Akıl işimi?

aşşağılanırsan ilişkini bitirirsin , kredi çeker ödemezse - ödeyemezsen hapse girersin.
evde kalmamak adına evlilik yaparsan işte o zaman bitersin boshayallersmile

demiyor zatn bişeyler yapmak gerek diyor..başvurdum finansa geri çevirildim diyr..ne kadar ayrı kalcaz böyle diyor..ama varya sonuna kadar haklısnda..zamanında çok büyük iyiliği dokundu..hem ben ödücem çalışarak diyor..ikimiz için ben istiyorum diyor...

krediyi kendi niye çekmiyorda senden istiyor orayı anlayamadım... bankada hesabı olup olmaması ile ne alakası var? acaba sorumluluk almak mı istemiyor? orda ailesinin yanında kendini daha mı rahat hissediyor?

krediyi kendi niye çekmiyorda senden istiyor orayı anlayamadım... bankada hesabı olup olmaması ile ne alakası var? acaba sorumluluk almak mı istemiyor? orda ailesinin yanında kendini daha mı rahat hissediyor?

ailesinin yanında rahat çalışmıyor bile..ama o memlekettede iş olanağı zayıf..hatta ona dedim ki gel bakalım birkaç kişiylen ev ark.kal..iş bak .çalış..yok ben başkalaırylan kalamam..her iştede yapamam..hatta dedim ilk etapta cek zorluk sona bak.sen gemiyi indir.gerisi kolay dedim...anlayanaa..bugün aradı finans bana kredi vermedi diyor..

İyi ve de güvenilir biri olabilir.
Neden kendi üstüne çekmiyor da, sizden böyle birşey istiyor.
Ne kadar iyi biri olursa olsun ve eşim olacak insan da olsa,
ben çekmezdim.
Çekersem mi benle evlenecek.
Eğer şartlar uygun değilse, ortak bir nokta da buluşun,
çok istiyorsanız bu insanı siz gidin yanına.
Onun sizden böyle birşey istemesi bile bana ters.

Pardon ama kredi miktarı ne kadar?
Finansbanktan geri çevrildiğine göre,kolay kredi veriyor o banka,hatta kredi kartlarını önüne geçene dağıtıyor,hiç çalışmadığım halde 750 ytllik kart vermişlerdi bana:)
Madem marketleri var,çeksi krediyi yada onun çevresinden ailesinden biri,o kadar çevresi yok mu,başkası da kefil olsun...
Se onun eşi değilsin ki beraber omuzlayın bazı şeyleri...

aman aman lütfen yapmayin bunu
böyle erkeklerden uzak durun bence gurur kirici birsey
erkek dedigin biraz kendi ayaklarinin üzerinde durabilmeli
sirtini bana dayadiktan sonra ben ne yapicam onu cok riskli bence degmez

Artık tc numaranızı yazıp xxxx'e yolluyorsunuz size onay geliyor iki dakikada.
bankada hesabı falan olmasına da gerek yok, çok saçma bir açıklama olmuş.
Ben kıllandım dürüst olmak gerekirse, dikkatli olun bence.
Seviyorum, inanıyorum'lar da 2010 yılında pek para eden şeyler değil.İnsanlar nikah masasında birbirini bırakıp giderken, uzak şehirdeki sevgiliniz için "nasılsa öder" mantığıyla bu işe kalkışmak bence epey riskli.Velev ki ayrıldınız, kaçtı, gitti, ödemek için yıllarını harcayacak ya da bunun hukuki sorumluluğu altında ezilecek kişi sizsiniz.
Ayrıca aile şirketi varsa ailesinden birisinin bile kefil olması (iş yerini belgeleyerek) ona istediği miktarda kredi çekmesini sağlar.

aynen öle daha evlenmeden böyle bişey...ortk noktada yok aslında bu konuda buluşulacak.kendisi d.bakırda..ben hayatta yapamam o şehirde...

benim nişanlım yurt dışında şu an, durumumuz biraz farklı tabi, o yabancı kredi çekme lüksü yok burda ama bana dese ki geleyim iş kuralım kredi çek, bir an düşünmem. tek kabul etsin burda yaşamayı :asigim:

ooo evlendiniz diyelim
bilmem kac bin lira borcunuz var sonra islerde iyi gitmiyor
sizce ozaman evlendiniz diye mutlu olurmusunuz?
eee adam baska yerddeede calisamazmis siz hem borc öder hem evi gecindirirsiniz o halde
aman aman sakin sakin yapmayin bunu

scheker gerçekten şeker gibi birisin..çok doğru diyorsn..biz kızlar zaten hep bu kafadan dolayı kazıklar yemiyormuyuz..çok üzgüm belkide iyi biri ama..benim beynimde bitcek...

scheker gerçekten şeker gibi birisin..çok doğru diyorsn..biz kızlar zaten hep bu kafadan dolayı kazıklar yemiyormuyuz..çok üzgüm belkide iyi biri ama..benim beynimde bitcek...

canim bilmiyorum tanimiyorum ama sanki sana göre biri degil gibi her yönden
allah karsina seni mutlu edicek birisini cikarir insallah yürekten diliyorum bunu
a.s.

bu devirde biri için bankadan kredi çekmek için o kişiye %100 güvenmek gerek. ben kimseye o kadar güvenmem. ne kadar da sevdiğim adam olsun. böyle bir işe kalkışmam.

kaldı ki bu adamın hiç mi birikmişi yok. biriktirsin öyle gelsin. elimde biriktirdiğim varsa onu veririm sevdiğim için,benim için hayatını değiştirmeyi göze aldığı için.

birikmiş para ayrı bankadan kredi çekmek ayrı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…