akıl danısabilcegim bi abla arkadas lutfen yardim melekleri :/

Neden evlenilir ki böyle biriyle? En azından evlenmeden önce tedavi olması şartı koşsaydın... Arkadaşlara katılıyorum, o bebeğin günahı ne? Belki de ömür boyu unutamayacağı olaylara şahit olacak

Bebek doğmadan, bir an evvel tedavi olsun. Biraz sıkıştır, baskı yap hatta korkut boşanırım vs. diyerek. Bir an önce vazgeçsin ve temizlensin. Tek yol bu...

Evlenerek hata yapmışsın fakat!!!! Sende Mutlu bir aile ortamında büyümemişsin sağlıklı bir ailenin çocuğu olamamışsın bu yüzden yanlış karar vermene kızamıyorum. Ki yaşın daha çok küçük. Madde bağımlısı bir insan kolay kolay vazgeçmez bırakmaz bıraksa da çok küçük bir mutsuzlukta yada es kaza ortamında olsa yine alır yine alır. Sen mutsuz ailede büyümenin ne demek olduğunu bildiğin için bebeğini böyle bir babayla büyütemeyeceğinide eminim biliyorsundur çünkü sonuçlarını herkesten iyi görüyorsundur. Ailene dönmek zorunda değilsin sana sahip çıkacak dernekler kuruluşlar var. Sadece biraz cesaret ve güç lazım sana. Bebeğinin geleceğini düşün gücünü bundan al. Merak etme sen pes etmediğin mücadale verdiğin sürece herşey güzel olacak inşallah. Kolay olacak demiyorum zor olacak ama olduğunda yaşadığın herşeye değdiğini göreceksin

Arkadaşım nasılsın? Bana cevap verirsen sevinirim

Ben ya da eşim ağzımıza bira bile sürmeyiz ama bebeğimiz olmuyor. Allah'ın adaletini sorgulamak istemiyorum ama haketmeyenlerin oluyor niyeyse.

inandığınız Allaha göre dünyada bi çocuk kotası var ve bazılarının olurken bazılarının olmyor sanırım. eskaza alkol alan birine vermiş o yüzden sizn hakkınız yanmış gibi konuşuyosunuz da. bırakın artık.

konu sahibi sen de boşan adam bırakmayacak gibiysei. alkolu bi nebze bi yere kadar anlarım da madde nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…