- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
kesinlikle çekmezdim.diyorum ya tek güvencem işim yani maaşım onu bi bilinmezliğin ortasına atamam. oldu ki çektim iş battı kocama göre bişey yok ki diyecek ki ah karıcığım canım cicim kusura bakma binbir türlü bahane bulacak batmaya falan filan ama tek bi gerçek var bankada ki borç ve çatır çatır benden tahsil edecekler. .... üstelik evli bile değilsin sakın ha yaklaşma adam tehlikeli gibi geldi.... ne kadar rahat söylemiş ya ben erkek olsam gururumdan asla söylemem bana para çek diye
krediyi kendi niye çekmiyorda senden istiyor orayı anlayamadım... bankada hesabı olup olmaması ile ne alakası var? acaba sorumluluk almak mı istemiyor? orda ailesinin yanında kendini daha mı rahat hissediyor?
Pardon ama kredi miktarı ne kadar?
Finansbanktan geri çevrildiğine göre,kolay kredi veriyor o banka,hatta kredi kartlarını önüne geçene dağıtıyor,hiç çalışmadığım halde 750 ytllik kart vermişlerdi bana:)
Madem marketleri var,çeksi krediyi yada onun çevresinden ailesinden biri,o kadar çevresi yok mu,başkası da kefil olsun...
Se onun eşi değilsin ki beraber omuzlayın bazı şeyleri...
Birde çekip dükkan felan mı açacak?
Napıcak o parayı?
ooo evlendiniz diyelim
bilmem kac bin lira borcunuz var sonra islerde iyi gitmiyor
sizce ozaman evlendiniz diye mutlu olurmusunuz?
eee adam baska yerddeede calisamazmis siz hem borc öder hem evi gecindirirsiniz o halde
aman aman sakin sakin yapmayin bunu
dükkan acıcaz ortak canım
scheker gerçekten şeker gibi birisin..çok doğru diyorsn..biz kızlar zaten hep bu kafadan dolayı kazıklar yemiyormuyuz..çok üzgüm belkide iyi biri ama..benim beynimde bitcek...
Kızlar,,
sevdiğiniz bir adam var huyuna suyuna ailesine güveniyorsnuz?kendi memleketinde aile iş yeri var..sizi çağrıyor gel burada yaşayalım diyor...sizde ailenizden işinizden arkadaşrınızdan kopamıyorsnuz?
oda diyor ki oraya gelsem..yabancı bir şehir tek başınayım...bankada bir hesabımda yok.
sen kredi çek bankadan bir iş yeri açalım..hayatımza bakalım diyor..
sizce bu gurur kırıcı bir teklifmi?yada yapalırsa çok akılsızcamı bişey?
sizin söledikleriniz grçekten önemli..insan sevdiği yanına gelsin die böyle bir riske girilirmi?
gerçekten akla ihtiyacım var....
tşkler
aile şirketi derken sigortalı falan değil...büyük marketi var..doğu şehirnde..çocuk iyi biri ..geçmişte benim girdiğim maddi zarardan kurtarmıştı..istese kendi cebine koyar gidebilirdi..kafam çok karışık.kolay kolayda yapmam böle bişey ama..ayrılık var..burdaki hyatımıda bırakamam..devir para devrde..o kadarda isteyenim varki aslında..mantık evliliği düşünürsem..ama ben bu insanın temzliğine inandım..ama ilerde olduki böle bişey çok ezerimde.benim paramdı falan..ben ezilirim içimde en kötüsü...kzılar gerçekten empati yapın sevdiğinzi güvendiğiniz var ..napardınızzz
Madem size öyle bir şey teklif etmiş,siz de kendiniz açın dükkanı.Neden ortak olacaksınız ? kafamçokkarıştı
canim bilmiyorum tanimiyorum ama sanki sana göre biri degil gibi her yönden
allah karsina seni mutlu edicek birisini cikarir insallah yürekten diliyorum bunua.s.
aminnn güzel duan için bende bu gece okucam sen için dua..kendime tutmuyor başkalarına hep tutar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?