Akıl işimi?

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
43
İstanbul
Kızlar,,

sevdiğiniz bir adam var huyuna suyuna ailesine güveniyorsnuz?kendi memleketinde aile iş yeri var..sizi çağrıyor gel burada yaşayalım diyor...sizde ailenizden işinizden arkadaşrınızdan kopamıyorsnuz?
oda diyor ki oraya gelsem..yabancı bir şehir tek başınayım...bankada bir hesabımda yok.
sen kredi çek bankadan bir iş yeri açalım..hayatımza bakalım diyor..

sizce bu gurur kırıcı bir teklifmi?yada yapalırsa çok akılsızcamı bişey?

sizin söledikleriniz grçekten önemli..insan sevdiği yanına gelsin die böyle bir riske girilirmi?

gerçekten akla ihtiyacım var....

tşkler

Ne demek daha gelmeden sana sırtını dayayacak, madem öyle kendi çeksin
Tanımadığım yer diye, bunun banka kredisiyle ne ilgisi var
Bankalar uygun görürse ona kredi zaten verir.
Böyle bir yükün altına kendini sakın sokma bence
Dünyanın binbir türlü hali var, bu teklifinden dolayı bence ilşkini yeniden gözden gecirmelisin..

bulunduğu yerden ayrılırken mümkünse aile şirketinden tazminatını alıpda gelsin.
başka bir işyerine emek vermiş olsaydı belki tazminatı olurdu.
hiç oralı olmayın bence.

aile şirketi derken sigortalı falan değil...büyük marketi var..doğu şehirnde..çocuk iyi biri ..geçmişte benim girdiğim maddi zarardan kurtarmıştı..istese kendi cebine koyar gidebilirdi..kafam çok karışık.kolay kolayda yapmam böle bişey ama..ayrılık var..burdaki hyatımıda bırakamam..devir para devrde..o kadarda isteyenim varki aslında..mantık evliliği düşünürsem..ama ben bu insanın temzliğine inandım..ama ilerde olduki böle bişey çok ezerimde.benim paramdı falan..ben ezilirim içimde en kötüsü...kzılar gerçekten empati yapın sevdiğinzi güvendiğiniz var ..napardınızzz

kredi çekecekse kendi adına çeksin sakın bulaşma yalnız ifadelerin kesik kesik anladığım kadarıyla çok güçlü bir bağ da yok aranızda sen diğer olasılıklarını değerlendir derim .aşkta bi yere kadar aşk için işimden ailemden vazgeçmezdim. ama bunu şuan ki evli kafamla düşünüyorum. bekarken her sorunu aşacak güçte görüyorsun kendini ama hayat insanı tecrübeyle eğitiyor . hakkında hayırlısını diliyorum.

eşin peki bekarken böyle bri teklif le gelseydi...ne düşünürdün..belki gelmezdi ama olduki geldi desek

Bankada bir hesabının bile olmayışı çok ilginç..Ayrıca da bankadan kredi almak için hesabın olması gerekmiyor illa ki..

eşin peki bekarken böyle bri teklif le gelseydi...ne düşünürdün..belki gelmezdi ama olduki geldi desek

işim işim işim benim için o kadar önemli ki çünkü tek güvencem ailemin bana maddi anlamda bırakacağı bişey yok şuan ki gibi düşünürdüm. çünkü annemden biliyorum hep babamdan para istemek zorunda kalırdı. babama bağımlıydık.küçücük çocukken bile hep çalışan kadın olmayı kafama koymuştum.hatta bi abla vardı her akşam bizim sokaktan geçerdi onun arkasından bakıp ben de böyle çalışacam elimde param olacak derdim...

bende işimi asla bırakmam..peki eşin demiş olsaydı kredi çek iş kuralım deseydi..ne yapardın..

bende işimi asla bırakmam..peki eşin demiş olsaydı kredi çek iş kuralım deseydi..ne yapardın..

kesinlikle çekmezdim.diyorum ya tek güvencem işim yani maaşım onu bi bilinmezliğin ortasına atamam. oldu ki çektim iş battı kocama göre bişey yok ki diyecek ki ah karıcığım canım cicim kusura bakma binbir türlü bahane bulacak batmaya falan filan ama tek bi gerçek var bankada ki borç ve çatır çatır benden tahsil edecekler. .... üstelik evli bile değilsin sakın ha yaklaşma adam tehlikeli gibi geldi.... ne kadar rahat söylemiş ya ben erkek olsam gururumdan asla söylemem bana para çek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…