• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen artık bunaldım😔😟

Koca delisi olmuşsunuz siz.
Biraz saygılı olsaydınız iyiydi
Koca delisi diye erkeksiz bı gün bile duramayan denir .benim kendi kocamdan başkasına ihtiyacım yok şükür . Millet edepsiz adapsiz davransin bn koca delisi olmakla yargilanaym.kusura bakmayın da insan yuvası için herşeye göğüs gerer ve karsinasina alır bn çocuklarımın hayatını tehlikeye atmamak icin yuvami korumak için ne gerekiyorsa yaparm.insan bir kere evlenir ve ayakta tutar.sonuna kadar gitsin dye. Üç beş kişi mutluluğunu kıskanır dye bn evliliğini bozamam .öyle yaptı böyle yaptı olsun bişey olmaz diye susarsam o zmn herşey olur. Bn adimimi sağlam atayimda herkez ne hali varsa görsün.

Za
Ailen de bir alem,isim var desin,selam versin hatir sorsun ciksin ne olacakmış...
Zaten anlasalardi bizi suçlamak yerine kardeşime diyebilerdi ablan haklı elin oğlu sonuçta yüzüne vurur sende ona göre geldiklerinde kendine çeki düzen ver diye ayıp öyle olmaz sende bekar kızsın büyüdün ona göre davran diye. Ama böyle işte birine kızıp birine kizmazsan oda her türlü davranışa sahip olduğunu düşünür.bnde anneyim mesela çocuklarıma saygı ve sevgiyi terbiyeyi ne kadar iyi asilarsam o kadar terbiyeli olurlar. Ama rahat bırakır üstüne düşeni yapması gerektiğini belirtmezsem herşeyi yapar ipleri eline vermiş olurum ve anne baba olarak bizni bile saymaz hale gelirler.o zmn kabahat bizimdr iyi yetiştirmiş olmayz

Ha birde kardesinden supelendigini esinemi söyledin gercektn peeess artik. Bnm kardesimde uzanir bigun olsun aklima boyle bisi gelmedi gelmezde. Sen aşırı kiskancsin kim napsin senin kocani. Ya boyle kiskanc karisi olanlar kıskandığı kocalarina bi bakiyorumda hepsimi tipsiz olur. Sen fazla buyutmussun kocani gozunde. Bide kocana anlatmam hic iyi olmadi. Sayende niyeti yoksa bile eşeğin aklina karpuz kabugu soktun. En ufak biside kardesinin ona asik oldugunu dusunecek

Ha birde kardesinden supelendigini esinemi söyledin gercektn peeess artik. Bnm kardesimde uzanir bigun olsun aklima boyle bisi gelmedi gelmezde. Sen aşırı kiskancsin kim napsin senin kocani. Ya boyle kiskanc karisi olanlar kıskandığı kocalarina bi bakiyorumda hepsimi tipsiz olur. Sen fazla buyutmussun kocani gozunde. Bide kocana anlatmam hic iyi olmadi. Sayende niyeti yoksa bile eşeğin aklina karpuz kabugu soktun. En ufak biside kardesinin ona asik oldugunu dusunecek
Tipsiz veya yakışıklı bu kimseyi ilgilendirmez soylucem tabi tavrını öğrenmek istedim ve su da var bnm kocamda öyle bı niyet olsaydı pas verirdi o kadar yaptığı terbiyezlige rağmen hiç dönüp yüzüne bakmadı kafasını kaldırıp slm bile vermez . Kardeşimin yaptığı şeyler normal tabi cnm herkez eniştesine ablası dururken aldigi bardağı vs.yi ayaga kalkıp karşına da dikilip enişte bardagim nasıl diye kiritsaydi ne olurdu bu dünyanın halı .tabi karakter meselesi kiminin midesi geniştir kiminin de midesi bulanır. Siz içini bilmediğiniz şeyleri dışardan olumlu karsilayabilirsiniz fakat bn kim olursa olsun bunu kardeşim değil arkadaşım yada eşimin ailesinden biri dahi yapsa bn tabikide ndn ypyr dye huylanirim .ndn bitek bnm eşime yapıyor bn neciyim banada sorsun orda beni görmezden geliyor.huyumu bile bile kasten yapıyorsa altıda bişey vardır

Tipsiz veya yakışıklı bu kimseyi ilgilendirmez soylucem tabi tavrını öğrenmek istedim ve su da var bnm kocamda öyle bı niyet olsaydı pas verirdi o kadar yaptığı terbiyezlige rağmen hiç dönüp yüzüne bakmadı kafasını kaldırıp slm bile vermez . Kardeşimin yaptığı şeyler normal tabi cnm herkez eniştesine ablası dururken aldigi bardağı vs.yi ayaga kalkıp karşına da dikilip enişte bardagim nasıl diye kiritsaydi ne olurdu bu dünyanın halı .tabi karakter meselesi kiminin midesi geniştir kiminin de midesi bulanır. Siz içini bilmediğiniz şeyleri dışardan olumlu karsilayabilirsiniz fakat bn kim olursa olsun bunu kardeşim değil arkadaşım yada eşimin ailesinden biri dahi yapsa bn tabikide ndn ypyr dye huylanirim .ndn bitek bnm eşime yapıyor bn neciyim binada sorsun orda beni görmezden geliyor.huyumu bile bile kasten yapıyorsa altıda bişey vardır

Ne bu tavir oldu olucak bndende kiskan kocasi tobe tovbe. Tabikide ilgilndrmez ama konu acmissin bizde yorum yapiyoruz kaldramiyosan acma. Bnde aldigim seyleri enişteme gosterdim nevar bunda. Yok ya bn anladim gerçektn cok kiskancsin. Kocani fanusa koy kapaginida sıkica kapat. Ha birde kardesine iyilik et bu dusuncelerini soylede bidaha kocaninda seninds yuzune bakmasin. Bn olsam silerdim boyle ablayi

Nasıl yani eşiniz sen haklısın gitmeyelim diyorsa birşeyler biliyordur yoksa ne saçmalıyorsun o senin kardeşin der, bu ne biçim kardeslik

Nasıl yani eşiniz sen haklısın gitmeyelim diyorsa birşeyler biliyordur yoksa ne saçmalıyorsun o senin kardeşin der, bu ne biçim kardeslik
Evet ilk başlarda saçmalıyorsun dedi sonra bn susmaya devam ettim ve eşime de dedim aynısını senin kardeşin bana yapsaydı sen ne düşürdün dedim yani kendini benim yerime köy ve açıkça ne hissederdin (uyarmama rağmen) yinede yapsa dedim.ve haklısın senin kıskanç biri olduğunu bilmesine rağmen yapmaması lazım dedim ozmn bn seni götürürüm bn girmem size dedi. Aynen o şekilde bende tamam dedim bn tek gitmeye başladım .kız kardeşim neden eniştem gelmiyor felan diye sormaya başladı bnde arkadasinin yanına gitti bazı gelck almaya dedim.iceri gitti yanımda bile oturmadı .bana pas vermiyor konuşmuyor.ama bn denedim onu bı snrakinde eşime sende gel bu defa dedim niye dedi ayıp oluyo dedim annemler soruyo diye.geldi bu sefer de kardeşim oturdu konuştuk çocukları sevdi kendini övuyr bu tatlıyı bn yaptım enişteme köy yesin gibi seylr soyluyo.yani bn tek gelince neoluyr eşim gelince ne oluyor.birkeresinde rahmetli annanem öldü.cenaze günü gittik o esnada eşim erkeklerin bulunduğu eve gitti kadınlar okuma evindeydi cocugumun bezini degistrmek için bez almam gerekiyordu cantam arabamizdaydi ve anahtar esimdeydi o esnada kız kardeşim anahtarı eşimden almaya kendisinin gitmek istediğini söyledi bnde bn gider alırım annesi bnm dedim nolck ver alayım işte dedi teyzemde o onun kocası kendisi alır sen napcn dedi bn onun için dedim kendin bilirsin dedi ve buna sinirlendi .teyzemde bnde bu israrini anlamadk ve teyzem bana sordu o ndn o kadar ısrar etti diye şüphelendi bnde anlamadim diyerek uzatmadm

Evet ilk başlarda saçmalıyorsun dedi sonra bn susmaya devam ettim ve eşime de dedim aynısını senin kardeşin bana yapsaydı sen ne düşürdün dedim yani kendini benim yerime köy ve açıkça ne hissederdin (uyarmama rağmen) yinede yapsa dedim.ve haklısın senin kıskanç biri olduğunu bilmesine rağmen yapmaması lazım dedim ozmn bn seni götürürüm bn girmem size dedi. Aynen o şekilde bende tamam dedim bn tek gitmeye başladım .kız kardeşim neden eniştem gelmiyor felan diye sormaya başladı bnde arkadasinin yanına gitti bazı gelck almaya dedim.iceri gitti yanımda bile oturmadı .bana pas vermiyor konuşmuyor.ama bn denedim onu bı snrakinde eşime sende gel bu defa dedim niye dedi ayıp oluyo dedim annemler soruyo diye.geldi bu sefer de kardeşim oturdu konuştuk çocukları sevdi kendini övuyr bu tatlıyı bn yaptım enişteme köy yesin gibi seylr soyluyo.yani bn tek gelince neoluyr eşim gelince ne oluyor.birkeresinde rahmetli annanem öldü.cenaze günü gittik o esnada eşim erkeklerin bulunduğu eve gitti kadınlar okuma evindeydi cocugumun bezini degistrmek için bez almam gerekiyordu cantam arabamizdaydi ve anahtar esimdeydi o esnada kız kardeşim anahtarı eşimden almaya kendisinin gitmek istediğini söyledi bnde bn gider alırım annesi bnm dedim nolck ver alayım işte dedi teyzemde o onun kocası kendisi alır sen napcn dedi bn onun için dedim kendin bilirsin dedi ve buna sinirlendi .teyzemde bnde bu israrini anlamadk ve teyzem bana sordu o ndn o kadar ısrar etti diye şüphelendi bnde anlamadim diyerek uzatmadm
Sizin kız kardeşinizle hatta öz annenizle bile güven probleminiz var, böyle dolandıracağınıza adam gibi oturup konuşsanıza, kızım senin derdin ne diyeceksin

Giyinmeyi özel olmayabilir tek sebep giyinmesi değil çocuğumu annem oğlum diye seviyor evlenmeden önce bnmle konuşmazdı bile şimdi evlendim ne dgsti
Benim kardeşimde kızımı anneeem diye seviyor , seni ben doğurdum diyor (mecaz anlamda,kendim doğurmuş gibi seviyorum diyor)
Teyzesi yani sonuçta.
Bende yeğenimi annesi gibi seviyorum.
22 yaş zaten genelde rahat bir yaştır.
Bilemedim inşallah fake tir

Fake dglm ama normal yeni üyelik yaptığım için bn araştırma yaparken buldum bu sayasi internet üzerinden arastiriyrdum bana yardımcı olabilir diye üye oldum ama herksn görüşü farklı bn kmdmce yaşadığım şeyi belrttitm o suçlu bu haklı diye dgl ne yapabilirim diye sorma gereği duydum aile yaşantısı ailebaglari duygu ve düşünceler bir olmayablilir herkes farklı davranabilir bana bnm için normal dgl kardeşimle evlenmeden önce abla kardeş iliskiz iyi dgldi DHA doğrusu bnmle konuşmazdı bile beni aramzdi evlndm ve bu birden değişti
fake diyenlere kızıyorum konunuz doğru ve daha kötüsü gerçek olabilir
neler oluyor hayatta görüyoruz hepsini

E bu olay gerçekse karşınıza çekip haline tavrına dikkat et eşim de ben de senden rahatsız oluyoruz haddini bil demeniz lazım. Tabi gerçekte.

Gercekten kinamak icin yazmiyorum ama dusuncelerinin normal olmadigini soylemek isterim. Kendini frenlemelisin. Sabah programlarima cok takılma

Cok tehlikeli bi durum.
Ben olsam boyle bisey olsa kocami uzak tutardim ve kiz kardesimide daha az kabul ederdim evime. Alinirsa alinsin, bahanelerle gecistiririm. Kendi evim kendi kurallarim. Kimi istersem onu kabul ederim.

:KK64:Acaba kiz kardeşin seni kiskaniyor olabilir mi?
Birde kendini begenmis birimi? goruntu konusunda kendini cok begenen ama baskasi daha iyi olsa dahi begenmeyen tipler vardir onun gibi
Belki egosunu tatmin etmek icin yapiyordur
Yani bilemedim

İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım 😔😟
Seni kınayanları bende kınıyorum. Günümüzde böyle şeyler çok oluyor. Kardeşin sana geldiğinde bakkala gidiyormuş gibi yap ama eve gizlen. Dinle onları ne konuşuyorlar. O zmn için rahatlar işte. Kadınlar hisseder kardeşim. Kıllandıysan bişey mutlaka vardır

Kardeşinize bidefa sorun rahatsız oluyorum neden böyle davranıyorsun diyin bakalım ne diyecek
Uardm gerçekten ciddi bı şekilde ve sanki o bnm buyugummus gibi sen bna karisamaz
Sizin kız kardeşinizle hatta öz annenizle bile güven probleminiz var, böyle dolandıracağınıza adam gibi oturup konuşsanıza, kızım senin derdin ne diyeceksin
E bu olay gerçekse karşınıza çekip haline tavrına dikkat et eşim de ben de senden rahatsız oluyoruz haddini bil demeniz lazım. Tabi gerçekte.
Anlatiyorum ama anlaşılmıyor in sanırım .yaptiigi şeyleri laf sokarak sinir olduğumu belli ettim sırf kırmamak adına belkide ben yanlıs anliyosundr ayıp etmeyeyim diye. Örneğin . Orda yattığını gördüğümde bişey bahane Edip yanına doğru giittim belki kalkar diye kalkmadi bnde döndüm geri mutfağa gittim arkamdan geldi hani bnm kavem dedi . Bnde bu evin kızı sensin bn misafirim senin yapman lazım kahveyi gidip içerde yayılıp yatana kadarrr kalkta yap dedim . Bana Yav he he dedi tekrar aynı şekilde gidip yatmış . Bnde eşime kızdım surat astım .niye oradan kalkmadin dedim bn öyle yptigini görmedim bakmadım bile dedi telefonda maç oynuyodu

Ya bnde diyorum ki gene rahat olsun bn onu kisitlayamam ama bnm kiskanc olduğumu biliyor eşim aileme bile söyledi beni kardesindn de kıskanıyor dedi. Annem babamda bna kizilar o senin kardeşin diye ve bu konuşmadan sonra DHA farklı davranmaya başladı .bnmde kafamda şüphe yokken şüpheler oluştu herşey böyle basladi

Yani bilemiyorum ki ablamla eniştemde 6 senelik evli ondan oncede 6 sene sevgililerdi. Birlikte büyüdük belkide ondandır bizim aramızda asla böyle seyler garip karsılanmaz. Enistemin yanında bende istedigimi giyerim ablamla cinsellik konusurum vs garip karsılamazlar demek ki zaten ic ice oldugumuz icin artık kardes olmusuz biz.Siz galiba yapıcı olamamışsınız, abi kardeş olduklarını kardeşinize hatırlatın bence

Back
X