Akıl almaya ihtiyacım var

Sizi affetti diyelim bu davranışları tekrarlamayacağınızdan emin misiniz.

Eminim. Bunu çevremin tepkilerinden ve kendi gözlemlerimden anlayabiliyorum artık. Kesinlikle düzelttim bakış açımı.
O zaman üstüne düşeni yap.
Tehlikeli bir durum ama sizi affetti diyelim her kavga da tartışma da yüzünüze vurursa bu sizi kırmaz mı.

Canim iyi de niyet evlilikti madem birbirinizi yeteri kadar tanımış olmanız gerekiyo. Mizacının sert oldugunu bilmesi senide bu şekilde kabul etmesi gerekiyo. Büyük hatalardan kasıt aldatma mı? (Özel değilse tabi) .. Ama olan olmuş bunun geçmişi değil geleceği konuşulmalı eğer karşılıklı bi sevgi varsa.. Hoşgörüde olur yani. İnsan kendi derdine ne zaman derman bulabilmiş ki:) sen buraya dök içini rahatla , burdan fikir al

O zaman üstüne düşeni yap.
Tehlikeli bir durum ama sizi affetti diyelim her kavga da tartışma da yüzünüze vurursa bu sizi kırmaz mı.

İşte benim de korkum bu yönde. Yani beni acabaya sevk eden düşünce tam da bu. Emin olamıyorum. Bi yandan bitsin diyorum bu sebepten tamamen, bi yandan halen seviyorum gidemiyorum.

İşte benim de korkum bu yönde. Yani beni acabaya sevk eden düşünce tam da bu. Emin olamıyorum. Bi yandan bitsin diyorum bu sebepten tamamen, bi yandan halen seviyorum gidemiyorum.
Görüşücez demişsin , görüşünce az çok anlarsın hareketlerinden zaten.

Aldatma değil ama onun kadar bir iki durum.

Ona yol gösterebilecek bir ebeveyn yok hayatında. Arkadaşlarına da açık açık anlatıp fikir almaz.
Beni sorsan ben de babasız büyüdüm, çoğu konuda eksiğim yanlış düşüncem var annem çalışmaktan yanımızda olamadı çünkü. Bu sebepten belki de doğru tepkiler veremiyoruz.
Bi erkeğe nasıl affettiririm kendimi gönül kazanırım bilemiyorum. Ya da nasıl doğru karar veririm anlayamıyorum.

Hımmm.. Kendi içinde yaşayıp çözmeye çalışıyosa daha da karmaşır durum haklısınız yani ikinizde o zaman. Ya planlı olmaktansa o an içinden geçenleri gözlerinin içine baka baka söyle. Sevdiğini, kırıldığını, pişmanlığını, özlediğini vs herşeyi söyle. En son da , devam etmek istiyo musun istemiyo musun son sorusum bi daha asla sormam de net ol. Kem küm etmesine izin verme. Yazık günah degil mi sanada hatalarini anlamissin cabaliyosun napman lazim daha agzınla kus mu tutman lazim, bardak üstünde dans mi etmen lazim

bu çocuk aklınca seni cepte biliyor. barışsanız bile sana her zaman en ufak bi tartışmada biliyodm olmayacagını cart curt diyecek. yerinde olsam geçmşe güzel bi çizgi çekerim. aynı kırık bardakdan iki kere su içilmiyor çünki denendi yaşandı bizzat görüldü.

İşte eskiler o bardağı tamir edip su içiyor ya ben ona şaşırıyorum. Salt kendi özelimde değil genel olarak bahsediyorum o kadar alıştık ki yeni bardak takımı almaya eskisini kır at bir şey olmaz diyoruz. Halbuki eskisi daha sağlam olmuyor mu? Tamir etmenin yollarını arıyorum. Bir yandan da hangisi daha doğru karar veremiyorum.

Bana kalirsa senin kiyefetine karakterine karisan seni begenmeyen degistirmeye calisan ustelik zor zamanlarinda senin ona karsi yapmis oldugun fedakarligi anlamayan adamla ne evlenmesi. Zaten okulum yeni bitti diyorsun yani is guc sahibi olmadan ogrenciyken mi evlenecektiniz.
Bosver bu kadar taviz verme derim, ya buraya yazdigin gibi acik acik neyi neden yaptigini anlat oyle konus ama bana pek sana super uygun biri gibi gelmedi. Seni ciddi bulmuyorum ne demek yani, ne anlamda ciddi bulmuyor ? Daha okulu bitmemis bir ogrenciyken ne beklentisi olabilir ki senden, tum ailenle tanistirmissin daha ne kadar iyi niyet gosterebilirsinz yani senden kac yas buyuk bu bahsettigin kisi ?

çatlak bardak vardır bi süre de olsa idare eder ama sonunda yine kırılır. sonu bellidir yani. kesin kırılacak diye bakarız. tamiri zordur tamir olsa bile mutlaka iz bırakır. nacizane sana yorumum bu benm. ben de düzelir diye diye çok şeye katlandım. ama ne mi oldu? en güzel yıllarım körü körüne kayboldu. kimsenin benim yerimde olmasını istemedigim için de sana yazdm. başını iki elinin arasına al ve düşün. seni üzmüş mü üzmüş. peki seni üzmeye kıyan bi insandan ne beklersin. ilerde düzelir muhabbeti yok artık. eskilerin elinde şimdiki fırsatlar olsa bi dk bile dayanmazlardı emin ol.

Kalbinden geçeni söyle. Onu hala sevdiğini ve nişan konusundaki düşünceleri söyle.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

29 yaşında. Hatalı karar vermemek adına ince eleyip sık dokumak istiyorum. Fakat bir yandan da onun hakkına girmemek istiyorum, yanlış davranan taraf ben olduğum için.

Üzmek kısmında ben daha baskın çıktığım için atamıyorum bardağı. Sanırım vicdan yapıyorum. Geleceğimi şekillendiriyorum belki de şuan.
Haklısınız belki eskiler bizim kadar imkan görmediğinden böyle biliyoruz.

Kalbinden geçeni söyle. Onu hala sevdiğini ve nişan konusundaki düşünceleri söyle.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

O kadar aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık durumu ki kalbimden geçenler yetersiz kalıyor, dillendiremiyorum.

Öncelikle kendimi değiştirdim demişsiniz neden sadece değişen siz oluyormuşsunuz? Size sürekli kendinizi suçlu hissettiriyor sanki vicdan yapıyorsunuz. Acaba o düzeldi mi? Bide en ufak bir tartışmada eski mevzuları ısıtıp önünüze koyar gibi geldi bana. . Sürekli unutamıyorum dediğine göre.. daha ne bekliyor seviyorsa.. bu ilişkide her zaman alttan alan taraf olmaya razıysanız uğraşın..

Naza çekecek bir karakteri yok, inanın bana. Affedemiyor ama seviyor. Devam etmek istiyor fakat aynı noktada dönüp duruyoruz.

İfade ettiğim zaman zeytinyağa muamelesi görüyorum.
Kendi kulaklarımla konsomatrisi bir tas su döküp helalim yapacağım lafını duymuş biri olarak söylüyorum bunu sevse vız gelir tırıs gider erkek için.

Bence gereksiz bir geri dönüş olur ..
8 ay geçmiş bir şeylere eminim alışmışsınızdır.
Tekrar bir araya gelirseniz ve sonuç hüsran olursa toparlamak daha zor olabilir.
Denenmişi denemenin anlamı yok gibi geliyor bana.

dedim ya senin yaşadıklarına benzer hatta birebir şeyler yaşadıgım için kesin ve rahat konuşabiliyorum bian önce o adamdan kurtulup yoluna bakmalısın. ilerde pişman olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…