- 25 Ekim 2018
- 419
- 369
- 18
- Konu Sahibi Bulamadiysam82
-
Hayır bekle bıraz daha.Bıteceksede karar alınsın oyle git.Hızlı karar verme.Biliorum cok zor ama sakın olmaya çalış.Sagolun canlarim.Annem aradi simdi babamla bana geliyorlar oglen gibi.Okadar tuhaf bir duygu ki kadinin kendi evinde durupta erkegin annesinde kalmasi
Benim annem olsa kizim kocan evde git evine derdi
Acaba bundan sonra butun zaman senin olsun deyip gitsemmi
Hangi konuda canim ?Bence senin iyice gardını düşürmeye çalışıyor.
Canim cogu kez kavga ederdik ama sonunda oyle yada boyle barisirdik simdi ne oldu da bukadar kararli oldu bosanmaya anlamadimAllah yardımcın olsun aynı bu tarzda bir nişanlım vardı bızım olmadı ayrıldık baskasıyla evlendı düğüne 15 kala ayrıldı ailesi karar alıyordu sımdı 40 geldı yası bekar demem o kı hakkında en hayırlısı neyse o olsun zor bir durum allah sabır versın
Canim cogu kez kavga ederdik ama sonunda oyle yada boyle barisirdik simdi ne oldu da bukadar kararli oldu bosanmaya anlamadim
Bu kavgadan daha bir gun once bana vedalasir gibi sarildi gayet iyiydik ertesi gun kavga oldu ve adam terketti
Barisilicak gibi gorunmuyor canim annesinin evinde kafa dinliyor akli sira.Barisicak adam evini terketmez gelir konusur orta yolu bulmaya calisir orta yol yoksada gider davasini acarBarıssanda hemen cocuk yapma
Bu adamdan koca olmaz gıbı geldı emın olursan cocuk yaparsın cünkü cocuklu ayrılmak daha xor
Barıssanda hemen cocuk yapma
Bu adamdan koca olmaz gıbı geldı emın olursan cocuk yaparsın cünkü cocuklu ayrılmak daha xor
Sagolun canlarim.Annem aradi simdi babamla bana geliyorlar oglen gibi.Okadar tuhaf bir duygu ki kadinin kendi evinde durupta erkegin annesinde kalmasi
Benim annem olsa kizim kocan evde git evine derdi
Acaba bundan sonra butun zaman senin olsun deyip gitsemmi
Ben gelin kaynana konularinda tarafsiz kaliyormcunku bazen gelinler bazen kaynanalar cok tersler birbirine...saygisizlar.tahamulleri yok.gelin anne kaynsna ise evlat yerine koyamiyabiliyor...susmayi alttan almayi ama olsun demeyi bilemiyorz...biri bir soyledimi 10 soyluyorz...ve esler arada kalabiliyor...zor bir durum...Hangi konuda canim ?
Yani birakip evi gitmem konusundami ?
Gardimi dusurmek derken canim burnumumu surtmeye calisiyor yani ?Ben gelin kaynana konularinda tarafsiz kaliyormcunku bazen gelinler bazen kaynanalar cok tersler birbirine...saygisizlar.tahamulleri yok.gelin anne kaynsna ise evlat yerine koyamiyabiliyor...susmayi alttan almayi ama olsun demeyi bilemiyorz...biri bir soyledimi 10 soyluyorz...ve esler arada kalabiliyor...zor bir durum...
Ben yillarca gelinlik ettigim kayin validemle hic ama hic kimsenin snlasmadigi bir kadindi..her kezin kustugu kadindi...onu fet ertim.hic kavga etmedik.onu ovdum.eksiklerini gormedim.cok gzl yemk yaptigini...her kezden daha gzl yapiyirsun derdim.cok temiz titizsin derdim.onu overdim.o fa bana iui davranirdi bende ona.
Ama ne oldu esim aldatti beni affetmedim ayrildim diye 1 kez bile aramadi.....olsun her kez kendine yakissni yapar.
Ya evi bırakıp gideceksin yada onların her dediğine evet diyip devam edeceksin. Bekledikleri bu bence.Hangi konuda canim ?
Yani birakip evi gitmem konusundami ?
Doğru anlamışsın canımGardimi dusurmek derken canim burnumumu surtmeye calisiyor yani ?
Yoksa gitmemimi bekliolar sence? Cunku dun kaynanam ve esim karsi komsumu arayip haberin varmi bulamadiysam evdemi demisler
Altinlarimi alicagimi her seferinde dile getirmistim zaten esim de hayir kim ne taktiysa onu alir demisti ama konu kapaniyordu hepsi senin olsun derdi sonraYa evi bırakıp gideceksin yada onların her dediğine evet diyip devam edeceksin. Bekledikleri bu bence.
Bide boşanma durumunda ne koparırız diye de düşünüyor olabilirler.
Evi birakip gitsem onlara kalsa ne olur hersey yuva dagildiktan sonraDoğru anlamışsın canım
Tabi eminim öyle demiştir.Evi birakip gitsem onlara kalsa ne olur hersey yuva dagildiktan sonra
Birde kayinvalidem komsuma ben ogluma git evine diyorum ama gitmiyor napiyim demis
Canim bankada musterek hesapta altinlar o olmadan ben alamiyorum bankadan ben olmadan onlar alamiyor bu evde durmakta canimi acitiyorAltınlar kadına kalıyor diye biliyorum. Sen onları bi sağlama al yine de. Olmadı annene ver evdeyse
Esim gayet dik duruslu ailene soyle bitmistir geri donusu yok gerekirse ben soylerim dedi bende dedimki esime sanmaki sana yapisirim bu is biterse biter yeter artik dedim dun de ailene deki biz zamana biraktik de dediTabi eminim öyle demiştir.
Ev konusunda değil burnunu sürtmeye çalışıyor anlamında dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?