Madde bağımlısı biri için aileni karşına al hiç çekinme, çocuk da yap tamam mı aferin canım. Çocuğuna acımayıp maddeyi bırakmayan sana niye acısın?
Seni tanıyor olsam sosyal hizmetleri arardım doğunca o çocuğu çatır çatır alırlardı sizden. Madde kullanan bir babaya mahkum etmeye hiç utanmıyorsun çünkü. Ben ya da eşim ağzımıza bira bile sürmeyiz ama bebeğimiz olmuyor. Allah'ın adaletini sorgulamak istemiyorum ama haketmeyenlerin oluyor niyeyse.
İnşallah komşulardan aileden bu madde işini farkeden biri olur da çocuğun geleceği kararmadan sosyal hizmetleri ararlar. Belki de çocuğun yanında bile içmeye başlar kocan.
Allah karı koca ıslah etsin sizi, bebek için de en hayırlısını versin. Çok üzüldüm masum yavruya.
Hatam olduysa da etrafıma zarar veren madde bağımlılığı olmadı çok şükür !Evet hamile bir kadına bu şekilde bir yorum yazarak siz çok düzgün ve herşeyi hakeden bir insan oldunuz
Siz hiç hata yapmadınız çünkü
Yakın çevreniz de yapmadı yapmaz
Mükemmel insanlarsınız
Büyük konuşun
Allah'ın adaleti var gerçekten,yaşatmadan öldürmez
Hatam olduysa da etrafıma zarar veren madde bağımlılığı olmadı çok şükür !
Laf da hemen hazır, büyük konuşma.
Allah doğru yoldan ayırmadığı müddetçe madde gibi şeylere bulaşmaya niyetim yok !
Beni yakın çevremin hatası ilgilendirmez, resmen bağımlı bir babayla büyüyecek bir çocuk var ortada bu basit bir 'hata' mı?
Hamile olabilir ama birinin bu gerçeği yüzüne çarpması lazım, susalım mı ne yapalım?
Madde bağımlısı biri için aileni karşına al hiç çekinme, çocuk da yap tamam mı aferin canım. Çocuğuna acımayıp maddeyi bırakmayan sana niye acısın?
Seni tanıyor olsam sosyal hizmetleri arardım doğunca o çocuğu çatır çatır alırlardı sizden. Madde kullanan bir babaya mahkum etmeye hiç utanmıyorsun çünkü. Ben ya da eşim ağzımıza bira bile sürmeyiz ama bebeğimiz olmuyor. Allah'ın adaletini sorgulamak istemiyorum ama haketmeyenlerin oluyor niyeyse.
İnşallah komşulardan aileden bu madde işini farkeden biri olur da çocuğun geleceği kararmadan sosyal hizmetleri ararlar. Belki de çocuğun yanında bile içmeye başlar kocan.
Allah karı koca ıslah etsin sizi, bebek için de en hayırlısını versin. Çok üzüldüm masum yavruya.
bu kadar acimasiz olmayin ve evet,Allahin adaletini de sorgulamayin.. biz de bebek icin bekledik.. ve sigara icen annelere icten ice kizdim,Allahim sunlara bebek veriyorsun bana vermiyorsun dedim.. ama buradaki durum farkli.. kizcagiz inanmis guvenmus..keske yapmasaymis ben olsam guvenmem.. su anda esim sigara icecek olsa deliye donerim. ama bazen hayat..kader kismet..insallah sizin de yakin zamanda bebeginiz olurMadde bağımlısı biri için aileni karşına al hiç çekinme, çocuk da yap tamam mı aferin canım. Çocuğuna acımayıp maddeyi bırakmayan sana niye acısın?
Benim bebeğim olsa da olmasa da bu kadar sert tepki verirdim, çünkü bir öğretmen olarak perişan olan öğrencilerimi gördükçe o sorumsuz veliler aklıma geliyor.bu kadar acimasiz olmayin ve evet,Allahin adaletini de sorgulamayin.. biz de bebek icin bekledik.. ve sigara icen annelere icten ice kizdim,Allahim sunlara bebek veriyorsun bana vermiyorsun dedim.. ama buradaki durum farkli.. kizcagiz inanmis guvenmus..keske yapmasaymis ben olsam guvenmem.. su anda esim sigara icecek olsa deliye donerim. ama bazen hayat..kader kismet..insallah sizin de yakin zamanda bebeginiz olur
Evet gerekirse
Ağzımızdan tavsiye yol gösterici birkaç sözcük yerine
Zehir akacaksa böyle
Susalım
Bu ne şiddet,burda derdi olan uyeler sizin stres topunuz mu?
İnsan hata yapabilir.sizin ve eşinizin çok mükemmel olmaniz hep öyle olacağınız anlaminami geliyor.
Benim hırsımı çıkarma sebebim çocuğumun olmaması değil ki inşallah bir gün olacak, bir öğretmen olarak aileleri tarafından perişan edilen çocukların gelecekte kararan gelecekleri !!Bebeğin olmuyor diye hırsını neden bu kizcagizdan çıkarıyorsun??? Siz hiç mi birine güvenmediniz , kendinizi birakmadiniz ya da hiç mi bi hataya düşmediniz? Çok fazla kibirlisiniz ne demek inşallah komşulardan biri farkeder de inşallah alırlar annenin elinden! Anne ve babanın yerini hiç kimse dolduramaz! İnşallah bugunleri atlatirsiniz yavrunuz daha iyi bir şekilde buyur diye dua edeceginize soylediklerinize bakın ve kendinize gelin!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?