Sizi affetti diyelim bu davranışları tekrarlamayacağınızdan emin misiniz.Burda detaya girmedim fakat yaşadıklarımız az buz şeyler değil. Kesinlikle onun sabrını ve sevgisini sorgulamayacağım kadar. Belki onun yerinde olsam ben kendimi hiç affetmezdim. Fazla çocukluklarım oldu. Uyarılarına rağmen.
Sizi affetti diyelim bu davranışları tekrarlamayacağınızdan emin misiniz.
O zaman üstüne düşeni yap.Eminim. Bunu çevremin tepkilerinden ve kendi gözlemlerimden anlayabiliyorum artık. Kesinlikle düzelttim bakış açımı.
Canim iyi de niyet evlilikti madem birbirinizi yeteri kadar tanımış olmanız gerekiyo. Mizacının sert oldugunu bilmesi senide bu şekilde kabul etmesi gerekiyo. Büyük hatalardan kasıt aldatma mı? (Özel değilse tabi) .. Ama olan olmuş bunun geçmişi değil geleceği konuşulmalı eğer karşılıklı bi sevgi varsa.. Hoşgörüde olur yani. İnsan kendi derdine ne zaman derman bulabilmiş ki:) sen buraya dök içini rahatla , burdan fikir alİfade ediş şeklim biraz sert çünkü mizacım sert. Büyük hatalar olduğu için zorlanıyoruz şuanda.
Buna benzer bir şey söyledim aslında, ne yapabilirim artık diye. Bana tek söylediği pişmanlık sözleri oldu, niye böyle oldu, niye böyle yaptık vs vs
İnsan davranışlarını iyi analiz eder iyi gözlemlerim fakat kendime geldiğimde resmen beynim duruyor. Anlayamıyorum.
O zaman üstüne düşeni yap.
Tehlikeli bir durum ama sizi affetti diyelim her kavga da tartışma da yüzünüze vurursa bu sizi kırmaz mı.
Görüşücez demişsin , görüşünce az çok anlarsın hareketlerinden zaten.İşte benim de korkum bu yönde. Yani beni acabaya sevk eden düşünce tam da bu. Emin olamıyorum. Bi yandan bitsin diyorum bu sebepten tamamen, bi yandan halen seviyorum gidemiyorum.
Canim iyi de niyet evlilikti madem birbirinizi yeteri kadar tanımış olmanız gerekiyo. Mizacının sert oldugunu bilmesi senide bu şekilde kabul etmesi gerekiyo. Büyük hatalardan kasıt aldatma mı? (Özel değilse tabi) .. Ama olan olmuş bunun geçmişi değil geleceği konuşulmalı eğer karşılıklı bi sevgi varsa.. Hoşgörüde olur yani. İnsan kendi derdine ne zaman derman bulabilmiş ki:) sen buraya dök içini rahatla , burdan fikir al
Hımmm.. Kendi içinde yaşayıp çözmeye çalışıyosa daha da karmaşır durum haklısınız yani ikinizde o zaman. Ya planlı olmaktansa o an içinden geçenleri gözlerinin içine baka baka söyle. Sevdiğini, kırıldığını, pişmanlığını, özlediğini vs herşeyi söyle. En son da , devam etmek istiyo musun istemiyo musun son sorusum bi daha asla sormam de net ol. Kem küm etmesine izin verme. Yazık günah degil mi sanada hatalarini anlamissin cabaliyosun napman lazim daha agzınla kus mu tutman lazim, bardak üstünde dans mi etmen lazimAldatma değil ama onun kadar bir iki durum.
Ona yol gösterebilecek bir ebeveyn yok hayatında. Arkadaşlarına da açık açık anlatıp fikir almaz.
Beni sorsan ben de babasız büyüdüm, çoğu konuda eksiğim yanlış düşüncem var annem çalışmaktan yanımızda olamadı çünkü. Bu sebepten belki de doğru tepkiler veremiyoruz.
Bi erkeğe nasıl affettiririm kendimi gönül kazanırım bilemiyorum. Ya da nasıl doğru karar veririm anlayamıyorum.
bu çocuk aklınca seni cepte biliyor. barışsanız bile sana her zaman en ufak bi tartışmada biliyodm olmayacagını cart curt diyecek. yerinde olsam geçmşe güzel bi çizgi çekerim. aynı kırık bardakdan iki kere su içilmiyor çünki denendi yaşandı bizzat görüldü.
Herkese iyi akşamlar. Fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var.
Ne ayrılabildiğim ne barışabildiğim bir erkek arkadaşım var. Bütün sülale tanıştı, sevdi. Efendi, düzgün karakterli, saygılı, sevgili bir insan. Mükemmel değil tabi ki olumsuz özellikleri de var fakat her insan kadar.
Tam 8 ay önce ilişkimiz bitti, çok büyük bir kavga edip ayrıldık. Sorunlarımız birbirimize olan güvenimizi kaybetmiş olmamız, kıyafet konusunda beni uyarması, beni yeteri kadar ciddi bulmaması idi. Evlilikti niyetimiz. Bu yönde ilerliyorduk. Benim hatam şu oldu ki maddi problemleri varken kendine erkeklik meselesi yapmasın diye hep suçu üstüme alarak ben hazır değilim, şimdi olmazlardı. Zaten üniversite sondum, henüz bitti okulum.
Ayrılıktan sonra ara ara telefonda mesajlaşmalarımız oldu. Senenin başında da bir araya gelmeye çabaladık ama o kadar kırmışım ki davranışlarımla unutup devam edemiyor. Özür dilediğimde "Ben seni uyardım, böyle olmayacaktı." diyor. Zamanı geri getiremem ki, huylarımı düzelttim, seviyorum da, onun da sevdiğini biliyorum. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bilemiyorum. İki gün sonra görüşmeye karar verdik, ne demeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum.
çatlak bardak vardır bi süre de olsa idare eder ama sonunda yine kırılır. sonu bellidir yani. kesin kırılacak diye bakarız. tamiri zordur tamir olsa bile mutlaka iz bırakır. nacizane sana yorumum bu benm. ben de düzelir diye diye çok şeye katlandım. ama ne mi oldu? en güzel yıllarım körü körüne kayboldu. kimsenin benim yerimde olmasını istemedigim için de sana yazdm. başını iki elinin arasına al ve düşün. seni üzmüş mü üzmüş. peki seni üzmeye kıyan bi insandan ne beklersin. ilerde düzelir muhabbeti yok artık. eskilerin elinde şimdiki fırsatlar olsa bi dk bile dayanmazlardı emin ol.İşte eskiler o bardağı tamir edip su içiyor ya ben ona şaşırıyorum. Salt kendi özelimde değil genel olarak bahsediyorum o kadar alıştık ki yeni bardak takımı almaya eskisini kır at bir şey olmaz diyoruz. Halbuki eskisi daha sağlam olmuyor mu? Tamir etmenin yollarını arıyorum. Bir yandan da hangisi daha doğru karar veremiyorum.
Bana kalirsa senin kiyefetine karakterine karisan seni begenmeyen degistirmeye calisan ustelik zor zamanlarinda senin ona karsi yapmis oldugun fedakarligi anlamayan adamla ne evlenmesi. Zaten okulum yeni bitti diyorsun yani is guc sahibi olmadan ogrenciyken mi evlenecektiniz.
Bosver bu kadar taviz verme derim, ya buraya yazdigin gibi acik acik neyi neden yaptigini anlat oyle konus ama bana pek sana super uygun biri gibi gelmedi. Seni ciddi bulmuyorum ne demek yani, ne anlamda ciddi bulmuyor ? Daha okulu bitmemis bir ogrenciyken ne beklentisi olabilir ki senden, tum ailenle tanistirmissin daha ne kadar iyi niyet gosterebilirsinz yani senden kac yas buyuk bu bahsettigin kisi ?
çatlak bardak vardır bi süre de olsa idare eder ama sonunda yine kırılır. sonu bellidir yani. kesin kırılacak diye bakarız. tamiri zordur tamir olsa bile mutlaka iz bırakır. nacizane sana yorumum bu benm. ben de düzelir diye diye çok şeye katlandım. ama ne mi oldu? en güzel yıllarım körü körüne kayboldu. kimsenin benim yerimde olmasını istemedigim için de sana yazdm. başını iki elinin arasına al ve düşün. seni üzmüş mü üzmüş. peki seni üzmeye kıyan bi insandan ne beklersin. ilerde düzelir muhabbeti yok artık. eskilerin elinde şimdiki fırsatlar olsa bi dk bile dayanmazlardı emin ol.
Kalbinden geçeni söyle. Onu hala sevdiğini ve nişan konusundaki düşünceleri söyle.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kendi kulaklarımla konsomatrisi bir tas su döküp helalim yapacağım lafını duymuş biri olarak söylüyorum bunu sevse vız gelir tırıs gider erkek için.Naza çekecek bir karakteri yok, inanın bana. Affedemiyor ama seviyor. Devam etmek istiyor fakat aynı noktada dönüp duruyoruz.
İfade ettiğim zaman zeytinyağa muamelesi görüyorum.
dedim ya senin yaşadıklarına benzer hatta birebir şeyler yaşadıgım için kesin ve rahat konuşabiliyorum bian önce o adamdan kurtulup yoluna bakmalısın. ilerde pişman olmamak içinÜzmek kısmında ben daha baskın çıktığım için atamıyorum bardağı. Sanırım vicdan yapıyorum. Geleceğimi şekillendiriyorum belki de şuan.
Haklısınız belki eskiler bizim kadar imkan görmediğinden böyle biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?