırıcı olmak istemem ama siz yuva yıkıyorsunuz…
Yok zaten bekar yaşıyordu, yok zaten bitmişti vs.. siz bunların yalan olduğunu zaten biliyorsunuz ki!!!
Ama o karısını sizin için terkederse ruhunuz mu okşanacak, daha mı değerli olacaksınız ??
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Yalancı bir adamın söylediğiyle yola çıkıyorsunuz, birde kadını dinleseniz neler diyecek acaba..
Siz dünden razısınız olanlara, sadece onaylanmak için yazdınız buraya, burada sizi onaylayacak birini bulmanız zor.

Kadınları böyle kalıplara sokmayı asla doğru bulmuyorum. Neyse Önceki mesajımda tepki gösterdim konu sahibine ama ne dersem diyeyim metres savunuyosuna bağlayacaksınız.

Size tek katilan benim galiba. Bahsedilen edep, haya merhamet kadina özel degil, cinsiyete göre öncelik verilmez boyle seylere bence.

Etrafta aldatacak kadin bulamiyor diye yapamayan adam sadakat göstermiş olmuyor. Öyle bir sadakati ben istemem en azindan. Aldatacak kadin bulamasin da ben de kalsin kafasi yerine erkegin biraz irade terbiyesi yapmiş olmasindan yanayim. Kadin nasil kendine dikkat ediyorsa erkekler icin de bu boyledir.

Metres olmayi alkislayalim diyen yok, evli adam peşinde olan biriyle ben arkadaşlik dahi kurmam, varsa arkadasligimi bitiririm. Ama ortada bir yuva yok bu da bir gercek. Bu suçu iki kişi paylasiyor, en buyuk suclusu evli olandir bana göre.

Konu sahibi, bir dala tutunmadan ötekini birakmayan sinsi, cikarci ve yalanci adamin siz de hayrini gormezsiniz emin olun.

Son düzenleme:
Çocuğu olmuyor diye eşini gözden çıkarmış bir adam yarın senin başına bir iş geldiğinde seni de bırakıp başkasının koynuna girecek. Bana yapmaz deme, en çok sana yapacak.

Bu evdeki kadına ah vah edip vicdan temizleyen metres hanımlar, sevgülüleri karısının başını okşasa triplere giriyorlar sonra.

Kadıncağız umut beslemesin diyeymiş ama ne kadan koca yürekli bir metres
Kıskançlıktan çıldırdım demiyor da... Keşke dese, kendisine saygım artardı. Helal olsun, açık sözlü, içi dışı bir derdik.

Ben erkekleri çok iyi anlıyorum artık. Böyle kadınlar oldukça, evde ayrı dışarda ayrı sefa sürüyorlar. Kim istemez böyle rahatı? Sinek kadar olsun başımda herif olsun diyen kadınlar, ama ayrı yatıyormuş odaları ayrı imiş zaten ne zamandır evli gibi değillermiş zaten çoktan bitmiş diye iç rahatlatan kadınlar, hatta benim için evi bile ayırdı diye sevinen kadınlar. Erkek olsun çamurdan olsun kıvamında kadınlar. Şöyle şeyleri görünce kocayı boşayıp erkek olasım geliyor.

Bi tarafını da yırtsan metressin beybi...

Sadece kadın bir kalıba sokulmadı, adamın sahtekar, yalancı, ahlaksız olduğu da yazıldı.. Tüm bu yazılanlar adamın kart zampara, kadının da metres olduğunu değiştirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…