Akil Verin Caresizim :(

Allah yardımcın olsun aynı bu tarzda bir nişanlım vardı bızım olmadı ayrıldık baskasıyla evlendı düğüne 15 kala ayrıldı ailesi karar alıyordu sımdı 40 geldı yası bekar demem o kı hakkında en hayırlısı neyse o olsun zor bir durum allah sabır versın

Sagolun canlarim.Annem aradi simdi babamla bana geliyorlar oglen gibi.Okadar tuhaf bir duygu ki kadinin kendi evinde durupta erkegin annesinde kalmasi

Benim annem olsa kizim kocan evde git evine derdi

Acaba bundan sonra butun zaman senin olsun deyip gitsemmi

Hayır bekle bıraz daha.Bıteceksede karar alınsın oyle git.Hızlı karar verme.Biliorum cok zor ama sakın olmaya çalış.

Canim cogu kez kavga ederdik ama sonunda oyle yada boyle barisirdik simdi ne oldu da bukadar kararli oldu bosanmaya anlamadim

Bu kavgadan daha bir gun once bana vedalasir gibi sarildi gayet iyiydik ertesi gun kavga oldu ve adam terketti

Canim cogu kez kavga ederdik ama sonunda oyle yada boyle barisirdik simdi ne oldu da bukadar kararli oldu bosanmaya anlamadim

Bu kavgadan daha bir gun once bana vedalasir gibi sarildi gayet iyiydik ertesi gun kavga oldu ve adam terketti

Barıssanda hemen cocuk yapma
Bu adamdan koca olmaz gıbı geldı emın olursan cocuk yaparsın cünkü cocuklu ayrılmak daha xor

Barıssanda hemen cocuk yapma
Bu adamdan koca olmaz gıbı geldı emın olursan cocuk yaparsın cünkü cocuklu ayrılmak daha xor

Sakın evi terketme asla sen sonuna kadar kal
Kesın karar verır gider davayı kendı acar
Allahım sen herseyım en hayırlısını ver
Evlılıkten korktum resmen yaaa
Ana kuzusu

Hangi konuda canim ?

Yani birakip evi gitmem konusundami ?
Ben gelin kaynana konularinda tarafsiz kaliyormcunku bazen gelinler bazen kaynanalar cok tersler birbirine...saygisizlar.tahamulleri yok.gelin anne kaynsna ise evlat yerine koyamiyabiliyor...susmayi alttan almayi ama olsun demeyi bilemiyorz...biri bir soyledimi 10 soyluyorz...ve esler arada kalabiliyor...zor bir durum...
Ben yillarca gelinlik ettigim kayin validemle hic ama hic kimsenin snlasmadigi bir kadindi..her kezin kustugu kadindi...onu fet ertim.hic kavga etmedik.onu ovdum.eksiklerini gormedim.cok gzl yemk yaptigini...her kezden daha gzl yapiyirsun derdim.cok temiz titizsin derdim.onu overdim.o fa bana iui davranirdi bende ona.
Ama ne oldu esim aldatti beni affetmedim ayrildim diye 1 kez bile aramadi.....olsun her kez kendine yakissni yapar.

Gardimi dusurmek derken canim burnumumu surtmeye calisiyor yani ?

Yoksa gitmemimi bekliolar sence? Cunku dun kaynanam ve esim karsi komsumu arayip haberin varmi bulamadiysam evdemi demisler

Ya evi bırakıp gideceksin yada onların her dediğine evet diyip devam edeceksin. Bekledikleri bu bence.
Bide boşanma durumunda ne koparırız diye de düşünüyor olabilirler.
Altinlarimi alicagimi her seferinde dile getirmistim zaten esim de hayir kim ne taktiysa onu alir demisti ama konu kapaniyordu hepsi senin olsun derdi sonra

Altınlar kadına kalıyor diye biliyorum. Sen onları bi sağlama al yine de. Olmadı annene ver evdeyse

Tabi eminim öyle demiştir.
Ev konusunda değil burnunu sürtmeye çalışıyor anlamında dedim.
Esim gayet dik duruslu ailene soyle bitmistir geri donusu yok gerekirse ben soylerim dedi bende dedimki esime sanmaki sana yapisirim bu is biterse biter yeter artik dedim dun de ailene deki biz zamana biraktik de dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…