- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
kredi çekecekse kendi adına çeksin sakın bulaşma yalnız ifadelerin kesik kesik anladığım kadarıyla çok güçlü bir bağ da yok aranızda sen diğer olasılıklarını değerlendir derim .aşkta bi yere kadar aşk için işimden ailemden vazgeçmezdim. ama bunu şuan ki evli kafamla düşünüyorum. bekarken her sorunu aşacak güçte görüyorsun kendini ama hayat insanı tecrübeyle eğitiyor . hakkında hayırlısını diliyorum.
Sırtını kadına dayamaya çalışan erkekten diyar diyar kaçacaksın.
eşin peki bekarken böyle bri teklif le gelseydi...ne düşünürdün..belki gelmezdi ama olduki geldi desek
yada evde kalacaksın:)
işim işim işim benim için o kadar önemli ki çünkü tek güvencem ailemin bana maddi anlamda bırakacağı bişey yok şuan ki gibi düşünürdüm. çünkü annemden biliyorum hep babamdan para istemek zorunda kalırdı. babama bağımlıydık.küçücük çocukken bile hep çalışan kadın olmayı kafama koymuştum.hatta bi abla vardı her akşam bizim sokaktan geçerdi onun arkasından bakıp ben de böyle çalışacam elimde param olacak derdim...
İsteyenin çokmuş.Hem öyle bir tiple evlenip başına dert açacağına,evlenme daha iyi.aklinialirimsmile
peki ya işi gücü olan adam seni aşalarsa üzerse aldatırsa...o zaman napcaz..görüyorz topikte bir sürü var...
bende işimi asla bırakmam..peki eşin demiş olsaydı kredi çek iş kuralım deseydi..ne yapardın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?