Değiştim de seviyorum seni bir şans daha verelim en baştan başlayalım de tabi o da seviyorsa benim eşimde çok kıskanç kıyafetlerime falan çok karışır ama seviyorum ona uyum sağlıyorum sende öyle yapHerkese iyi akşamlar. Fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ne ayrılabildiğim ne barışabildiğim bir erkek arkadaşım var. Bütün sülale tanıştı, sevdi. Efendi, düzgün karakterli, saygılı, sevgili bir insan. Mükemmel değil tabi ki olumsuz özellikleri de var fakat her insan kadar.
Tam 8 ay önce ilişkimiz bitti, çok büyük bir kavga edip ayrıldık. Sorunlarımız birbirimize olan güvenimizi kaybetmiş olmamız, kıyafet konusunda beni uyarması, beni yeteri kadar ciddi bulmaması idi. Evlilikti niyetimiz. Bu yönde ilerliyorduk. Benim hatam şu oldu ki maddi problemleri varken kendine erkeklik meselesi yapmasın diye hep suçu üstüme alarak ben hazır değilim, şimdi olmazlardı. Zaten üniversite sondum, henüz bitti okulum.
Ayrılıktan sonra ara ara telefonda mesajlaşmalarımız oldu. Senenin başında da bir araya gelmeye çabaladık ama o kadar kırmışım ki davranışlarımla unutup devam edemiyor. Özür dilediğimde "Ben seni uyardım, böyle olmayacaktı." diyor. Zamanı geri getiremem ki, huylarımı düzelttim, seviyorum da, onun da sevdiğini biliyorum. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilemiyorum. İki gün sonra görüşmeye karar verdik, ne demeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum.
Değiştim de seviyorum seni bir şans daha verelim en baştan başlayalım de tabi o da seviyorsa benim eşimde çok kıskanç kıyafetlerime falan çok karışır ama seviyorum ona uyum sağlıyorum sende öyle yap
Maddi açıdan okul zaten yeni bitmiş aceleye gerek yok barışırsanız birlikte çalışıp yaparsınız herseyi...
Kendini naza çekiyor. Siz üsteledikçe devam eder bu tavır. Siz de rahatsızlık duyduğunuz konuları ifade edin.
Erkekler sever peşlerinden kovalanmasını açıkca konuş seviyorsan devam edelim de eskileri unutalım de çok üstüne düştüğünü belli etme öyleO bir yıldır çalışıyor, benden yaşça büyük.
Uyum sağlıyorum artık, niyetim de var fakat onun yanına gidince beynim donuyor. Kırgınlığına verecek cevap bulamıyorum.
Erkekler sever peşlerinden kovalanmasını açıkca konuş seviyorsan devam edelim de eskileri unutalım de çok üstüne düştüğünü belli etme öyle
Özür dılemişin daha fazla havalar a girmesine gerek yok. Fazla naz aşık usandırur bunu dille deılde hal ve Tavrınlabellı et
Dünyadaki tek erkek o değil
Bu konuda açıklama yaptım yeterince, eğer bunu aşamayacaksan birbirimizi yıpratmayalım de.
Çünkü bu konu kısır döngü olmuş sürekli aynı muhabbet.
E affedemicekse devam etmesin.
Merak ettimde yaslar kac? Ayril baris zaten sogukluk giriyor araya, kararinda bu kadar tutumluysa senin yapacak birseyin yok gibi gorunuyor. Sen kendini ifade et tabi ama olmaz dersede bence fazla ustune gitme .. Umarm duzeltebilirsiniz..
YookKıskandırmak gibi bir şey mi?
İfade ettiğim zaman zeytinyağı muamelesi görüyorum demişsin, kendini ifade edemediğin biriyle ne kadar gidebilecek bir düşün. Cok cok seven biride cok buyuk hatalar olmadıkca göz yumup icine atabilir. Affedebilir. Yani naza cekmez demissin de bence gayet naza cekiyo. Affedemiyosa zorlamayacagını bi daha da rahatsız etmeyeceğini söyle de gör bakalım naz mı degil mi. Seven adam gelir canim nolursa olsun
Anladığım kadarıyla siz büyük bir şeyler yapmamışsınız ki. Görende aldattınız falan sanır. Nazlanıyor bence sizin şuan ki ilginiz hoşuna gidiyor.
Sürekli ayrıl barış devam eden bir ilişkiymiş bundan sonrası da belki öyle devam edecek o zaman daha büyük bir yıkım olmaz mı?
Yook
Mesela başka özür dileme
Aslında kıskandırmada fena fikir deıl ama ters tepm esin sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?