Akil Verin Caresizim :(

Canim ben zaman istemesini nedense bosanmayacagi anlamina getirmiyorum bosanmasina bosanicakta birseyler dusunuyor olabilir bilemedim ki eminim o bana sartlar getirecek dun kayinvalidem ustu kapali tehdit etti beni bir kadin esiyle iyi gecinmek istiorsa ailesini sevicek dedi

Allah öyle insanlardan korusun herkesi .Ne istiyo senın annesıne ve kuz kardesıne köle olmanımı.Ortada evlılık var boşanmak o kadar zor bişey ki o mutsuz oldugum evden bile cıkarken cigerlerım avıya acıya cıktım.Ama annesı babası akıllı olucak.Orta yolu tabıkı kocanın bulması kazım. Dengeyı kurması lazım.Ama aılede akıllı olucak.Rabbım yardımcın olsun.Hakkında hayırlısı neyse o olaun canım.Ortada yuva var bır yuva dagılsa melekler aglarmıs.Al beyaz bı a4 kagıdı artıları yaz eksikerı yaz.Bu cok guzel bı yontem.Umarım aklı basına gelır dıcemde kocanın o kaynananın papuc kadar dılı var ınsan derkı gelın yalnız gıt yuvanı kurtar.Yatacak yerlerı yok serefsızlerın.Çiyanlar yılanlar bırakmasın otekı taraftada.Yuva yıkmaya meraklı ınsanlar.Canım rabbım yardımcın olsun.

Kv iyi demiş de, ailenin sevilmeyi haketmesi gerekiyor. Herşeye müdahale eden aile kusura bakmasin

Canim esim annem cok hasta ne olur gidelim dedigi icin gecmis olsuna gittim.ama gorumcemin esime benimle ilgili yazdiklari bana ettigi hakaretler benim aglamaktan hastaneye dusmem
işte geçmiş olsuna geldim ama hala konuşmuyorum diye bir şey olamaz. Kadın hasta oldu diye affetmiş olmuşsunuz. Ee görümcenin kabahati hasta olmaması mı?

Şu konuyu okuyunca benim eski eşim ve ailesi zannettim . O kadar aynı anlattıklarınız . Zor bu tarz insanlarla idare edebilmek . Zira ben edemedim . Çocuk olmadan boşanmak kurtuluş bence .

sizin aileniz size destek mi?
Allah yardımcınız olsun

Görümceniz kaç yaşında? Keşke evlenip gitse

Canlarim sabahi zor ettim gene evde yalniz okadar zor ki gorumcem yeni evlendi.Allahtan ailem hep arkamda ama cevre ne der endisesi icimi beynimi kemiriyor yeniden toparlanma sureci vs okadar gucsuzum ki

Bugun burdan gitmek istiorum tek bildigim bu gunlerce onumu bekliycem

Zaman ver de ne demek

Gidersen de daya kamyonu öyle git.
Biraz sakin ol, elinden geldiğince günlük yaşamına bak. Bir de kilidi değiştirsen çok iyi olur. İşe gittiğinde ne var ne yok toplamasınlar.
Eşin gelecek sana. O kadar diyorum. Sessizce bekle bir süre.

Canım benım bılmezmıyım.Boşandıgımda o kadar gözyası doktum daha yenı evlı olmama ragmen mutsuz olmama ragmen o evden ayrılmak cıgerlerımı ole acıttıkı.Hatta ben ayrılmak ıstemedım.Mecbur bırakıldım.Öle ınsanları ıdare etmek cok zor.Nısanlıyken kavgalar oluo anlayamıosun.Allah o adamı bıldıgı gıbı etsın.Sana her seyı kabul ettırmeye calısıolar.Allah yardıncın olsun .Sureklı dua et .

Canim kilidi degistirmeyi yapamiyorum cunku evliyken bunu yapamiyorsun ortak yasanilan ev oldugu icin suclu konumuna dusuyorsun
Esim suan annesinde bense evde yalniz kaliyorum belki sacma ama evde yalniz kalmaktan korktugumu da cok iyi bilir.Buna ragmen annesinde kalmayi tercih ediyor.

Erkek ben olmusum kadin o.Gelecek adam karisini yalniz birakmaz bence korktugunu bile bile.

Zamana birakmak isteyen insan annesinin evindemi kalir gider yalniz dusunup kafasini toplar bilemedim cok yoruldum cok

Herseyi kabul ettirmek dedin canim hangi anlamda sence ?

Birde suna uzuldum benim evde yalniz korktugumu bilir buna ragmen eve gelmiyor annesinde kaliyor.

Biticeksede adabiyla biter.Zaman isteyipte annede kalmak nedir ?

Sen evi terk etmedın surece degıstıremez.Benı kefıl olmadım dıye bır guzel yolladılar.Sen ımza vermedın.Aıle olmak bırlık beraber olmaktır.İmza vermedın .Evlenmekte dogal bosanmakta dogal dedıler .Ona ragmen gıtmek ıstemedım.Ama boş evde ne yapıcam .Oglu anasında kalıodu.Ana baba bole olunca oglundan ne beklıosun.Allahım sana yardım etsın.Nısanlıyken hangı sorunları yasıodunuz.

Can

Canim nisanliyken bukadarini bilmiodum inan bilsem bir de 2.evliligim bile bile lades dermiydim.Anlasmalimi bosanacak esyasinimi alicak napicak bilmiyorum ama bana zaman ver birkac gun sonra oturup konusalim olursa olur olmazsa herkesin hakkinda hayirlisi olsun dedi.

Bakalim zamana neyi biraktiysa.

Zor bu evliliğin yürümesi. Bende ilk zamanlarda eşimin ablası ve annesi ile kavga ederek onlarla bağımı koparmıştım büyük kavgalar etmiştik. Evimizden kavga eksik olmuyordu hergün kavga ediyorduk ben babamın evine döndüm bir iki gün orda kaldım o da annesinin evine gitmişti yani sana söyleyeceğim ailesine bağımlı ailesinin sözüne bakan bir erkekle evlilik olmuyor yıpranan sen oluyorsun

Ailelerinize gittikten sonrami bosandiniz canim? Kafa toplama sureci denilen sey.

Ben anneme gitmedim bekliyorum zor bir surec annesinde kalip kafami dinlenir anlamadim daha cok her kafadan bir ses cikar daha da karisir kafan

Ne olucaksa olsun.Bana 2 gun once ailene soyle bosanicagimizi sen soyleyemezsen ben soylerim demisti.Dun de birkacgun zaman dedi.Ama neyin zamani onu cozemedim cnm

Biz çok boşanacağız dedik ama boşanmadık şuanda evliyiz belki ben ailesine bir adım atmasaydım boşanırdık da..

Sen sakin olmaya calış.Blöfte yapabılır.Barışırsanızda çocuk için bekle.Emin olmadan çocuk yapma.Bide o eksik buyumesın.Mesaj fln atma.Aklı başında kayınbaban varmıs ararsa senı duzgunce al karsına konus.Dıgerlerı edepsız zaten edepsız ınsana tatlı dıl bıle ıslemez.Kendınınde kızı var.Ama sakin olmaya calış.Bılıorum cok zor ama.Baktınkı adam boşanmak ıstıyo.Zaten o evlılıkten bısey cıkmaz.Sadece boşanmayı gecıktırırsın.Adanda caba olmayınca sen ıstedıgın kadar tepın.Yıpranan sen oluosun.Nasıl boyle oldu bu ınsanlar bılmıorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…